Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים אלו אני מסיים ליישר קו ברכבי .

אחרי פתרון הבעיות המכאניות התפנתי להחליף סט צמיגים וכאן נתקלתי בבעיה.

המידה של הצמיגים אצלי 255/60/15 לכל הארבע. {קורבט}

כבר דברתי עם מספר "פאנצר מאכרים" שאמרו שיביאו לי כל צמיג שקיים מעבר לים הבעייה היא במבחר.

משום מה לא מייצרים מגוון גדול של צמיגים במידות אלו ומאחר ואני רוצה להישאר עם הגאנטים המקוריים אני מוגבל למספר מועט של צמיגים. בגלל המידה מוזרה והדופן הגבוהה יחסית.

הבעיה שמטרידה אותי היא שרוב הצמיגים מיועדים לטנדרים הם מחוזקים ,בעלי גומי קשיח מדי ומדורגים בסיווג מהירות נמוך מדי של איזור ה170 קמ"ש או 190 לאיכותיים יותר ולא צפונה. אופציה דביקה יותר קיימת רק כצמיגים תחרותיים של יצרנים כמו מיקי טומפסון שאין להם סיווג מהירות .

אם כך מה עושים עם רוצים סט איכותי יותר? ללכת על צמיגי מרוץ שעלולים ליהיות בעייתיים בגלל שינויי טמפ קיצוניים או אי יכולת עבודה בכביש רטוב וכו? אורך חיים לא מעניין אותי וגם לא ממש הנוחות אלה רק אחיזה נטו - כדי להרגיש מה קורה תחתי ולשפר את הבטיחות . יש למישהו רעיון יצירתי או ניסיון עם צמיגים שמוגדרים תחרותיים על הכביש הציבורי?

הנה צמיג שנראה לי סופר איכותי אבל אני לא בטוח איך הוא יתפקד בכבישים שלנו או במקרה של כביש רטוב למרות שהוא מחורץ

mtt-3754r_w.jpg

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

הצמיג שבתמונה הוא צמיג מירוץ, ולא מתאים לכביש ומאד מסוכן בחורף!

הפתרון עבורך הוא ארה"ב שם תוכל למצוא כל שאהבה נפשך...

לך על צמיג מוכר וסידרתי לכביש מבית טוב, הוא יתן לך כל מה שאתה צריך.

אצלך ברכב, בהנחה שהוא שזה שמופיע בסימלון, גבולות הביטחון בין אחיזה מוחלטת

לאובדן שליטה חדים מאד. במיוחד בכביש רטוב.

לקורבט מס' אפשריות צמיגים, אני הייתי הולך דווקא על אחד בעל אורך חיים סביר

כיוון שבארץ תנאי האקלים קיצוניים, וצמיג טוב יחזיק כאן יותר זמן ויהיה ביטחותי יותר

לאורך זמן.

צמיג "דביק" יסבול כאן ויהפוך מהר מאד למסוכן.

אל תתפשר על צמיגי טנדר להם יש משימות אחרות מהצרכים שלך-רן

שים לב לפירמה הבאה:

1973-Chevrolet-Corvette-Stingray-lg.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לי ברכב יש את הצמיג של דנלופ, צמיג מעולה אחיזה טובה ומיוצר במיוחד לקרובט אפילו יש הטבעה אם הסמל של קרובט עליו ובמידה שלך עמיד במיוחד גם לאחר כ5 שנים על הרכב ללא סדקים.

טל

תמונה080.jpg

פורסם

אתה יכול להשיג בארץ של קופר קוברה שהם צמיגים מצויינים שנועדו למאסל קארס

תנסה אצל י.מ צמיגים הם ממש מקצועים עם המון סבלנות לרכבי אספנות ורכבי ספורט בכלל

תגיד שקובי שלח אותך

035704365

img1015424846.jpeg

Cobra%20cooper.jpg

cooper-cobra.jpg

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

הג'אנט לא מגביל אותך, ברוב המקרים אתה יכול להרחיב לפחות עוד שתי מידות. אם תהיה בעיה היא תהיה רק בדופן, אבל זה לא סביר.

