Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות ממפגש NSU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתם לב שלרכב הלבן והאדום יש פרצוף בוכה? אולי בגלל V.W קנו אותם לפני שהספיקו לגדול למעצמה וחיסלו אותם בכדי למנוע תחרות לחיפושית....אין חדש תחת השמש-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

האם לא השתתפה אף 1200? מכונית אדירה ועד היום אני זוכר לה חסד בזכות הכח הרב,הפרונט שהיה מתרומם כמו הרקולס בהמראה והצלחות שהיה עושה בכביש רטוב או בדרכי עפר,אני מקווה שיש עוד כמה נושמות ובועטות

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

במפגש היו אמורים להשתתף גם 1200 אחת וגם רו 80. לצערי הן לא הגיעו בסוף...אבל הבטיחו להשתתף במפגש הבא.

והפתעה נוספת...במפגש הבא תשתתף בתקווה גם ספורט פרינץ הנמצאת בימים אלה בשלבי שיפוץ.

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם

יפה מאוד כרמל! מצטער שוב שלא יכולתי להגיע (אני כבר לא זוכר למה, אבל היתה סיבה) - מקווה למפגש הבא.

דרך אגב, מה זה שם בתמונה _20_0200.jpg ? השומר של איקאה מנסה להבין מה אתה מחביא בבגאז'? :D

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
במפגש היו אמורים להשתתף גם 1200 אחת וגם רו 80. לצערי הן לא הגיעו בסוף...אבל הבטיחו להשתתף במפגש הבא.

והפתעה נוספת...במפגש הבא תשתתף בתקווה גם ספורט פרינץ הנמצאת בימים אלה בשלבי שיפוץ.

חשבתי שיגיעו הרבה יותר רכבים למפגש באיקאה.

פורסם

חשבתי שיגיעו הרבה יותר רכבים למפגש באיקאה.

אם היינו יודעים שאתה בא עם האשה היינו באים כולנו

פולקסווגן טרנספורטר - יצירת אמנות.

• תוכן חדש...