Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, ציפיתם לראות מכוניות.

את זה תוכלו לראות בצילומים של לי ניזרי.....

החלטתי לפרגן לצלמת שלנו. בחורה מקסימה, עם חיוך מקסים, בת להורים מקסימים לא פחות וצלמת מחוננת.

"עקבתי" אחריה במשך התצוגה, עם הסלולרי שלי והתוצאות לפניכם. רואים שהיא ידעה.....:wink::lol:

Photo0663.jpg

Photo0664.jpg

Photo0666.jpg

Photo0665.jpg

Photo0667.jpg

Photo0668.jpg

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום.

ראובן וגילה אכלתם אותה ובגדול!!!

שתדעו לכם הילדה אם החיוך המקסים הזה היא לא רק שלכם.

היא שלנו היא נהדרת חיכנית ומקסימה ואנחנו אוהבים אותה!!!

בברכה בני ל.

אגב אומרים שהתפוח נופל לא רחוק מהעץ אצלכם משפח' ניזרי התפוח נפל לתוך הגזע.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

צלמת מוכשרת

וגם עם המון סבלנות

...באופן מצטבר, כמה שעות (אולי יממות) מהחיים לוקח להעלות את התמונות לפורום... כל הכבוד לה.

פורסם

הייתי ונהנתי גדול, הן מהרכבים והן מהאנשים שעומדים מאחריהם.

מזג האויר האיר פנים, רוח מנשבת(לפחות בין השעות 1700-1900) ומקום מוצל הקלו על הבאים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תודה לכל החברים שבאו להציג בישפרו נס-ציונה, ייצגתם את המועדון בכבוד.

ראש העיר - יוסי שבו ואשתו וורדה ביקרו אותנו והנוסטלגיה נשפכה שם בכמויות, להפתעתנו הוא זיהה בין הרכבים גם רכב של תושב נס ציוני (יגודה) - תודה לראש העיר שכיבד אותנו בנוכחתו.

המקום שנבחר היה מעולה, הצל והרוח המנשבת הקלו עלינו את השהייה במקום ומנכ"ל ישפרו במקום, רן, הרעיף עלינו סנדוויצים למכביר, אבל הביאו לנו הרבה מים לשתיה אבל - קפואים, בהזדמנות זאת, אני מודה, בשם כל החברים שהיו במקום,לדורון סגל ,על היוזמה בקניית שתיה לחברים וליאיר לוסטיג על דוכן הקפה שפתח במקום (לא שכחנו את הכורסא) - תודה לכם.

ללי ניזרי, עם החיוך התמידי על הפנים - אין עליך - תמונות יפות, מזוויות מיוחדות עם רקעים משגעים - התמידי במעשיך - מלאכת קודש.

האירוע היה יפה, מכובד, והמועדון נראה במיטבו.

מצא משה

פורסם

האירוע על פי בקשת חברת "ישפרו", חד פעמי במקום הזה. המפגש הקבוע, לא רחוק משם, ב"קפהקפה" בפארק המדע בנס ציונה, כל שישי בארבע וחצי. השבוע, גם כן חד פעמי, אנחנו עולים לירושלים.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...