Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזדמנות או פרוייקט שיקום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1976-Mercedes-450-SL-fixer-upper-or-parts_W0QQitemZ170369732046QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item27aad3cdce&_trksid=p4506.c0.m245

לחובבי מרצדס ולמי שמוכן לקחת אתגר מעניין...

אחרי ההשקה של האיזטה של אריה, הכל אפשרי!!!

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

המוכר לא אמור לשלוח שום דבר- הקונה אמור לדאוג להובלה למקום, שהוא רוצה... זה לא העניין. אפשר לשקם אותו, אבל אני לא בטוח, שכדאי כלכלית כולל הבאה לארץ. לדעתי אפשר למצוא משהו יותר נורמלי במחיר שפוי, כדי לייבא!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
כמה אמור לעלות האוטו בארץ?

הרכב בטח יכנס ברמה 5.5 שזה שווה כ $2,800 + הובלה + מכס + הובלה בארה"ב + הו"צ נוספות בארץ, יעלה כ 35K ש"ח בארץ.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם
הרכב בטח יכנס ברמה 5.5 שזה שווה כ $2,800 + הובלה + מכס + הובלה בארה"ב + הו"צ נוספות בארץ, יעלה כ 35K ש"ח בארץ.

ישראל

אין צורך בהובלה יבשתית, הרכב נמצא במיאמי. הובלה ממיאמי לישראל - 1700 דולר,

כך שיעלה הרבה פחות. המכס יתיחס במקרה זה לחשבונית קניה ולא למחירון.

ומשהו על הגברת:

פורסם

ראיתי אותה כבר לפני יומיים שלושה.

האיש קמצן בתמונות בצורה מחשידה. לפי מעט התמונות שיש נראה לי שמדובר בלא מעט רקבונות.

הפנים במצב איום ונורא לעומת SL 'ים אחרות שעקבתי אחריהן לאחרונה ונמכרו במחיר שהוא דורש.

הייתה לפני שבוע-שבועיים אחת אדומה (דהויה מאד אך ללא רקבונות) עם אינטריור עור בז' פשוט מושלם (האיש טען לסדק בדש ואפילו צילם תמונה שלו, לא משהו מדאיג) 6 שעות לפני סיום המכירה היא היתה על 1050$

הנה תראה: (יש לי את כל הדף שמור על המחשב בHTML אם תרצה לראות את כל התמונות. הרכב נראה במצב מושלם.)

ועכשיו גם חשפתי במה אני מתעניין לאחרונה...

ואם אנחנו כבר כאן - לא עדיף לי להביא את האוטו מגרמניה? אמנם ב-EBAY.DE המחירים גבוהים יחסית, אבל עוד לא נתקלתי ברכבים לשיפוץ. כולם במצב 'טוב מידי'

מבחינת מיסוי אני אמור להרוויח אם אני מביא מ"ארץ היצור" לא? (למרות שהאמריקאיות עם הפנסים העגולים קוסמות לי יותר...) אם נניח אני נוסע עם עוד חבר טוב, למגרשי הרכב בערים הגדולות (פרנקפורט וכו') מה הסיכוי למצוא שם מציאה שלא מופיעה בEBAY? ואם שנינו, נניח נוסעים איתה "על הגלגלים" עד , נניח, פלרמו (כולל מעבורת לסיצליה) איך אשלם מכס? לפי איפה שקניתי (גרמניה) או לפי איפה שהיא עלתה לאניה לישראל? ולפי מה יחשבו לי עלות הובלה? הרי אין לי הובלה יבשתית. "נסעתי על חשבוני".

מעבורות מקפריסין, הבנתי, לא באות בחשבון מבחינת המכס, ואניות משם אין. למה אין אפשר להביא אוטו במעבורת ו"להסגיר" אותו לשלטונות המכס? (כמובן אחרי שדאגנו לרשיון יבוא וכו').

