Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה החלה פעילות אינטנסיבית לביטול המיסים על יבוא רכבי אספנות .

לאחר שנים רבות שכלל לא ניתן היה לייבא , ומגבלות מכס מכבידות.

אנחנו מקוים להצליח גם הפעם מול הרשויות בעזרתו הנדיבה של בני זהר.

בני זוהר-אישור דיון.doc

Yellow65Club

בקרו אותנו ב- Facebook

פורסם

תגידו לי איזה כובע לקנות, בכדי שאוכל אותו ביום שזה יקרה...

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

ראשית- אין לי עמדה נחרצת...אבל לא בטוח שזה טוב לעיניין האספנות.

שנית- כמו גידי אני מסופק אם הממשלה גם תוותר על הכנסה ממיסים וגם תאפשר

הצפה של כבישי ארצנו במכוניות מזהמות...עם בטיחות של שנות ה80 ומטה.

שלישית- יש לי חשש שמגזימים ב"מתיחת החבל" מול ראשויות....זה עלול להתנפץ בפנים.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

והפרוטוקול

מר זהר, איך הורדת המיסים קשורה לדיון הזה (דיון הוועדה התייחס אך ורק לטסט פעם בשנה, לא למיסים), או שאין קשר?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
והפרוטוקול

מר זהר, איך הורדת המיסים קשורה לדיון הזה (דיון הוועדה התייחס אך ורק לטסט פעם בשנה, לא למיסים), או שאין קשר?

באותו הדיון ככל הנראה יאסרו על נהיגה בחגורות בטיחות, יבטלו את הממיר הקטליטי לרכבים, יעניקו רכב חדש לכל חייל משוחרר, חד הורית ופנסיונרים. יבטלו את הצורך בשינוי מבנה במידה של החלפת מנוע או התקנת וו גרירה, יחייבו את הפנצ'ריות להעניק צמיג חינם על כל צמיג שירכש במימון המדינה... והחדשה הכי הכי - ביטול אגרות הרישוי ומימון המדינה בתשלומי ביטוח החובה....

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

אם לא הייתי שומע עליך שאתה אדם מהוגן, הייתי מבקש מכבודו שיפחית מעט בצריכת הסמים מעוררי ההזיות :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עוד דוגמא לכותרת בעייתית, אפילו אם יש לה כוונות טובות, אבל אין לה קשר לתוכנה. ואני מצטט מהמכתב המצורף לתוכן:

"בהמשך לפנייתך ליו"ר ועדת הכלכלה, ח"כ אופיר אקוניס, ועפ"י בקשתך דנה ועדת הכלכלה ביום שלישי, 21 ביולי 2009 ב"תקנות התעבורה התשס"ח-2008, תיקונים לחלק ד' לתקנות בדבר רכב אספנות, רכב לא תקין, איסור התקנת לוחות ברכב כבד וטכוגרף"."

היכן בדיוק מדובר על דיון בהפחתת מיסים על רכבי אספנות???

אולי בפרוטוקול שלא צירפת.....?

כן, אני חבר במועדון החמש ובטח שאשמח לשלם פחות מיסים.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

ליעד, תודה על הפרוטוקול.

חשבתי שאמצא בפרוטוקול איזכור כלשהו לנושא המיסים, לכן קראתי את כל הפרוטוקול מילה במילה.

לא דובים ולא יער!

בכל מקרה, אני מאחל הרבה הצלחה.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

אני הייתי מסתפק בכך שיקבלו את מחיר הקניה המוצהר ולא יקבעו לפי כל מיני מחירונים הזויים.

ההבדלים בין הקראוס לבין המחירים באי-ביי והקביעה השרירותית של דרגת ערך הגרוטאה בכניסת הרכב לארץ פשוט לא מקובלות במדינה דמוקרטית. חוץ מהמכס אף גוף לא עובד כך.

בתשלום מס רכישה לנדל"ן, למשל, מקובלת הצהרת הקונה, אפילו בלי צורך (מקדמי, עלול להתעורר צורך במקרים חשודים,ואפילו הערכת שמאי, כשיש חשד לפלילים) להציג חוזה רכישה.

בתור עצמאי, מספיקה חתימת ידי על קבלה שמולאה בכתב יד לכל הגופים הרלוונטיים. (מע"מ, מס הכנסה).

הספרים אותם אני ממלא בעצמי מקובלים על הרשויות ללא חקירות או צורך בהוכחות. (טפו,טפו, כל עוד לא עליתי באיזה מדגם או חשד שבעקבותיו נפתחת חקירת מס.)

משום מה, כשזה מגיע ליבוא רכב, כולם גנבים, אפילו אם הוכחה חפותם (במסמכי מכר רשמיים), והערך נקבע לפי מחירון "לוי-יצחק האמריקאי" ומצב רוחו של המוכס בבוקר בו באת לשחרר את הרכב.

אני מסכים ומקבל, שמי שיתפס בהונאת מכס "ינוקנק" כדת וכדין כולל קנס,חילוט הרכב ועונש מאסר.

כך צריך להיות,אגב, בכל מקרה של הונאת מס. (הכנסה,מע"מ וכו')

לגבי אחוז המס, יהיה זה בלתי אובייקטיבי מצדי לקבוע האם להפחיתו (תשובתי בתור "מיקרו-יבואן-וונאבי" ברורה, לא?:-))

ובכל מקרה, לדעתי אם הוא יהיה הוגן, והעונש על הונאה יהיה חמור, רוב החובבים ישלמוהו ללא ויכוחים.

זה גם יהיה ממש נחמד והוגן, אם המס לא יחושב גם על ההוצאות הנלוות (הובלה ימית,יבשתית וכו') אלא רק על הרכב עצמו.

לקוות מעבר לזה, נראה לי כמלחמה אבודה, אבל אולי הצבת יעדים אוטופיים מסייעת להשגת יעדים גשמיים.

למרות שלדעתי הכנסות המדינה מיבוא רכבי אספנות לשנה לא מכסות את הוצאות הפיצוחים בלשכת ביבייהו לשבוע, לא נראה לי שיוותרו עליהן כ"כ מהר.

יבואני מיכון (נכון, מסודרים, שזהו עיסוקם, ובכ"ז), למשל, הצליחו להמנע מ"הערכות שווי" ,והקבלה בשער המפעל בטאיוון או סין מקובלת היום על הרשויות. נראה לי שזה צריך להיות הכוון לחתור אליו.

אבל מי אני, ביזון ירקרק בעסקי האספנות שאדבר?:oops:

אפילו ספרים עוד לא הגיעו אלי,(הזמנתי מאמזון כבר לפני ימבהזמן:-() שלא לדבר על רכב אמיתי.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...