Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוזיאון רכב וחידת זיהוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כשבועיים במסגרת טיול באוסטריה יצא לנו ללון במלון בעיר Kaprun

במקלט המלון קיים מוזיאון רכב ששיך לבעל המלון אדם חביב להפליא, לצערי שוחחתי איתו רק מספר דקות אבל עוד נשוב.

מצורפות מספר תמונות וגם חידה.

מאחר ואינני מבין גדול הופתעתי מרכב אחד שלו דלת כניסה קידמית (סגנון איזטה)וכיסא לשנים נהג ונוסע.

מאחור יש דלת באותו סיגנון למושב נוסף גם לשניים או שלשה נוסעים אבל יושבים נגד כיוון הנסיעה, המנוע מוצנע אי שם בתוך הקופסא הזאת ולפי הפרסומת שאתרתי זה גם נוסע פנטסטי, משו משו !?

מי יכול לזהות את הרכב ? :roll: למיטב ידיעתי לא היה כזה בארץ.

שבת שלום

נתי

056.jpg

austria 058.jpg

057.jpg

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

בלובי של המלון מוצגת לראווה איזטה חמודה וכל אחיותיה הקטונות על מדפים במוזיאון למטה

austria 064.jpg

austria 103.jpg

austria 044.jpg

austria 045.jpg

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

המכונית היא Zündapp Janus שנבנתה בשנים 57-58 . נקראה בשמו של האל הרומי יאנוס בעל שני הפנים.

זכור לי כי, בילדותי, ראיתי מכונית כזאת ברמת-גן. אבי, בעל ההשכלה ה"קלאסית", התרשם מהשם המקורי והקשר שלו למראה המכונית.

800px-Janus01.jpg

800px-Janus10.jpg

עודד

פורסם

צודק, כל הכבוד על הזיהוי המהיר :ok:

לא מצאתי את מיקום המנוע, כאשר נשכבתי מתחת לרכב נראה שממוקם יחד עם מיכל הדלק בין שני המושבים ומשמש גם ל"חימום" הגב בימי החורף.

ועוד תמונות

austria 046.jpg

austria 047.jpg

austria 049.jpg

Classic car parts hunter

פורסם
אופנועים אין לו שם במוזיאון?

חן.

יש לו.

בתמונה 046 רואים קצוות כידון משמאל לרכב.

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

אופנועים וכו' יש למה לא

austria 061.jpg

austria 054.jpg

Classic car parts hunter

פורסם

הישראלים החוצפנים האלה, לא יכולים להגיע לרכבי אספנות מבלי לגעת...

ועוד שמו לך משמאל חיבלול ... :). דילגת עליו?

נתי ?????????????????

attachment.php?attachmentid=168907&d=1250942821

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

ועוד...

austria 063.jpg

austria 062.jpg

Classic car parts hunter

פורסם

ומכוניות ...

אבי, שם לב ה - Praga לא מחובללת בדקתי אוויר בגלגל חלופי (למרות שיש שניים) לפני הנסיעה למפגש עוד לא ברור מתי ואיפה יתקיים !?

austria 059.jpg

austria 060.jpg

Classic car parts hunter

• תוכן חדש...