Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בזמן טיפול במוסך לקחתי כמה תמונות ישנות שהם צילמו בשנות ה-70, ממש נחמד.

2a.JPG

9a.JPG

10a.jpg

11a.jpg

21a.jpg

22a.jpg

26.jpg

27.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
מגניב,

הסככה אותה סככה.

עידן

גם המבנה אותו מבנה, לפי מה שהבנתי הם המשיכו לבנות את המוסך בלי להרוס את המבנה הקיים.

איזה תמונות יפות,המוסך עדיין קיים?

קיים ועוד איך קיים, הבן של מישל זכה השנה מקום ראשון בתחרות עולמית שארגנה סובארו לידע ברכבים של היצרן, אני אקבל ממנו את כל הפרטים והתמונות עוד כמה ימים ואז אפרסם (כנראה בפורום הראשי, לא כל כך קשור לאספנות).

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

היכן כל הרכבים האלו כיום : הגוגמוביל , הדופין , האוסטין ,הוספה וה......אך זאת נוסטלגיה אמיתית .

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם
לא הישתנה הרבה במוסך, אבל למה אני לא רואה את "כליף" בתמונות ? :-)

attachment.php?attachmentid=168088&d=1250417476

כליף זה הילד הקטן בתמונה הזאת, יש עוד תמונות כאלה אבל לא נעים לעלות תמונות משפחתיות שלהם, הוא הראה לי איזה תמונות אני יכול לפרסם ואיזה לא.

ארז

• תוכן חדש...