Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון ירושלמי בטוביה 07.08.2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום רב !

משום מה אני, לא רואה בתמונות, את רן שושני , האיש הרוח והחיה , שמאחורי הקמת הסניף הירושלמי של מועדון ה5, בירושלים, ובפאב טוביה.

בברכה

צביקה.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

במקרה הוא לא היה היום. קורה.

נראה לי התקשרו אליו...

הרוח של מועדון הוא יעקב טורטן. והקול!

אבל לא רק. כל אחד הוא חשוב!

פורסם

למה אני לא צולמתי?

נכון מאוד כי לא הייתי

גינתי כועסת עליי שלא לדבר על הלארק שולחת בי מבטים פוזלים מתיי כבר תיגש אליי אוך כבר איתך:(

בקרוב :)

עופר בן צבי

פורסם

בנתיים אנחנו מתארגנים לקראת אירוח חברי המועדונים השונים להשקת הלמברטה של יוני!

יתכן וגם יבואן אופנועים גדול יממן ויתן חסותו לארועים המתוכננים.

העירייה גויסה למאמץ ומתוכננת מסיבה מוטורית מדהימה, כפי שלא ניראתה הרבה זמן בבירה!

מס' מועדוני רכב כבר אישרו בואם לאירועים, אלה שעדין לא מתבקשים ליצור קשר על מנת שיזכו במקומות

חנייה על פי מס' החברים שיעלו אלינו.

והפתעה נוספת מתוכננת בי-ם קצת אחרי החגים שוק עתיק מיוחד, בו יציגו בעלי מוסכים ובעלי חניות חלפים

את האוצרות הנמצאים אצלהם במחסנים ובמאגרים, יהיו גם הפתעות דו גלגליות מענינות-פרטים בקרוב!

בקיצור הפנניג ענק וכל מה שנותר לכם לעשות זה להגיע ולהשתתף! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מי שלא צולם או שלא העלתי תמונות שלו - עמכם הסליחה!

אולי בפעם אחרת. לפחות הכוומה ישנה.

לגבי השקה של בובה יפיפיה של יוני (האמבולנס) - זה היה נושא לשיחה במפגש הזה. כמה סערת רוח זה הביא!!!

אפילו אנשים רגועים החלו לצעוק שלא לדבר על טורטן! כמעט הלכו מכות!!! (זה אמרתי בהגזמה) אנחנו דווקא מאוד ידידותיים לסביבה ולזולת. מי שיכול ורוצה לתרום לאירוע מוזמן!

תודה רבה לרן שושני, אוהבים אותך!

07 045.jpg

07 042.jpg

פורסם

חברים טובים שלנו הם שולמן, אנטולי-חיפושית, דובי, ויקי וגרשון (מזל טוב להולדת הבן!), עופר, יוני, רן שושני, רנצ'וק, ועוד רבים אחרים שלא הוזכרו ואני מאוד אשמח לרואתם.

פורסם
שלום רב !

משום מה אני, לא רואה בתמונות, את רן שושני , האיש הרוח והחיה , שמאחורי הקמת הסניף הירושלמי של מועדון ה5, בירושלים, ובפאב טוביה.

בברכה

צביקה.

צביקה,

המפגש הירושלמי הינו מפגש של חברים בעלי תחום התעניינות משותף - רכבים בכלל וקלאסיים בפרט. מפגש חברים זה אינו סניף ירושלמי של מועדון החמש, הוא לא היה כזה מעולם וכפי שרן שושני הבטיח גם לא יהיה כזה למרות ההשקה המתוכננת והמניפולציות והמחטפים הצפויים בשל השקה זו, (הלא כן רן?), מועדון החמש לא רצה בנו, התנער מאיתנו ואף באחת מישיבותיו,על פי דבריו של חבר מועדון מוערך, החליט להתנער מכל קשר עם רן שושני.

זאת ועוד, רן שושני כונה כמטרטר, בפורום זה ע"י הבכיר שבחברי מועדון החמש דאז.

רן, כאחד שמקפיד על פרטים ואי השתייכותו של הסניף הירושלמי, אני מתפלא שהגבת בשרשור זה ובחרת להתעלם משיוכו של הסניף הירושמי למועדון החמש.

אני מאד מקוה שתגובתי זו לא תערך, תמחק ו/או תצונזר ותגובות לה יהיו עינייניות ולא אישיות.

שבת שלום,

רן.

פורסם
שלום רב !

בברכה

צביקה.

וואו מזל שהעירו את תשומת לבי...:lol:

סניף ירושלים אינו שייך לאיש, להיפך ולהיפך חוג ירושלים הוא מפגש ללא שייכות אירגונית כלשהי!!!!

בתאריך 21.08.09 אנו עושים כבוד לחבר מועדון החמש יוני ומארחים את נציגי המועדון וחבריו,

ביחד עם חברים ונציגים מכל המועדונים בארץ, להשקה חגיגית שהיא אירוע אחד במסגרת מגוון

רב של ארועי מוטוריים אחרים.

אין לנו צורך בשייכות מועדונית להיפך, אנו רואים בה מגבלה, אנו נהנים במפגש בין חברים ואוהבים

של קלאסיקות הרכב והתרבות המוטורית.

ולכן כל הקושר את אירוע ההשקה לשיכות כלשהי למועדון כזה או אחר עושה זאת על דעת עצמו

ובאחריותו!!! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני שמח לראות את יעקב טורטן.

ביום חמישי האחרון בתצוגה של המועדון במודיעין פגשתי את אודי, שחוץ מהפיז'ו 203 יש לו עוד כמה סוכריות. הוא סיפר לי על המכונאי האגדי מירושלים שמטפל לו בוולוו.

חצי שעה אחרי שאודי פרש ובלי תכנון מראש - הופיעה וולוו לבנה ואיתה האיש מהסיפורים.

נו, ודאי שפניתי אליו, אחרי המלצות כאלו מאודי... חמש דקות אחרי שהתחלנו לדבר כבר היו לי את המפתחות של הוולוו ביד ויעקב דוחק בי ללחוץ על הגז כדי לשמוע... נובר מתחת למנוע ומגלגל סיפורים על כל השיפורים וההחלפות ונראה שכל בורג שם היה אצלו בידיים בשלב זה או אחר.

אכן איש לעניין, עכשיו רק נשאר להפגש בירושלים.

קובי.

פורסם
בנתיים אנחנו מתארגנים לקראת אירוח חברי המועדונים השונים להשקת הלמברטה של יוני!

יתכן וגם יבואן אופנועים גדול יממן ויתן חסותו לארועים המתוכננים.

העירייה גויסה למאמץ ומתוכננת מסיבה מוטורית מדהימה, כפי שלא ניראתה הרבה זמן בבירה!

מס' מועדוני רכב כבר אישרו בואם לאירועים, אלה שעדין לא מתבקשים ליצור קשר על מנת שיזכו במקומות

חנייה על פי מס' החברים שיעלו אלינו.

והפתעה נוספת מתוכננת בי-ם קצת אחרי החגים שוק עתיק מיוחד, בו יציגו בעלי מוסכים ובעלי חניות חלפים

את האוצרות הנמצאים אצלהם במחסנים ובמאגרים, יהיו גם הפתעות דו גלגליות מענינות-פרטים בקרוב!

בקיצור הפנניג ענק וכל מה שנותר לכם לעשות זה להגיע ולהשתתף! - רן

אם הרנו תעבור טסט השבוע אז אולי אגיע

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• תוכן חדש...