אכן הפתרונות הטובים ביותר הם מה שהוצע לך כאן, אבל במידה ועדיין יש בעיה, רוב הסיכויים שאם תלביש צמיג רחב יותר בחתך נמוך יותר (ואני מניח שחתך 55 זו לא בעיה למצא) לא תראה שום הבדל חוץ מזה שהאחיזה תהיה טובה יותר וההגה אולי טיפה כבד יותר, שלמיטב ידיעתי בקורבט זה לא ממש דבר רע...

ואגב, סיכוי שהספידומטר יזייף טיפה בגלל שינוי הגודל, למרות שלמיטב ידיעתי זה זניח.

חס ושלום צמיגי מרוץ או צמיגי טנדר, עדיף בהרבה לשנות קצת את המידה מהמקורית. נכון שזה לא "אוריגינלי" אבל זה עלול בטעות להוכיח את עצמו כיותר טוב מהמקור. קרה לי שעשיתי את זה, והרכב השתפר פלאים

בהצלחה

פורסם

דבר עם גילי

0522891327

יש לו פנצריות בכל הארץ

הוא יכול להביא לך כל מה שתרצה

תגיד לו שאסף דוד שלו שלח אותך, הוא יעזור לך במחיר.

אם תרצה עוד הנחה תדבר איתי, אני אדבר איתו.

הוא עושה מזמן הנחות לטויו T1R לכמה מועדונים בארץ, אין סיבה שאני לא אתחיל לסדר הנחות לצמיגים לרכבי אספנות.

אסף.

פורסם

חברים תודה על העיצות .

מבחינת שינוי מידות זה עלול ליהיות בעייתי מאחר והצמיגים אצלי נמצאים ממש בקו הכנפיים שילוב זה יחד עם העובדה שהרכב שלי הונמך עלול לגרום לשיפשופים של הצמיגים בכנפים ואין לי כח להתחיל עם תיאום אופסט של גאנטים וכו.שלא נדבר על אישור מידות מחדש במשרד הרישוי.

ברור לי שיותר גומי וחתך נמוך יותר יתנו ביצועים עדיפים אבל כרגע זאת לא אופציה.

צריך להבין שבאופן כללי הרוב הגדול של הצמיגים שמיוצרים במידה הזאת מיועדים לטנדרים או לגיפים קלים ולכן בדרך כלל מדובר בתרכובת גומי די עלובה וסיווג מהירות נמוך .

טל - אני חושש שהצמיגים שמורכבים על הרכב שלך כבר לא מיוצרים היום - זאת תופעה שנתקלתי בה עם המון יצרינים בקשר למידה זאת .

קובי אני יבדוק בנוגע לקופר קוברה אם הם קיימים במלאי בארץ בכלל טוב .

תודה

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

כמו שקובי המליץ לך אני מצטרף גם כן

י"מ פשוט אחלה מקום לקנות בו , תקבל אחלה ייעוץ וגם מחיר טוב (לדעתי )

אני רכשתי במידה כזו בדיוק את ה Z -912 של פלקן

צמיג א סימטרי ZE912 96W TL

את הקופר לא מצאתי בשוק ובאמת המידה הזו קצת בעייתית מבחינת צמיגים ספורטיבים

לתת לך חוות דעת על הצמיגים אני לא יכול לתת לך כי ביצעתי מעט מאוד נסיעות ברכב

אבל מביקורות בחול הבנתי שהוא נותן תמורה יפה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

היבואן של קופר הוא "תמיג" שנמצא בא"ת ראשלצ, הוא גם היבואן של פירלי ועוד כמה שמות, אולי תנסה דרכם ישירות.

מי שעוד מחזיק לפעמים צמיגים מיוחדים הוא בועז דגן מ"צמיגי רמת אביב"

ואם כל אלה לא מסתדרים, פשוט תייבא. שים באריזה ושלח במשלוח ימי מארה"ב. בסופו של יום זה עלול לצאת אפילו זול...

• תוכן חדש...