Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הנעתי את הגולף אחרי שסידרתי המון חיווט שהיה לא תקין והזמנתי בכמה פרוטות לוח שעונים מח"ול.

הרכב הניע בלי בעיה ואחרי כ 5-6 דקות הוונטה נכנסה לעבודה, הכל טוב.

הדבר היחיד שלא מתפקד לי הוא שעון חום המנוע, נורת חום המנוע מהבהבת עם הסוויץ בצורה תקינה וכבית כאשר הרכב מניע אבל שעון החום לא זז.

בבדיקה ניסיתי לקצר את המגעים של היוניט ועדיין שום דבר לא זז, בדקתי את השעון עם סוללה והשעון מגיב בצורה תקינה, ככל הנראה הבעיה היא בחיווט מהיוניט אל השעון.

העניין הוא שבדרך החוטים נכנסים לתוך קונקטור עגול מלא מלא מגעים ומשם לצמה גדולה שרצה בכל תא המנוע וקשה לי לאתר את החוטים או אם יש בהם נתק.

הצלחתי לראות רק שכבר טיפלו בחוטים הללו בעבר ועשו להם מעקף מחוץ לקונקטור העגול וכי הם מחליפים צבעים בדרך לפחות פעמיים:twisted:.

בכל מקרה, מה שאני לא בטוח הוא האם היוניט מעביר + או מינוס ללוח שעונים.

כמו כן יש בין הרדיאטור למנוע 2 יוניטים, אחד בעל 2 מגעים ואחד עם 4 מגעים, מי זה מי?

ללוח השעונים בכל מקרה מגיע רק חוט אחד ככל הנראה מהיוניט או מהכביכול מחשב שיש שם, פשוט החוטים שם הולכים הלוך חזור ולא הצלחתי לעקוב אחריהם.

אשמח לכל עזרה או הנחייה.

בעיה שניה שיש כרגע היא שהמנוע לא עובד יפה ומריח כאילו תצרוכת הדלק שלו גבוהה מאוד וגם הטורים נמוכים והמנוע רועד קצת מדי פעם, לא בטוח אם רק ניקוי וכיוון קרבורטור יפתור את הבעיות או שצריך גם כיוון הצתה.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

לגבי השעון חום- פרק את החלק התחתון של הדשבורד ותראה איזה חוטים הולכים מהשעון לתא המנוע.

ספר של היינס יכול לעזור.

לגבי המנוע- איזה מנוע זה?

פורסם

תודה, אכן צינור ואקום אחד שהיה הולך ללוח השעונים לא היה מחובר על הקרבורטור.

ללוח השעונים היה חסר מינוס שמישהו לפניי אילתר ולכן לא חיברתי אותו, גם אחרי שחיברתי אותו עדיין שעון החום לא עובד וגם הוצאתי המון אויר ממערכת המים היום.

אני מחפש ספר של היינס לרכב, יש באיביי אבל לא ב buy it now ואצטרך לחכות.

נורת השמן הבהבה לי ומסתבר שהיה חסר קצת שמן, לאחר ההוספה וקצת הרצה של המנוע גם זה נפתר.

אם מישהו יכול לעזור לי עם חיווט השעון (סכמה, הסבר או כל דבר אחר) אני אשמח

תודה

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תוכן חדש...