Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אסתכן בניחוש - ישראלי עם גג נפתח זה יכול להיות לדעתי רק סברה.

הכוונה היא שהרכב נמצא בישראל (ולא כפי שהבנת שהוא יוצר בישראל)

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם
MG מידג'ט, סוף שנות ה-60 או תחילת שנות ה-70.

לפי ההגה ומשענות הראש הייתי מהמר על 70-74.

קובי

קובי אני חושב שלא מדובר במידג'ט, כי במידג'ט הכנפיים הקדמיות מוגבהות מאד ביחס למכסה מנוע. כמו כן משענות הראש במידג'ט הם מחוברות לגב הכסא בציר מרכזי שטוח אחד ובתמונה יש שני צירים עגולים.

אני הייתי הולך דווקא על MGB , אני גם מכיר MGB לבנה כזו בארץ באותו מצב מדהים כמו בתמונה.

פורסם

לי זה נראה כמו ALFA SPIDER...

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

קובי

קובי אני חושב שלא מדובר במידג'ט, כי במידג'ט הכנפיים הקדמיות מוגבהות מאד ביחס למכסה מנוע. כמו כן משענות הראש במידג'ט הם מחוברות לגב הכסא בציר מרכזי שטוח אחד ובתמונה יש שני צירים עגולים.

אני הייתי הולך דווקא על MGB , אני גם מכיר MGB לבנה כזו בארץ באותו מצב מדהים כמו בתמונה.

לאחר בדיקה נוספת של הקונטור של קווי הגוף בין מכסה המנוע לכנפיים, אני נוטה לקבל את דעתך - אכן MGB ולא MIDGET כפי שטענתי קודם. :oops:

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

קובי

לאחר בדיקה נוספת של הקונטור של קווי הגוף בין מכסה המנוע לכנפיים, אני נוטה לקבל את דעתך - אכן MGB ולא MIDGET כפי שטענתי קודם. :oops:

קובי

קובי במחשבה שניה הרכב נראה לי קצת קטן , מכסה המנוע של ה - MGB אמור להיות ארוך משמעותית מזה שבתמונה.

חוץ מזה הרכב נמצא בישראל ואם זה היה MGB לבטח היית מכיר אותו.

כך שהמסקנה הסופית היא שזה כנראה לא MG בכלל.

• תוכן חדש...