Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלקים פטורים ממכס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה ליבא גלגלי מגנזיום למיני שלי

אני מתלבט עם שווה לי בגלל המחיר שיקחו לי במכס .

יש רשימה של חלפים פטורים ממכס היכן אני יכול להשיג אותה ?

תודה

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

אני חושב ש"חלפי בטיחות" פטורים ממכס.

קח בחשבון שאם החלטת להביא ג'אנטים משומשים ויש עליהם צמיגים, את הצמיגים לא תקבל.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

ראשית, חישוקי אלומיניום.

חישוקי מגנזיום קיימים בפורמולה 1 ודומותיה, אולם עקב הבלאי העצום, הם מוחלפים לרוב אחרי סט של אימון ומירוץ אחד.

כל נגיעה קלה בחישוק מגנזיום הורסת אותו, בעוד שהאלומיניום יכול לספוג והרבה.

חישוקים משומשים הם פריט אסור ביבוא, אולם אם תטרח ותבוא בעצמך למחלקת יבוא חלקים באגף הרכב עם בקשה ליבוא עבור רכב אספנות, יש סיכוי טוב שתקבל אישור.

אישור ינתן רק עבור חישוקים מקוריים שהותקנו על ידי יצרן הרכב, וכמובן תצטרך להביא קבלה המציינת באלו חישוקים מדובר, וכמה שילמת עליהם. אם קיבלת במתנה, הצהרת נותן המתנה תספיק ברוב במקרים.

כאשר החישוקים יגיעו, אתה שלם עליהם מס קניה ומע"מ.

אתה יכול להביא גם צמיגים על החישוקים, בתנאי שהצמיגים חדשים, מתוצרת יצרן מוכר(פירלי, מישלין, דנלופ וכיו"ב. לא סיני) ומצורפת חשבונית רכישה.

שבוע טוב,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• תוכן חדש...