Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם גם על סעפות פליטה/יניקה, ברזלים למינהם צריך אישור? האם רק חלקים ספציפים או כל חלק שמוצהר שהוא לרכב?

תודה

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

שלום,אני מעריך שרק חלקים בטיחותייים צריכים אישור,אבל בארצנו הקטנטונת יטרטרו אותך לפעמים גם בשביל ברזלים שונים.למרות שכול מה שתביא מארצו של הדוד סם לרכב שלך יהיה הרבה יותר טוב ממה שיש לך על הרכב כעת.

פורסם

יבקשו, אבל תתכווח ואל תוותר. אני הבאתי סעפת יניקה ורצו לשלוח אותי להביא אישור, התווכחתי עם זה שיושב שם בדואר מאחורה (לא זוכר את השם שלו, דוד אולי?) שזאת בסך הכל חתיכת אלומיניום, אין בה שום דבר שקשור לבטיחות או משהו דומה, וזה עבד.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

ממני ביקשו אישור על משאבת מים, הגעתי עד מנהל בית המכס והוא וויתר.

לעומת זאת בולמי זעזועים הגיעו ללא צורך באישור. תמוה? כמו מדינתנו!

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

על כל מה שמגיע למכס צריך אישור, על מה שעובר ישר לדואר לא צריך.

לכן דברים שמגיעים עם מוביל בינ"ל לא צריכים אישור.

פורסם

כשמתחילים לקרוא כאן מבינים שזאת רק ההתחלה ולא בטוח שכל הפקידים מסוגלים להבין ולזכור את כל ההקשרים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כלומר ממה שאני מבין אין באמת שחור או לבן מה צריך ומה לא וכמו תמיד זה נתון למשא ומתן במכס.

למה אם אני שולח עם UPS וכו' אין צורך באישור?

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

כי ב - UPS הם דואגים לשחרר את המוצר ולעשות בשבילך את כל הפרוצדורה של המכס, וכנראה שבתור חברה גדולה הם חסינים.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

כל חלק שיהיה רשום עליו שהוא לרכב יצריך מפגש עם משרד התחבורה. כן, גם ידית לפתיחת דלת. לא משנה אם זה חלק קוסמטי או מכאני. בעבר באמת היו פוטרים חלקים קוסמטים מאישור משרד התחבורה אבל אחרי המקרה עם האופנוע שבנו מ-4 חבילות גם את זה התחילו לבדוק.

הבולמים כנראה נכנסו ללא אישור כי חשבו שזה בולם של מכונה כזו או אחרת (כלומר לא הבינו שזה לרכב).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אולי פעם אחת ולתמיד משהו יסביר לבור שכמותי מה התהליך העדכני שרכיב למכונית שהוזמן מחו"ל עובר??

אולי עדיף לעשות קניות מרוכזות או שיש כל מיני פרצות? :confused:

פורסם

החבילה נפתחת במכס ועוברת בדיקה של נציכ ממשרד התחבורה ומשם זה תלוי מה הוא מסמן (לא מאושר, מאושר או להביא אישור ממשרד התחבורה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...