Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mgb gt פרטים בבקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי לדעת קצת פרטים על הרכב הזה כמו:

1)כמה אקזמפלרים קיימים בארץ ובכמה בערך הם נסחרים?

2)זו בעיה להשיג לרכב הזה חלפים?

3)אולי יש פה מישהו שמחזיק או החזיק ברכב הזה ויכול להמליץ או לא להמליץ עליו ובכלל יכול לתת טיפים.

תודה.

דניאל

פורסם

יש בארץ למעלה כ - 20 אקזמפלרים כאלה. הרכב הוא למעשה MGB לכל דבר ועניין אך בגרסה ה"סגורה" שלו. כך שאין בעיית חלקים מיוחדת. דגם זה ה- GT נחשב בחו"ל לא פחות מגרסת הקבריו והוא די מוערך בארה"ב ובאנגליה. (פה בארץ קצת פחות).

אני מכיר לפחות 3 רכבים כאלה שמוצעים למכירה אם אתה מעוניין פנה אלי בה"פ.

פורסם

קצת תוספות:

1. אני מעריך שיש פחות מ-20 בארץ - משהו בסביבות 10-15. דגם ה-GT יוצר החל משנת 1965 (הזקנה ביותר שאני מכיר בארץ היא מודל 67) - ועד שנת 80 (הצעירה ביותר בארץ - שנת 76 עם טמבונים שחורים). מקובל בחו"ל שמחירי ה- GT נמוכים ב- 20% לערך ממחירי הדגם הפתוח. בישראל שום כללי תמחיר לא "עובדים" בגלל השוק הקטן והתדירות הנמוכה בה מוצעות מכוניות כאלו למכירה. בקיצור - המחיר הוא מה שהמשוגע דורש, ומה שה"שרוט" מוכן לשלם - בהנחה ששני המספרים נפגשים...

2. הרכב זהה מכנית ל- MGB פתוחות למעט קפיצים קשיחים יותר ומשאבות בלם אחוריות חזקות יותר (בגלל תוספת המשקל). ניתן להשיג קצת חלקים מכניים בארץ, ומה שלא - ניתן להביא בקלות ובזול מחו"ל. אין אף חלק שאי-אפשר להשיג ל- MGB, פתוחה או סגורה.

3. מכיוון שהמכונית יוצרה במשך 15 שנה היא עברה אבולוציה די מסובכת של שינויים, וכדאי ללמוד ולהבין לפני ש"מתחממים" על רכב מסויים. כרגיל בארץ, צריך לשים לב לאילתורים ו"קומבינות" מכניות וחיצוניות שנעשו במרוצת השנים, ויש דוגמאות...

לפרטים נוספים, שלח לי מספר טלפון בהודעה פרטית, ואשמח לסייע.

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...