Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי קדילאק סוויל אס טי אס שנת 95 ובאוטו הזה מגיע מקורי קומפרסור שמנמיך\מגביהה את האוטו.

הקומפרסור אצלי באוטו שווק חיים ורציתי לדעת אם מישהו יודע אם משפצים כאלה קומפרסורים בארץ.

הרשתי לעצמי לכתוב את ההודעה פה כי נראה לי שפה אני יקבל יותר תגובות מאשר בשאר הפורומים באתר אפילו שהאוטו לא אספנות...

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי קמפרסור שמקשיח ורכך בולמים לרכבי שטח, יכול להיות שזה יתאים לך בכל מיקרה זה עושה את אותו הפעולה צריך לבדוק אם הניפלים מתאימים.

בדקת כמה עולה אצל היבואן UMI.

בכל מיקרה אם זה יעניין אותך צור איתי קשר בהודעה פרטית.

טל

פורסם

אני חייב קומפרסור מקורי של האוטו כי המחשב נותן לקומפרסור את הפקודות כמה אוויר להכניס ולהוציא

וכן, בדקתי בחברה, 7 וחצי אלף שקל ! ! !

פורסם
אני חייב קומפרסור מקורי של האוטו כי המחשב נותן לקומפרסור את הפקודות כמה אוויר להכניס ולהוציא

שווה לחפש ב- EBAY.

כרגע לא מצאתי אך מניסיון יש שם הכל פשוט צריך סבלנות.

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

יתכן וזו בעיה של תכנות? מהיכן אתה יודע שהמדחס מקולקל רק בגלל שלא פועל?

חיפשת בEBAY ? חיפשת בפורומים בארה"ב?

שלמה דן גדרון

פורסם

אני קניתי את החיפושית שלי ב-750 ש"ח, אבל אין לה קומפרסור....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
יתכן וזו בעיה של תכנות? מהיכן אתה יודע שהמדחס מקולקל רק בגלל שלא פועל?

חיפשת בEBAY ? חיפשת בפורומים בארה"ב?

זו לא בעיה של תכנות, הרמתי את האוטו על ליפט והוצאתי את הצינור שאמור לדחוף אויר החוצה והוא מוציא אויר כמו שבן אדם מצונן מוציא מהאף...

פורסם
זו לא בעיה של תכנות, הרמתי את האוטו על ליפט והוצאתי את הצינור שאמור לדחוף אויר החוצה והוא מוציא אויר כמו שבן אדם מצונן מוציא מהאף...
v

אם המחשב אומר לשסתום תשאר פתוח הוא ישאר פתוח. לפי זה שיוצא אויר נראה שהקומפרסור תקין ולכל היותר יש שסתום מקולקל או תוכנה לא תקינה.

שלמה דן גדרון

פורסם
תתחבר למחשב באחד ממוסכיי umi ותבדוק מה הבעיה .

אין מה להתחבר למחשב, הקומפרסור לא מוציא כמעט אויר, הוא גמור! ואין שום שסתום דפוק או משהו בסגנון.

בסה"כ שאלתי אם יש פה בארץ מי שמשפץ קומפרסורים מהסוג הזה...

פורסם

תנסה לברר אולי בחברת דוצר בפתח תקווה, הם מספקים לחברה אני עובד בה בלאוורים ומפוחים תעשייתים ואני יודע שהם גם מבצעים תיקונים למדחסים.

www.dusar.co.il

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

בהמשך לכל ה"עצות" שכולן באות מכוונות טובות אך החטיאו את המטרה:

1995 CADILLAC SEVILLE STS 4.6L 281cid V8 MFI (9) : Suspension : Self-Leveling Unit

זה מה שאתה צריך.

עלות בארה"ב כ - 150$ לא כולל משלוח לארץ ומכס.

יוסי,

אגב

מערכת דומה יש לי ב מודל 71 אבל שיפצתי לבדי כי אין חדש.

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

• תוכן חדש...