Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לאחרונה נכנס בי חשק טיפשי ומזיק לקנות מכונית ישנה, משנות ה-80' לכל היותר, עם הנאה כפולה. אני גר בסביבה עם הרבה שדות ושבילים, ומתחשק לי לטייל מדי פעם (לא לכבוש את הגראנד קניון, סתם הרבה חול). העניין הוא שלא בא לי על ג'יפ או טנדר, אלא על מכונית פרטית.

מה הן האופציות שלי למעשה?

הדבר הראשון שקפץ לי לראש זו הסובארו ליאונה סטיישן 4X4 דור שני (80'-84'), אבל יש כמה פרטים שחסרים לי עליה. האם ניתן למצוא כאלו בארץ במצב נסיעה? מחיפוש ביד 2 מצאתי כמה סטיישניות כאלו, אך לא ציינו שהן 4X4 (אני מניח שזה פרט שהיו מציינים במודעה).

אורן.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהלן צדיק,

אני הייתי ממליץ לך לחפש אודי קוואטרו: אל תתפשר על פחות מהדבר האמיתי - קופה 2 דלתות, מנוע 2144 סמ"ק טורבו גיר רגיל ומע' הנעה כפולה קבועה (החל ממודל 80'). אתה יודע מה? אם כבר - אז כבר: נסה לאתר את דגם ה-ספורט קוואטרו: הרעיון דומה, אבל עם בסיס גלגלים קצר, ו- 306 כ"ס (החל משנת 84').

Audi-80quattro.jpg

בהצלחה :-)

פורסם
אהלן צדיק,

אני הייתי ממליץ לך לחפש אודי קוואטרו: אל תתפשר על פחות מהדבר האמיתי - קופה 2 דלתות, מנוע 2144 סמ"ק טורבו גיר רגיל ומע' הנעה כפולה קבועה (החל ממודל 80'). אתה יודע מה? אם כבר - אז כבר: נסה לאתר את דגם ה-ספורט קוואטרו: הרעיון דומה, אבל עם בסיס גלגלים קצר, ו- 306 כ"ס (החל משנת 84').

Audi-80quattro.jpg

לא הבנת אסף, הוא מחפש 4 דלתות.

ארז רונן

פורסם

אני מאוד אוהב את הקוואטרו ואת דגמי אאודי בכלל, אבל האם היא לא נמוכה מדי לפרוייקט הזה? אחרי הכל זה רכב שמיועד לנסוע בשטח (קל).

ובהקשר זה, האם הליאונה 4X4 קיבלה הגבהה של המרכב?

פורסם
אהלן,

לאחרונה נכנס בי חשק טיפשי ומזיק לקנות מכונית ישנה, משנות ה-80' לכל היותר, עם הנאה כפולה. אני גר בסביבה עם הרבה שדות ושבילים, ומתחשק לי לטייל מדי פעם (לא לכבוש את הגראנד קניון, סתם הרבה חול). העניין הוא שלא בא לי על ג'יפ או טנדר, אלא על מכונית פרטית.

מה הן האופציות שלי למעשה?

הדבר הראשון שקפץ לי לראש זו הסובארו ליאונה סטיישן 4X4 דור שני (80'-84'), אבל יש כמה פרטים שחסרים לי עליה. האם ניתן למצוא כאלו בארץ במצב נסיעה? מחיפוש ביד 2 מצאתי כמה סטיישניות כאלו, אך לא ציינו שהן 4X4 (אני מניח שזה פרט שהיו מציינים במודעה).

אורן.

סיכוי קלוש למצוא סובארו דור שני 4X4. יש אחת במושב אמץ למכירה אבל האוטו חתוך ומולחם מכל הכיוונים והאיש רוצה לא מעט כסף עבורו. יותר סביר שתמצא דור שלישי במחיר סביר. כבעלים לשעבר של רכב כזה אין לי ספק שהוא יספק את דרישותיך ואף למעלה מזה. ישנה אפשרות נוספת לרכוש גרנד לאונה שנת 97 4X4 שהייתה בעבר בשרות המדינה. יש אחת המתפרסמת ביד 2 ב16000 ש"ח שזה מחיר נמוך עבור רכב עם הנעה קבועה 4X4, מזגן, הגה כח ובונוס פנטסטי של הילוך כוח כמו ברכבי שטח גדולים (כמעט). אתה יכול להגביה את הרכב בעוד 4.5 ס"מ ויש לך אחלה רכב פנאי שטח ויום יום. אני כותב מידיעה, יש לי אחד כזה היום...

