Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל כמה שנים, תופסים רכב מעוגל וקוראים לו בימבה.

בימבה, היא בכלל הדבר הזה:

bimba1.jpg

הרכב שהכי קרוב לה, הוא המזדה 121

Mazda_121_erste_Serie.jpg

אבל היות והן נעלמו מהנוף, הרכב שעדיין מסתובב והוע מעוגל, היא החיפושית.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

גם אותי זה מטריד המון, אני גם לא מבין את האנשים שנכנסים להסטרייה משפעת החזירים..זאת כאשר יש הרבה דברים מטרידים לפני כן.

אני מקווה מאוד שהקישור יענה לך על התשובה, ויגאל אותך מהמועקה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

לא ידעתי שחיפושית נקראת בימבה. למיטב ידיעתי בימבה היא מעין צעצוע לפעוטות דמוי רכב. כמו כן אני זוכר שהדביקו את הכינוי למזדה 121 שנעלמה באורח מסתורי מכבישי הארץ. למרות שהייתה מאד מבוקשת בשוק הישראלי.

• אחראי פורום
פורסם

ראיתי כמה חיפושיות שהבעלים שלהן הגדילו לעשות ושמו שלט "בימבה" שנראה בדיוק

כמו שלט רישוי, על הפגוש.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מאזדה בימבה היא מכונית חמודה ונהדרת. אחותי היא בעלים מאושרים של אחת כזאת, אני חושב שאולי אחת השמורות בארץ. אולי היא עוד תהפוך לרכב אספנות הראשון שלי...? :)

הכינוי בימבה זכור לי כילד לחיפושיות של השכנים שלי שהם משפחה של חולי חיפושיות (4 נפשות, 5 חיפושיות).

כשחיפשתי מאזדה 121 לאחותי גיליתי שבהרבה מודעות רשום "בימבה".

אגב, גם הייתה תוכנית טלוויזיה בשנות ה90 המוקדמות בערוץ 1, על מכונית פלאים שקראו לה "בימבה" והיא הייתה דיי דומה ל121 בפרופורציות.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

• תוכן חדש...