Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת ג'נטים

oro0
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מתכנן לצבוע את הג'נטים במיני בצבע לבן שיתאים לגג החדש (עד לא מזמן הוא היה שחור).

אני לא מתכוון לשלוח את הג'נטים לצביעה, אלא לצבוע אותם בעצמי.

רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי לעשות בשביל שהצבע ישרוד את תלאות האספלט, וגם שלא יהרס מכל החלפת צמיג.

אשמח לדעת על סוג צבע מסויים ועל שיטת צביעה וייבוש שתתאים.

תודה!!

פורסם

צביעה עצמית במקרה של ג'אנטים קצת בעייתית, כיוון שבכדי להשיג איכות חייבים לפרק את הצמיג מהג'אנט!

הצביעה עצמה מתחלקת לכמה שלבים:

ההכנה, ליטוש והסרת כל חלודה מפני הג'אט, ישור ותאום הג'אנט על גבי מכונת איזון של צמיגאי.

מיד לאחר מכן צביעה ביסוד נגד חלודה, ולאחריו בפרימייר, ולבסוף צביעה בצבע הרצוי איכותי ככל שתוכל

להרשות לעצמך.

המקצוענים עושים זאת בניקוי חול, או מכונה, וצביעה בציפוי או צבע ג'אנט ויבוש בתנור,

המחירים אגב לא בשמיים ולעבודה איכותית שווה לפנות למקצוען,

מחיר החומרים ההשקעה וזמן העבודה, שווים למחיר שידרש עבור העבודה אצל צבעי מקצועי.-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

חשבתי על לשלוח לבעל מקצוע, אבל האמת שדיי מתחשק לי לעושת את זה בעצמי.

השאלה אם אפשר להגיע לרמה טובה ולצביעה שתחזיק מעמד? כמובן בלי כל האמצעים שעומדים לרשותו של בעל מקצוע.

פורסם

כפי שרן אמר כבר ,

שלח למקצועיים .

זו לא עבודה גדולה עבורם ולא יקרה .

אני עשיתי זאת כבר כמה פעמים והדבר מוכיח את עצמו .

את שאר העבודות ברכב עשה לבד ותהנה מהעשיה והתוצאה .

כאן ההבדל בין התוצאה העצמית למקצוענים גבוהה מאוד .

והעלות - לא גדולה .

בהצלחה

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

ניקוי חול ל-4 גנטים עולה בערך 300 ש"ח, זה שווה כל שקל כי הגנטים יוצאים כמו חדשים,

מייד אחרי הניקוי מרססים צבע ייסוד ואחריו תוכל לרסס בעצמך את הצבע הלבן שייצא אחיד בחלקות שלו בעקבות הניקוי חול.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• אחראי פורום
פורסם

רצו פה פעם 2-3 פרוייקטים שנעשו במפעל שנקרא "חצם", שם מנקים בחול וצובעים גם באבקה, או אפוקסים למינהם.

התוצאה, שגם ראיתי אחת במו עיניי, עמידה ואיכותית מאוד ועלתה כמה מאות ש"ח לסט. לדעתי שווה.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

קראתי את התגובות על חצם, נשמע טוב רק רחוק מידי.

יש מישהו שיכול להמליץ לי על מקום באזור נתניה?

פורסם
קראתי את התגובות על חצם, נשמע טוב רק רחוק מידי.

יש מישהו שיכול להמליץ לי על מקום באזור נתניה?

גנט ניקל מחדש שלח לגלונומטה

אל תצפה ל=עבודה מזהירה

בקשר לגנטים של הצבע

לדעתי רק אבל רק צביעה באבקה

אני עשיתי צביעה רגילה של פסטולט אחרי ניקוי בגרניק עם חומרים מסירי שומנים וליטוש כל המגנזיום

ועבודת הכנה ממש טוב

ויצא בסדר גמור אבל אבקה זה עולם אחר

פעם הבאה שאני מחליף צמיג אני שולח לצביעה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

באיבוק אפוקסי מחברים את החלק הנצבע, שחייב להיות ממתכת, לזרם חשמלי ש"ממגנט" את החלק הנצבע - כך, בעת הצביעה, חלקיקי הצבע "נמשכים" לגוף הנצבע ונקשרים אליו היטב.

השלמת התהליך נעשית בחום ומקשה את הצבע - התוצאה: עמידות לאורך זמן ומפני שריטות, וגם אם פני השטח אינם חלקים לגמרי נוצרת שכבה אחידה של צבע.

אני עשיתי איבוק אפוקסי לתת השילדה במיני שלי ולחלקים נוספים וזה שווה כל שקל (אגב, לא זכור לי שדובר בהמון כסף). בכל מקרה, יש להקפיד שהאיבוק נעשה מייד לאחר הסרת הצבע הקודם ומשיחתו בנוגד חלודה - אחרת חלודה עלולה להילכד מתחת לאיבוק.

בהצלחה.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

• תוכן חדש...