Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים הקרובים נשלים שלב ראשון בשיפוץ BMW 2500 1973 כזה שיאפשר הבאתו למצב נסיעה

(יש לפנינו עוד לא מעט עבודה על מערכת העברת הכח והפחחות)

כיצד מתנהל תהליך העלאתו מחדש לכביש?

רשיון זמני?

ביטוח וכו'

אשמח אם מישהו יוכל להדריך

אדר צוביירי

פורסם

ניתן להוציא עד 3 רשיונות זמניים לכל תקופה של טסט, כלומר חצי שנה עבור רכב אספנות.

חשוב לשים לב שע"מ שהרשיון הזמני יהיה בתוקף יש לשלם את האגרה שלו (35 ש"ח) וגם את האגרה של הרשיון הקבוע (158 ש"ח).

פורסם

אני הוצאתי רישיון זמני אתמול ולא צריך לשלם את האגרה , רשום ברישיון רכב רק שיהיה רק ביטוח חובה בתוקף

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם
מה זאת אומרת לדייק את הזמן? לכמה זמן מוגבל הרשיון הזמני?

ז"א, שכבר במועד ההדפסה של הרישיון הזמני אצל הפקידה במשרד הרישוי, היא תשאל אותך, למתי אתה רוצה את הרישיון.

זה לא "צ'ק פתוח" שנכנס לתוקף ל 48 שעות מרגע התשלום, כמו שרבים בטעות חושבים.

תצטרך לומר לפקידה, שאתה רוצה, שהרישיון יכנס לתוקף, נניח בתאריך 31/08/2009, בשעה 10:45, והתאריך והשעה שנקבת יודפסו על גבי הרישיון.

משם יש לך 48 שעות לנסוע, לאחר התשלום כמובן.

פורסם

תנסה להשאיל שלטים במבחן מאיזה מוסך או סוחר רכב - במידה ואתה מכיר.

זאת הדרך הכי פשוטה וקלה לשנע את הרכב לצורך התיקונים האחרונים ולמבחן הרישוי.

שלטי המבחן נועדו בדיוק לצורך מטרה זאת - כך אני נהגתי וזה חסך לי המון ביקורים במשרד הרישוי, המון אגרות ורישיונות זמניים

בהצלחה

בעלים גאה של גולף GTI 1980 וגולף 1991 GTI. מחפש עוד גולף לחלקים/שיפוץ.

פורסם

שלטי המבחן נועדו בדיוק לצורך מטרה זאת - כך אני נהגתי וזה חסך לי המון ביקורים במשרד הרישוי, המון אגרות ורישיונות זמניים

בהצלחה

כן, רק במידה ואין לך ביטוח סחר אתה נוסע ללא ביטוח...

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

בהצלחה

עם שלטים "במבחן" יכול לנסוע רק בעל הביטוח (ובמקרים מסויימים גם מי שמועסק אצלו) כל אדם אחר שנוהג כששלטים כאלה תלויים על רכבו - עובר על החוק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
GLF, למה לדעתך צריך לשלם גם את האגרה החצי שנתית?

גם לי זה היה נראה מיותר בהתחלה.

מי שאמרה לי את זה היא הפקידה במשרד הרישוי שהוציאה לי אישור תנועה זמני.

היא ביססה את דבריה על סמך עדות שנתנה במשפט של מישהו שהוציא אישור זמני ולא שילם את האגרה ולכן כאילו נסע ללא טסט וכתוצאה מכך ללא ביטוח.

הסיבה היא שאישור תנועה זמני (כמו ארכה ממכון טסטים לאחר כישלון בטסט) מאפשרים תנועה ברכב רק לשם תיקונו או ביצוע טסט חוזר ותו לא.

ולכן, כנראה כהוכחת הכוונה לגשת לטסט, חובה כי אגרת הרישוי תהיה משולמת בזמן נסיעה עם אישור תנועה זמני.

פורסם

היא הסבירה לי בפירוש שהאגרה החצי שנתית צריכה להיות משולמת לפני שזזים מטר עם אישור התנועה הזמני.

• תוכן חדש...