Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר הרבה זמן וסיום החלק המכני והחשמלי ברכב הגיע זמן להניע את הרכב מאחר ואין אפשרות לחיפוש בפורום פתחתי אשכול חדש לאחר מכן נצרף לשרשור הקיים. כרגע אין תמונות חדשות של הרכב בעוד כשבוע נתחיל בפחחות ואז נעלה תמונות עם כבוד.

 

 

(ניתן לראות בסרטונים דומים איך הרכב נראה למי שלא מכיר את הדגם).

פורסם

פחחות ? מקווה שאין ריקבונות רציניים..:lol:

בהצלחה, מדובר במכונית טובה, יפה ומעניינת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

רקבונות רציניים אין הרכב מפיברגלס, במרכב כבר טיפלנו וחידשנו מקומות מסויימים נשאר לעבוד על הפיבר הרכבות כי הרכב מפורק (כנפיים, חזית, שמשות) ולאחר מכן צבע וריפוד. הרכב אכן מדהים תודה.

פורסם

בהצלחה, שלבבהפחחות הוא הכי נורא ככל שמתחילים לפרק, כך מתגלות עוד ועוד הפתעות.

אני התחלתי לפרק את הרכב לקראת ניקוי בסודה בלאסט ולאחר מכן פחחות, אני גם נמנע מלפתוח שרשור חדש עד שאפשרות החיפוש תחזור.

04092009(014).jpg

04092009(016).jpg

04092009(012).jpg

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

הרכב מפורק כבר הרבה זמן עברנו כבר את שלב התיסכולים נשאר עכשיו זמן ההנאה.

 

דרך אגב אהבתי את התמונות אל קמינו קבינה רגילה אחלה רכב אני גם כרגע בשלבי שיפוץ של רכב כזה התחלתי עם מכני מנוע גיר וכו'.

פורסם

אני עוד בשלב התיסכולים, אבל זה מתחיל לעבור, בכל מקרה בהצלחה, נראה כפרוייקט מעניין.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

×
×
  • תוכן חדש...