Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד ליום שישי האחרון, החנתי את ויני (פיאט 500 מחופשת למכונית רודסטר) בגבעת שמואל, בחנייה של אחד מחברי המועדון.

כשהגעתי לחניון ביום שישי האחרון גיליתי שהשלט לא פותח את השערים יותר, שיחה עם הבנאדם שתיווך ביני לבין בעלי החניון גילתה שהוא שכח לציין משהו קטן - בעלי החניון זורקים אותנו לרחוב :p

בלית ברירה הוצאתי את האוטו (בשיטת ההתגנבות... כשמישהו נכנס - יצאתי שער אחד, כך 4 שערים :? ) והעברתי אותו לאחר עשרות טלפונים והתקף לב קל לחניה של גיא (Guy מהפורום, ותודה רבה לך!).

אך זהו פתרון זמני בלבד, משום שויני מפריעה שם.

לצערי, אני לא יכול להחנות אותה ברחוב או בחניון של הבית שלי - משום שהוא פתוח לחלוטין ונראה מהרחוב. שגם נמצא מטרים ספורים משלושה בתי ספר :? וילדים אוהבים את ויני. יותר מדי.

בקיצור, ויני מחוסרת דיור, ואי אפשר לשכן אותה סתם ברחוב. כשניסיתי פעם אחת, תוך פחות מחצי שעה כיסוי רכב ששמתי עליה (ושכיסה עד לרצפה, בלי להשאיר אפילו גלגל בחוץ) ושקשרתי עם תיל דייגים נגזר והורד ממנה. וזה היה מתחת לבניין :?

אז מה אני מבלבל לכם את המוח?

פשוט מאוד, אני זקוק נואשות לחניון שניתן לנעילה (ועדיף מקורה, אך על זה אתפשר). עדיף שזה יהיה באיזור המרכז (והסביבה) אבל גם כאן - אפשר להתפשר במידה מסוימת.

יש למישהו רעיונות? מקום שהוא מכיר? חבר שיש לו חניה והוא לא משתמש בה?

כל עזרה תתקבל בברכה.

תודה,

רועי.

פורסם

אני יכול לשים לך אותה אצלי בחניה הפרטית (מערב ראשון ) אבל זה לא חניה מקורה אבל זה בהחלט חניה שמורה אני מחנה לפחות 4 מכוניות בחניה משותפת ואין בעיות , המיני שלי ז"ל חנתה אצלי בחניה הפרטית כמעט שנה וקצת עם 2 כיסוים ואף אחד לא נגע בה .

אבל תגיד למה לך להעמיד את האוטו הוא לא משמש לך ביום יום ?

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם

הוא לא משמש יום יום, בשביל מנהלתי יש יאריס (ורכבת, בעיקר).

מה גם שויני עדיין לא בריאה מספיק לנסוע כל יום.

בכל מקרה, קריטריון בודד ומחייב הוא שהחניה תהיה נעולה... על כל השאר אני יכול להתפשר, על נעילה - כדי לישון בלילה - לא.

(אבל בכל זאת תודה על ההצעה!)

פורסם

צוקי,

יש לך רכב שהוא ממש אטרציה.

הרבה בעלי עסקים לדעתי ישמחו להחזיק אותו אצלם בעסק / אולם תצוגה מכל תחום (גם לא מתחום הרכב).

תברר אצל מקומות כאלה, הנגישים להוצאתו הקלה עבורך.

סביר שתמצא כאלה שאפילו ישמחו לשלם לך - תמורת החזקתו אצלם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תקנה תיק צד גדול ושים אותה בפנים:-)

בחייך.... היא כל-כך יפה!!!!!

הייתי הולך אתה לכל מקום, והיא גם ניכנסת לכל מקום!

יפיפיה אמיתית!!!

אגב הרעיון של לשים אותה בחלון ראווה הוא רעיון ענק....

ולדעתי מאוד מוצלח, נסה את זה!

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אני הייתי מציע שתכניס לסלון,מאחורי הכורסה.

קטנה מדי, כל הזמן הכלב דורך עליה ;-)

רוצה לאכסן אותה אצלי בבגאז' של הקמארו? אני אשתדל לא להכנס לדריפטים כשהיא שם :)

הולך :D

תקנה תיק צד גדול ושים אותה בפנים:-)

בחייך.... היא כל-כך יפה!!!!!

הייתי הולך אתה לכל מקום, והיא גם ניכנסת לכל מקום!

יפיפיה אמיתית!!!

אגב הרעיון של לשים אותה בחלון ראווה הוא רעיון ענק....

ולדעתי מאוד מוצלח, נסה את זה!

צוקי,

יש לך רכב שהוא ממש אטרציה.

הרבה בעלי עסקים לדעתי ישמחו להחזיק אותו אצלם בעסק / אולם תצוגה מכל תחום (גם לא מתחום הרכב).

תברר אצל מקומות כאלה, הנגישים להוצאתו הקלה עבורך.

סביר שתמצא כאלה שאפילו ישמחו לשלם לך - תמורת החזקתו אצלם.

לגבי תצוגה... אם הייתי מכיר מקום שבו התצוגה לא נגישה, היה אפשר לשקול את זה...

אבל עם ישראל אוהב לגעת, לשבת, לפרק, לסחוב - ובתוך תצוגה פשוט יעשו בה שפטים :?

בינתיים נשקל גם פתרון של חניה בבניין משותף עם/בלי מרכז מסחרי. אם מישהו מכיר מקום

שלדיירים יש חניון תת-קרקעי ננעל בסגנון הזה ויודע שאפשר להשכיר שם חניה - אשמח לדעת על זה.

רועי.

פורסם

תברר במושבים שבסביבת מגוריך, אולי לא יהיה איכפת לאיזה מושבניק להניח אצלו מכולה (תמורת סכום סימלי), ואז תוכל להיתחלק עם מישהו במחיר או לאכסן שם עוד דברים....

אגב, יש מקומות שנועלים ציוד של דירות לטווח ארוך (למשל לאנשים שנוסעים לחו"ל לשנתיים ואין להם מה לעשות עם הרכוש).

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
תברר במושבים שבסביבת מגוריך, אולי לא יהיה איכפת לאיזה מושבניק להניח אצלו מכולה (תמורת סכום סימלי), ואז תוכל להיתחלק עם מישהו במחיר או לאכסן שם עוד דברים....

אגב, יש מקומות שנועלים ציוד של דירות לטווח ארוך (למשל לאנשים שנוסעים לחו"ל לשנתיים ואין להם מה לעשות עם הרכוש).

גילי

תודה, בתכנון :)

פורסם

מה לגבי סוכנות פיאט ?

בצפון יש קטרשבו שנמצאת בתצוגת מכוניות חדשות של רנו קרסו .

אמנם היא של בעל קרסו אבל שווה לשאול סוכנות פיאט .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...