ארז רונן

פורסם
אהלן צדיק,

Audi-80quattro.jpg

אסף, עדיף הסטיישן להביא גם קניות מהסופר...יש כמה קוואטרו ספורט זרוקות אצלינו בשכונה לבדוק? - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אהלן ארז את שושני ושות', שבוע טוב לכל הצדיקים

הוא לא הגביל אותנו בנוגע לארבע דלתות, אז מדוע לחסום בפניו את מגוון האפשרויות??

שושני, בעקרון - אתה יותר מצודק, אבל אם הוא מוכן להתפשר, אז מפתח תא המטען של הקוואטרו אמנם לא נוח אבל הוא מאוד עמוק. תשאל את ארז, יש לו ניסיון עם משהו דומה.

במחשבה שניה, אם בכל זאת הבחור מתעקש על ארבע דלתות (ארז), או קניות מהסופר השכונתי (שושני), אז שווה לשקול אפשרות של V8 : החל מ- 88'

ke_v8l_front.jpg

פורסם
אני מאוד אוהב את הקוואטרו ואת דגמי אאודי בכלל, אבל האם היא לא נמוכה מדי לפרוייקט הזה? אחרי הכל זה רכב שמיועד לנסוע בשטח (קל).

ובהקשר זה, האם הליאונה 4X4 קיבלה הגבהה של המרכב?

אל תדאג בנוגע למרווח הגחון, או הגובה: במרבית הזמן, הקוואטרו יכולה לעופף:

hologram47.jpg

תהנה ;)

פורסם

ארז - האם ה-4X4 דור III גבוהה יותר מהליאונה הרגילה? זו בהחלט אופציה מעניינת. למרות שאני חייב להודות שאני אוהב יותר את הדור II, אבל את שתי המכוניות היו לאבי בזמנו (בגרסאות הרגילות כמובן), ככה ששתיהן בכל זאת מדגדגות לי את עצבי-הנוסטלגיה. גם האימפרזה 4X4 מעניינת, אבל הייתי מעדיף רכב פשוט יותר מכאנית שקל יותר לעבוד עליו בבית.

האם הלגאסי דור ראשון הגיעו עם 4X4 בדגמים היחסית רגילים? אני בטוח שלא ב-1.6 ליטר וב-1.8, אבל אולי ב-2.0? (כמו בלגאסי החדשות).

אסף - מצטער להרוס את החגיגה, אך הייתי בטח צריך לציין שהתקציב מוגבל ל-15,000 ש"ח (מחיר רכישה, יש תקציב נפרד לשיפוצים...)

אבל אהבתי את התמונה של הקוואטרו המעופפת :)

רן - אם הייתי קונה קוואטרו ספורט במילא לא היה נשאר לי כסף לסופר :|

יש עוד רעיונות?

פורסם

מציבישי לנסר 92,

אין לי מושג איך האוטו הזה חוץ מזה שראיתי את הסמל4X4 על הגריל.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

58-lancia-delta-integrale.jpg

רכב עם יכולת שטח, משנות ה-80, הנעה כפולה.

לנציה דלתא אינטרגלה.

http://www.google.com/search?hl=iw&source=hp&q=lancia+delta+integrale&lr=&aq=1&oq=lancia+del

אם תצין תקציב, נוכל להתייחס ברצינות ולהציע לא רק חלופות זולות ונפוצות (כפי שקיבלת עד עכשיו), אלא גם דברים יקרים יותר.

מציבישי לנסר 92,

חלק מהלאנסרים משום מה שווקו בארץ, מקוריות, עם לוגו AWD למרות שהיו בעלות הנעה קדמית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
מציבישי לנסר 92,

היגיע לארץ משלוח של גרילים משומשים כחלקי חילוף ממדינה בה שווק הרכב כ-AWD וכך הם הותקנו בארץ.

ההנעה בארץ רגילה לצערו של אורן :cry:

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

בשרשור הבא יש כמה רעיונות נחמדים בשבילך (מבחינת תקציב) אבל הבעיה תהיה למצוא רכב כזה שעדיין נוסע ובמצב טוב. בכל מקרה שווה הצצה. בהצלחה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=56664

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

פורסם

אני ממליץ לך ללכת על"בלייזר".אתה יכול למצוא אחד כזה במחיר סביר,יכול ליהיות תצרך להשקיע מעט(בעיקר זמן)

אבל אני מבטיח לך שזה שווה את זה.

chevrolet-blazer-k5-1983-7955.jpg

אם שותים לא נוהגים.

• תוכן חדש...