Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר נסעתי עם אחי מלא התרגשות לשחרר את 2 ה"גורטאות" החדשות : כרמן גיאה קבריולט 1973 ופיאט ספיידר 1979.

הגענו על הבוקר (9 וחצי) לבית המכס (בנין הפורום) ונתקלנו בפרצוף חמוץ "אי אפשר להגיע בלי לקבוע תור מראש"... נראה לנו בהתחלה היה שהמצב אבוד, אבל אחרי כמה דקות של שכנועים, הפקידה אמרה "טוב.. תראו לי את הטפסים, אבל לא מבטיחה שזה יהיה היום...רק נראה אם הכל קיים"... בסוף כמובן שהתהליך התחיל.

אז קודם כל היא השביעה אותי לפרסם בין אלו שהולכים לשחרר מכונית אספנות לקבוע תור מראש. אל תגידו שלא אמרתי.

טוב..הלאה..הפיקה רישומון ושלחה אותנו למסוף אוברסיז להערכת שווי. את ההערכה ערכה בחורה נחמדה בשנות ה-20 שעובדת כמה שבועות בנמל. רשמה "יש חלודה על המכסה, מאחור יש ריקבון, הגג קרוע וכו" ממש רשימת מכולת.

מרוצים מההערכה המקצועית, ניגשנו חזרה אל בית המכס כדי לקבוע את שווי הרכב והופתענו לטובה.

2 הרכבים הוערכו לפי מחיר המכירה ב EBAY שהיה נמוך משמעותית מהדרגה הכי נמוכה (5 מתוך 6) כך שבסופו של דבר הרכבים הוערכו לפי מצב 5.5 בערך (6=לפירוק, לא מוכנים להכניס לארץ).

שילמנו את המכס כולל המשלוח (כרטיס אשראי באותו בניין), נסענו למסוף אוברסיז ואז חיכתה לנו הפתעה קטנה : 1400 ש"ח על כל רכב (ריקון, תקשורת ועוד כל מיני שטויות)..

סה"כ 2 הרכבים שעלו סביב 1000$ כל אחת הגיעו כולל כל המיסים, הובלות וגרירות למחיר של 27000 ש"ח כל אחת. לא נורא, אבל צריך לזכור שיש עוד שיפוץ ארוך לפניהם.

סה"כ, התהליך הוא מאוד פשוט, אל תהססו לשחרר לבדכם. זה באמת לא סיפור. אין צורך בעמיל מכס שיעשה את זה עבורכם. ממש אין צורך. הגענו ב 9:30, ב 14:00 הרכבים כבר היו על הגרר.

ועכשיו קבלו קצת תמונות...

סיפורי השיפוץ...בשבועות הקרובים....

תהנו !

DSCF0150.JPG

DSCF0154.JPG

DSCF0156.JPG

DSCF0157.JPG

DSCF0165.JPG

DSCF0166.JPG

DSCF0169.JPG

DSCF0180.JPG

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתוך מגרש המכוניות היו 2 אלפא ספיידר במצב סופני, נדמה לי שמישהו מהפורום פרסם אותם לפני כמה חודשים עם תמונה

אז הם עדיין שם.. אף אחד לא לוקח אותם ?

מנהל המקום אמר לי בצחוק, "אולי תקח אותם ביחד עם שלך, אף אחד לא רוצה אותם"...

אז הנה התמונה למי שתוהה :

spiders.JPG

פורסם

תתחדשו!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
בתוך מגרש המכוניות היו 2 אלפא ספיידר במצב סופני, נדמה לי שמישהו מהפורום פרסם אותם לפני כמה חודשים עם תמונה

אז הם עדיין שם.. אף אחד לא לוקח אותם ?

מנהל המקום אמר לי בצחוק, "אולי תקח אותם ביחד עם שלך, אף אחד לא רוצה אותם"...

אז הנה התמונה למי שתוהה :

פרסמתי תמונות של שתי אלו עוד מניו ג'רזי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תתחדשו :-)

2 קונברטיבלס כסופות מצטרפות למשפחה

הצהובה נאלצת לפרוש - ועל כך יש פחות שמחה.

אך השמים הם אותם שמיים

וכעת ההנאה תהיה פי שניים.

ואפרופו שני הספיידרים, אלו לא "סתם" ספיידרים אלא 2000 ספיידר, מכונית מאד נדירה שיוצרה בין 1958-1961 ויוצרו ממנה 3443 עותקים בלבד!!!

מישהו יודע מה הסיפור, מדוע ננטשו ואם יש סיכוי להעלות אותן על הכביש באופן חוקי?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

תתחדשו , כיף להגשים חלום :beerchug::beerchug:

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם

תודה רבה על מילות העידוד והברכות.

המכוניות לא נוסעות עצמאית, למעשה, באחת שברו את המפתח בתוך הסוויץ ובשניה נעלם המפתח בדרך, אבל בלי קשר שניהם לא נסעו כבר כמה שנים.

נראה לי שהפיאט צריכה שיפצורים קלים והיא תסע מיידית. הכרמן ? זה כבר סיפור אחר...דיי מייאש : הדלת נהג לא נפתחת מבחוץ, החלונות לא עולים ולא יורדים, אין הנאדברקס, הברקסים תפוסים, אין רצפת נהג ויש סמאטוכה שלמה שם.. אבל אני לא מתרגש... יש עבודה רבה אבל היא עוד תהיה יפהיפה אמיתית. אין לי ספק.

פורסם

אהבתי את הבחירה של שני הרכבים האלו, שיהיה בהצלחה בשיפוץ, אני ממש מעריך את אלו שמייבאים רכבים במצב כזה שבארצות אחרות היו גורסים אותם.

לגבי האלפות ממש כואב, זה פשע להשאיר אותם ככה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...