Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש שפלה 14/08/09

ג'ק
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפגש שפלה התקיים במתכונת השקה: החבר'ה נסעו להשקה...

ברכות שלוחות לבעלי המוסטנגים על המוצר המוגמר, כבוד והנאה!

ואלו הנציגות שלנו במפגש:

בהגדלה - המאזדה של דודי:

attachment.php?attachmentid=167906&stc=1&d=1250334311

IMG_3831.JPG

IMG_3814.JPG

IMG_3813.JPG

IMG_3836.JPG

IMG_3833.JPG

IMG_3832.JPG

IMG_3822.JPG

פורסם

והחברים (או לפחות אלו שאסף צילם...).

ביום שני - נתראה בישפרו סנטר נס ציונה.

המפגש הבא - בסימן ירושלים והחברים מוזמנים לעלות לבירה (כנראה שתרתי משמע) לראות ולהאמין לגלגולו של עוף החול.

IMG_3827.JPG

IMG_3828.JPG

IMG_3829.JPG

IMG_3830.JPG

פורסם
והחברים (או לפחות אלו שאסף צילם...).

ביום שני - נתראה בישפרו סנטר נס ציונה.

המפגש הבא - בסימן ירושלים והחברים מוזמנים לעלות לבירה (כנראה שתרתי משמע) לראות ולהאמין לגלגולו של עוף החול.

הלו ג'ק...חוזר אליכם בחודש הבא שמרו על הגחלת:lol:

פורסם

מה זה מזדה הזו?! היא קצת דומה לברנדה!:shock::roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מה זה מזדה הזו?! היא קצת דומה לברנדה!:shock::roll:

מודל 69 יבוא אישי ישן

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

מי זו האדומה הפתוחה הזה? באיזה שעה היא באה?

האם אתם מעוניינים בעוד תמונות שצולמו על ידי?

(:

קקטוסולר ידנית

פורסם

יפה לכם חברים.

עופר ואני נסענו לנוקיה, ליצג את מפגשינו בהשקה של המוסטנגים. עופר, עם הפלימוט לפגוש את "אחיותיה" האמריקאיות ואני עם ה"שועל" לשמור על הסדר...:wink::lol:.

היה מאורגן להפליא והרכבים שנחשפו לקהל שמרו על הרמה הגבוהה, האופינית לשיפוצים האחרונים. להתראות ב"ישפרו", נס ציונה.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

על הגחלת נשמור' date=' אבל אנחנו רוצים מדורה! לאן הפלגת?[/quote']

חבר'ה,

בשביל גחלת ומדורה צריך ראשית לשמור על הגחל... :) היי יאיר מה נשמע ??? :)

תקפוץ לשמור גם על שלנו. מזמן שלא נפגשנו.

יפה לכם חברים.

עופר ואני נסענו לנוקיה, ליצג את מפגשינו בהשקה של המוסטנגים. עופר, עם הפלימוט לפגוש את "אחיותיה" האמריקאיות ואני עם ה"שועל" לשמור על הסדר...:wink::lol:.

היה מאורגן להפליא והרכבים שנחשפו לקהל שמרו על הרמה הגבוהה, האופינית לשיפוצים האחרונים. להתראות ב"ישפרו", נס ציונה.

נראה שאין שמירה על הרמה, אלא עליה ברמה בכל פעם, עד לכדי הבלתי יאומן.

בזמן האחרון הוצגו שיפוצים שחבל על הזמן.

שבוע טוב

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אבי.

הגחל והגחלת נמצאים אצל כל אחד מאיתנו עמוק בפנים, והחיבור הזה במפגש הוא מעשה מבורך!

ובאשר לרמה, היא אכן עולה, אנשים משקיעים המון וכל בר דעת מבין מה אומר שיפוץ כזה ובמובלעת כמו שאנו חיים בה, שיפוצים כמו אלו שנראים לאחרונה שווים כפליים!

זה הזמן גם לברך את שלי על האדומה אדומה הזו.

להשתמע.

פורסם

למה חוזר אלינו בחודש הבא ? ,יש משהו שאנחנו לא יודעים ?, אין יאכטה אז אולי קנית מטוס ואתה טס לחו"ל? אולי אתה מעוניין בעוד סדרת כתבות כמו שבהן אתה מופיע בערוץ 98 וזאת על מנת לבוא מוקדם יותר מאשר בעוד חודש !!!

מצא משה

פורסם
למה חוזר אלינו בחודש הבא ? ,יש משהו שאנחנו לא יודעים ?, אין יאכטה אז אולי קנית מטוס ואתה טס לחו"ל? אולי אתה מעוניין בעוד סדרת כתבות כמו שבהן אתה מופיע בערוץ 98 וזאת על מנת לבוא מוקדם יותר מאשר בעוד חודש !!!

יש שמועות שיאיר מחפש מעבורת חלל :roll:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
יש שמועות שיאיר מחפש מעבורת חלל :roll:

עכשיו חגגו 40 שנה לנחיתה על הירח.

אז כבר 10 שנים שאפשר ליבא את החללת אפולו 11 ולרשום אותה כמעבורת אספנות :-)

• תוכן חדש...