Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!! :roll:

יש לי הונדה האצבק שנת 97 עכשיו קניתי חם חם..

רציתי לדעת אם אני ישים עליו ג'נט 17 זה יהיה כבד על המנוע??

ושכחתי להגיד שזה אוטומט.

תודה רבה על העזרה :wink:

פורסם

א. לא חושב שזה חוקי מבחינת המידה.

ב. זה בטוח יפגע בביצועי ההאצה שלך.

ג. צריכת הדלק תעלה.

ד. יורגש שיפור במקדם הפוזה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נראה לי שבקרוב השרשור ינעל .

אבל עד שהוא ינעל , לא נראה לי שאפשר לשים גאנט מעל 16 ברכב שלך , בטוח שצריכת הדלק תעלה , ותקבע מראש כמה תורים לאורטופד.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

חחחח כן הקטע עם האורתופד אני יודע מההונדה הקודמת

ומבחינת רישיון זה לא ממש בעיה בשבילי

ואת העניין עם השרשור לא כלכך הבנתי..

פורסם

הפורום הנ"ל מיועד לשאלות והמלצות על שיפורי מנוע ולא לשיפורי חוץ

חיפוש קטן היה עוזר לך, ומראה שהנושא של הגדלת ג'אנטים נחרש מאות פעמים

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אכן, כפי שנרמז, מאחר ולא מדובר על שיפורי אחיזה אלא בשיפורי "שופוני", השרשור ננעל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...