Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת נוזל קירור בוולוו 244

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני עומד לעשות טיפול 10,000 לוולוו שלי (244GLE, ידני, קרבורטור, 2300 סמ"ק, מודל 83, מזגן לא מקורי).

את הטיפול אני עושה לבד בחצר, במסגרת יישור קו שלאחר רכישת הרכב והשמשתו.

בכוונתי להחליף גם את נוזל הקירור, ולעשות את זה בדרך הזאת: לשחרר את הצינור התחתון של הרדיאטור לתת לנוזל להישפך ואח"כ למלא נוזל חדש של פרסטון.

1. האם יש דברים מיוחדים שעלי לדעת (למשל ברז מסויים שצריך לפתוח איפשהו, להעביר מתג למצב חום וכיוצ"ב)?
  2. האם אחרי הריקון לתת לאוטו לעבוד כמה שניות עם צינור פתוח כדי שיזרוק את שאריות המים?
  3. האם כדאי למלא אחרי הריקון מים מזוקקים, לתת לרכב לעבוד דקה, לרוקן שוב ורק אז למלא את הפרסטון?

דבר נוסף: איך אני יכול לבדוק לבד האם חסר שמן גיר (ידני)?

תודה על העזרה.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

הרכב לא מתחמם. אין שום סממנים לבעיה ברדיאטור. למה שאלך לעשות לו ניקוי? לא חבל על הכסף?

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...