אני מכיר סיפורים על אנשים שקנו רכב מתייר שהביא אותו במעבורת ומנסה לחקור את האפשרות לכך.

אז הבהרתי את התכנית ל"מסע הפנטזיה" שלי. יש עוד עיזים שאני לא רואה ממקום מושבי? (אני יודע פרט למה שכתבתי למעלה , על עלויות ביטוח כולל גרירה באירופה "טריפל A" ועל מחירי צימרים בדרך. זה לא כדי לחסוך, אלא כחלק מההנאה מהג'וק)

הרבה שאלות

מקווה שלמישהוא תהיה סבלנות.

נתקו

1.jpg

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אה, איזה יופי! איך עושים זאת? לפי מספר מכירה?

מסתבר, שכמו תמיד בדקות האחרונות מתרחש הבידינג האמיתי. כל שאר הזמן לא רלוונטי (אולי רק כדי שיכירו את האוטו).

בכל מקרה, מאחר וניתן לצפות בכל התמונות והפרטים שלה , תגיד, היא לא שווה 500$ יותר?

נתקו

פורסם

נתקו,

המנוע הספציפי 4500 יוצר בעיקר לארה''ב,

קשה להאמין שתמצא כזה דגם באירופה, המחירים יהיו בהתאם,

יתכן ותמצא 350 שאין לו הרבה שינויים מלבד 50 כוחות סוס פחות.

בהצלחה

ומשהו על הגברת:

פורסם

מה"מחקר" שעשיתי עולה שגם המנוע 4.5 ל' לא ממש עומד בסטנדרטים של "רכב ספורטיבי"...

פשוט, ארה"ב מחוץ לתחום עבורי (מסיבות ש:oops: לפרט) ולקנות "חתול בשק" נראה לי קצת מוזר.

עוד דבר שהמחקר עוד לא הסתיים בו הוא כמה מכלולים משותפים יש לSL ולדגמים ה"רגילים" (C,E...) כמו הגה,מזגן,מכלולי מנוע וכו'. הדבר יעזור לי להעריך את הקושי בהשגת החלקים לשיפוץ. (בקרוב אדע יותר, כשיגיע סוף-סוף משלוח הספרים מאמזון)

התקציב הראשוני (להבאת הרכב לארץ) נמוך משמעותית ממה שציינו פה, אני מקווה שאצליח להביא רכב שיכנס לדרוג נמוך ולחסוך בהובלה.

נתקו

פורסם
מה"מחקר" שעשיתי עולה שגם המנוע 4.5 ל' לא ממש עומד בסטנדרטים של "רכב ספורטיבי"...

פשוט, ארה"ב מחוץ לתחום עבורי (מסיבות ש:oops: לפרט) ולקנות "חתול בשק" נראה לי קצת מוזר.

עוד דבר שהמחקר עוד לא הסתיים בו הוא כמה מכלולים משותפים יש לSL ולדגמים ה"רגילים" (C,E...) כמו הגה,מזגן,מכלולי מנוע וכו'. הדבר יעזור לי להעריך את הקושי בהשגת החלקים לשיפוץ. (בקרוב אדע יותר, כשיגיע סוף-סוף משלוח הספרים מאמזון)

התקציב הראשוני (להבאת הרכב לארץ) נמוך משמעותית ממה שציינו פה, אני מקווה שאצליח להביא רכב שיכנס לדרוג נמוך ולחסוך בהובלה.

נתקו

מי שלא קונה חתול, לעולם לא ידע אם הוא מילל... :wink:

ומשהו על הגברת:

פורסם
אה, איזה יופי! איך עושים זאת? לפי מספר מכירה?

מסתבר, שכמו תמיד בדקות האחרונות מתרחש הבידינג האמיתי. כל שאר הזמן לא רלוונטי (אולי רק כדי שיכירו את האוטו).

לא היה מספר מכירה בתמונה, אבל כן היה שם המוכר, חיפשתי את המכירות שלו שנסגרו לאחרונה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...