Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמה חודשים אני מחפש אופנוע אספנות עם העדפה לשטח אבל מהר מאוד הבנתי שאני צריך לרדת מהעץ,כול מה שמצאתי זה ווספות(בכמויות מגוכחות) כמה אנפילדים ונורטונים,ואיזה XT500 בלי רשיונות.

האם אין בארץ אופנועים כגון הXL500,cb350 וכו?

אני מוכן אפילו להסתפק בss/cd 50

פורסם

cb צצים מידי פעם , יש נורטונים וBSA .

שנות השמונים שמעתי על שני DR שמסתובבים (250) .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ראשית ווספה זה לא אופנוע, זה כלי שלפחות בארץ נמצא בקטגוריה משלו. איך מישהו שרוצה שטח פוזל לכייון ווספה ?

אין שום משותף לשניים האלה פרט למספר הגלגלים.

פרט לכך,יש בארץ בעיה של כלים רבים ללא רשיונות.

ייבוא אישי שקלת? יש הזדמנויות נהדרות בחו"ל.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

לאיש חביב מהמרכז (גב"צ למי שמכיר) יש אופנוע שטח איטלקי בעל שם מצחיק עד דמעות לא זוכר את שמו אבל הוא היה מצחיק..., מנוע בנפח 250 אם אני לא טועה.

חסר לו צילינדר והכלי עומד אצלו כבר המון זמן (אופנוע משנות ה 70')

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

אולי אתה מתכוון לאופנוע מסוג "בולדקו" או משהו בסגנון היה לשכן שלי כזה כשהייתי ילד הייתי נגנב מהרעש של האופנוע.

פורסם
כבר כמה חודשים אני מחפש אופנוע אספנות עם העדפה לשטח

אקזוטיקה עם נטיה לשטח טהור זה טוב ?

את האופנוע המיוחד הזה צילמת ...בארץ. הוא בשימוש שוטף , נראה נהדר לגילו ואין לו כוונה לעבור יד :cry: בהחלט ניסיתי.

מעבר לזה , AB , יש הפתעות שטח שניתן למצוא , אני יכול לספר לך עליהן ממקור ראשון.

ישי

Lav.JPG

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...