Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקרייזלר ניו יורקר של נגלר

אוטו שזכה במקום ראשון בתחרות בין לאומית זה לא משהו רגיל ובטח שלא בארץ

yorker.jpeg

פורסם
מי לדעתכם המכונית הקלאסית הכי שווה בארץ מי שיצרף תמונה יקבל שתי נקודות או סוף שבוע בצאלים :shock: על פי בחירה-רן

המכונית הקלאסית הכי שווה (מבחינת מחיר ) בארץ היא היגואר XK100 הכסופה שעלות השיפוץ שלה הסתכמה ב - 100K$, היא מוצגת בכל תערוכה של המועדון.

פורסם
מי לדעתכם המכונית הקלאסית הכי שווה בארץ מי שיצרף תמונה יקבל שתי נקודות או סוף שבוע בצאלים :shock: על פי בחירה-רן

המכונית הקלאסית הכי שווה (מבחינת מחיר ) בארץ היא היגואר XK100 הכסופה שעלות השיפוץ שלה הסתכמה ב - 100K$, היא מוצגת בכל תערוכה של המועדון.

ולדעתי האישית - גם הכי יפה!

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

תיקון קטן - הדגם הוא XK120, ולא XK100. זו כנראה המכונית הכי מעניינת ובעלת ערך בארץ, ורמת השיפוץ שלה היא מדהימה.

מצורף לינק לכתבה שנעשתה במגזין אוטו על המכונית: http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleID=338&SubjectID=130

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
תיקון קטן - הדגם הוא XK120, ולא XK100. זו כנראה המכונית הכי מעניינת ובעלת ערך בארץ, ורמת השיפוץ שלה היא מדהימה.

מצורף לינק לכתבה שנעשתה במגזין אוטו על המכונית: http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleID=338&SubjectID=130

קובי,

אני דווקא מעדיף את ה - MG שלך שמופיעה בסמלון ליד השם שלך.

למרות שאני בטוח שידידנו המלומדים לא יאמינו לי.

ככה זה שיש שריטה במוח על MG מגיל 6 בערך.

פורסם

חן-חן על הפירגון.

גם "שריטת ה- MG" שלי היא בערך מגיל 6, אבל אם אני אמצא E-TYPE יפה במחיר שפוי, אני אהיה פתוח להצעות על ה- MG שלי...

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

מה עם המכונית של הנשיא הראשון????????? שעברה שיפוץ בפורד אמריקה??? ויצרו 18 כאלה בעולם???? :idea::idea:

אם אין לחם, תאכלו עוגות!!!

מארי אנטואנט ברגע של ההארה

פורסם

תארו לעצמכם הרכב נימצא על ידי איוון בגן ילדים, בטח כל בוגרי הגן הזה חובבי רכב ושלולי רשיון-רן :lol:

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
מה עם המכונית של הנשיא הראשון????????? שעברה שיפוץ בפורד אמריקה??? ויצרו 18 כאלה בעולם???? :idea::idea:

אכן אחת הנדירות ...

עוד רכבים מעניינים שיש בארץ: האיזבלה של אבי כתריאל, הדה שבו סהרה שעזבה לפני מספר חודשים את הארץ ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

האוטובוס "מודל T" הנמצא במוזיאון ארץ ישראל הרמת אביב, נדמה לי שהוא משנת 1918.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

עם תשאלו אותי אני חושב שלמרות שהיא עדיין לא נחשבת לרכב אספונת בגלל הגיל....

אבל היא בהחלט רכב אספנות לכל דבר והיא האחרונה בארץ שנוסעת ובכזה מצב וגם בעולם הם נדירות בכזה מצב

אולי גם בעתיד היותר רחוק הרנו 5 טורבו תהפוך לשוות ערך... (היא כבר עכשיו שוות ערך רק שבארץ לא יודעים להעריך)

Copy of Picture 028.jpg

Copy of Picture 019.jpg

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

1. בזמנו הסתובבה בארץ מרצדס קבריו 36 מדהימה ששופצה על ידי 2 טייסים.

האם היא עדיין בארץ ?

2. היתה שמועה על מכונית מרוץ של אלפא רומאו משנות מלחמת העולם ה-II שנמצאה באפריקה והיגיע לארץ עם קצין בריטי, נזנחה כאן ובשלב כלשהוא נסע עליה גם איבי נתן. האם השמועה נכונה ? האם הרכב עדיין בארץ ?

פורסם
1. בזמנו הסתובבה בארץ מרצדס קבריו 36 מדהימה ששופצה על ידי 2 טייסים.

האם היא עדיין בארץ ?

2. היתה שמועה על מכונית מרוץ של אלפא רומאו משנות מלחמת העולם ה-II שנמצאה באפריקה והיגיע לארץ עם קצין בריטי, נזנחה כאן ובשלב כלשהוא נסע עליה גם איבי נתן. האם השמועה נכונה ? האם הרכב עדיין בארץ ?

.

1. המרצדס (170 CBRIOLET) עדיין בארץ, אצל אותו טייס ששיפץ אותה. היתה עליה כתבה לפני מספר שנים ב"אבטומוביל" - העיתון של מועדון ה-5.

2. השמועה נכונה, והרכב (או בעצם השלדה שבקושי נשארה ממנו) נרכש לפני שנים כפרוייקט לשיפוץ ע"י איתן וורטהיימר עבור המוזיאון בתפן. כנראה שלא נגעו בגרוטאה מאז, והיא נמצאת במחסן ה-"לפני שיפוץ" שבתפן. למיטב ידיעתי מדובר באלפא-רומיאו 1750, דגם נדיר ויקר.

alfa.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...