Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תרמית קלאסית באי.ביי. - הזהרו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים לכדה את עיני מכונית מוסטנג יפיפיה שלפי תיאורה הייתה מועמדת למלכת היופי העולמית. רכב במצב תצוגה ללא פגם.

שעה לפני סיום המכירה הרכב עמד על 4000 דולר, כמובן שנתתי הצעה וזכיתי בה - 5500 דולר.

הרכב מוקם במיאמי ובתום המכירה ביקשתי את פרטי המוכר על מנת ליצור איתו קשר פיזי ע''י אחי המתגורר שם לבדיקתו של הרכב.

המוכר נרתע והודיע לי שהוא לא מוכר ללקוחות מקומיים. מטבע הדברים ככל הנראה הייתה לו סיבה טובה ובמיוחד מה להסתיר.

המוכר עם 11 כוכבים חיוביים, הוציא אותי מתוך הזכיה ופנה לבא אחרי.

מיותר לציין שהמוכר לא מקבל פייפל וביקש העברה בנקאית או צ'ק בנקאי לפני משלוח הרכב ליעדו.

כמובן שקיבל ממני פידבק שלילי, הזהרתי את הקונה מטקסס שרכש את הרכב ודיווחתי להנהלת אי. ביי.

הנהלת האתר השעתה את המוכר עד לבירור העניין.

חברה, לפקוח עיניים ולשאול את כל השאלות לפני כל קנייה של רכב - יש ככל הנראה המון המון נוכלים באתר הזה.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

נראה חשוד מלחתחילה משהו בעניין- מה שאתה מתאר, מוסטנג במצב תצוגה, ב-5500 דולר?:roll: זה לא זול מדי כדי להיות אמיתי מראש?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יש כמה כללי זהירות ראשונים שחייבים לנקוט, בעיקר לפני ביצוע BID

1. שים לב לכמות המכירות של המוכר ואיכותו.

2. שים לב בראשון וראשונה האם הוא מקבל paypal , כי מי שאין לו , יש לזה סיבה.

3. מומלץ לקרוא את הפידבקים שלו ומתחת ל 99%-98% , שווה לבדקו טוב טוב למה.

4. שימו לב שיש מחיר למשלוח ואם המוכר שולח לישראל,, תבדרו איתו את מחיר המשלוח לפני הרכישה.

5. מוכר שגם מחזיק "חנות" וירטואלית יכול לחזק אותנו באיכות המוכר.

בהצלחה

ברוך

פורסם

נכון מאוד. עוד בנושא ה PAYPAL, באיביי גרמניה ואני מניח שגם באתרים אירופיים אחרים הנושא פחות נפוץ מאיביי ארה"ב. לכן לא צריך לחשוד בכל מי שאין לו פייפל, אבל חשוב מאוד לבדוק את כל עניין התשלום והמשלוח לפני הצעת המחיר. לפעמים תגלו לטובה שהם דווקא כן משתמשים ב PAYPAL אבל לא מציינים זאת, לך תבין את הגרמנים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

העניין, שכביכול, יכולת ליקנות מוסטנג במצב תצוגה ב-5500 דולר- לא חשוד קצת? זה לא בדיוק מחיר רגיל למוסטנג במצב תצוגה!:roll: או שאני טועה כאן במשהו?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

למוכר יש מספר רכבים למכירה, כל הפידבקים שלו חיוביים, זו לא הבעיה.

אין לי בעיה שהוא לא מקבל פייפל בכל מקרה פיזית ניתן לראות את הרכב ולהעביר לו כסף פיזית.

העניין הוא שככל הנראה הוא לא מעוניין למכור את הרכבים ברדיוס הקרוב אליו - על מנת למנוע מגע פיזי של הרכב,

ההפתעה של הקונה תהיה גדולה - כאשר הרכב יגיע ליעדו.

אני רשום כמשתמש אמריקאי ואין לאף אחד שום מניעה למשלוח בתוך ארה''ב.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

אכן מריח מסריח .

כאשר יש אצלי חשד לגבי מוכר אני מחפש אחורה את המכירות שהוא סגר כדי לראות מה בדיוק הוא מכר.

כך ניתן להיתרשם יותר מאיכות המוכר. {ישנה קומבינה באייביי שמוכרים קונים פידבקים על מכירות פיקטיביות כדי לשפר את הנתונים שלהם}

תשמעו כמו בכל שוק בעולם אם פתוח או אם ווירטואלי תמיד יש סוחרים הגונים ולצערנו גם רמאים.

במקרים כאלו אני מתרחק אם יש ספר אז אין ספק. כמו שכבר ציינו כאן מוסטנג ב-5500$ במצב תצוגה זה באמת מסריח

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

כשחיפשתי רכב לקניה נתקלתי במקרים כאלה בדיוק בכמה אתרים בינלאומיים, כולל באירופה ובאי ביי.

ראיתי כמה רכבים שהיו נראים לי מציאה פראית, פראית מידי בשביל להיות אמיתית. משום מה, גם בגלל שאיכשהו המחיר לא עלה, חשדתי.

שלחתי שאלות למוכרים והכל היה נשמע טוב מידי, כולל הצעות לשלם חלק עכשיו וחלק כשהרכב מגיע או לשלם סכום קורץ מאוד כולל כל ההוצאות עד לנחיתת הרכב בארץ.

בגלל החשד הברור אמרתי שאני ממילא בנסיעת עסקים לאיזור ואשמח לבוא ולראות את הרכב. בחלק מהמקרים המוכרים התחילו לספר סיפורים שהרכב נמצא במקום אחד והם במקום אחר ואי אפשר לראות וכו' מאוד דומה למה שקרה כאן. אחרי שהתעקשתי הם ניתקו מגע.

ראיתי את אותו רכב מפורסם אחרי זה באתרים בינלאומיים אחרים, אותו עוקץ.

אי ביי דווקא פועלים במקרים כאלה מהר מאוד, כמה פעמים ראיתי שמודעות חשודות פשוט נעלמו, בכמה מקרים נוספה לזה אזהרה של האי ביי עצמו שנשלחה במייל לא לעשות עסקים עם האדם הזה. במקרה שדיווחתי עליו לאי ביי, המודעה נעלמה תוך שעה ולא חזרה יותר.

אז כן, אם הרכב טוב מידי למחיר ואם אין הרבה הצעות, לחשוד ולנסות לאתגר את המוכר עם בקשה לבוא או לשלוח מישהו. אם הוא מסכים תמיד אפשר לבטל. חוץ מזה, למרות החשד הנדרש והחשוב צריך לזכור שלאי ביי יש ביטוח על מה שנקנה אצלם (עד 20000) דולר כמדומני, אז לחשוד ולבדוק כן, אבל הקנייה עדיין בטוחה מאוד אלא אם כן מתפתים לסגור עסקה מחוץ לאי ביי

• תוכן חדש...