Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אני מעוניין לשלוח לארץ טמבון שרכשתי מבחור בניו יורק ,הסיפור בקצרה

הזמנתי בעבר טמבון אבל כמו שהבנתי מבעל הסדנא יש כרגע בגץ נגד יבוא חלקים שהם לא מקוריים(VW) ככה שהטמבון תקוע בקונטיינר איי שם ,

לפני 4 ימים קניתי מבחור (ניו יורקר) טמבון אחורי לרכב,יש לציין שהטמבון מקורי של היצרן(VW) ובעל חותמות ומספרים סיריאלים בפנים הטמבון,את הטמבון הבחור הקפיץ לבת דודתי אשר נמצאת בקווינס,ברצוני לדעת איך אני יכול לשלוח את הטמבון לארץ,אני פונה בשאלה לפורום זה כי ידוע לי שהחברה פה מזמינים המון חלקי חילוף מחול,

מהיא הדרך המהירה ביותר? והאיטית ביותר

איך אני יוכל להעביר את הטמבון ללא שברים מיותרים?(חברה איכותית שמרפדת מוצרים לשילוח)

את הטמבון קניתי מבחור פרטי והוא משומש,שלמתי עליו 156 דולר ,איך המוכסים בישראל ידעו כמה לגבות ממני?הרי אין קבלה מודפסת הכסף עבר באמצעות פיי פאל,האם אני צריך להדפיס את ההעברה וזה ישמש כהוכחה?

אין ספור תודות לעוזר לי לקבל קמצוץ מידע שנוגע לדבר תודה ושבת שלום

פורסם

בקש שבת הדודה תזמין אריזה טובה, ותשלח את זה כחבילה.

בע

בים הכי איטי והכי זול. אם לא בוער לך, שלח ימי.

אתה תגיש למכס העתק תשלום ששילמת וחסל סדר פסח.

החתום מטה הביא כבר 2 טמבונים (2 מטר כ"א) ולא היו בעיות.

בהצלחה

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

ג'ו מודה לך מאוד מאוד,אני כל 10 דקות נכנס לפורום כדי לראות אם יש תגובה באשכול שלי,שוב תודה על העזרה הכנסת בי בטחון,האם את עותק התשלום עלי להדפיס באמצעות אופציית פרינט סקרין מPAY PAL.

זה יספק את המוכסים?

פורסם

תדפיס מהיכן שתרצה. תן לטמבון להתגלגל לארץ ויהיה בסדר.

קניתי קרבורטור חדש ושאלו שאלות ורצו אישור מ. תחבורה.

אמרתי להם שזה למקצרת דשא!

זה "הולי 4 סעפות" למנוע 8V.

שילמתי מיסים כחוק וקדימה...הולי

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם
תדפיס מהיכן שתרצה. תן לטמבון להתגלגל לארץ ויהיה בסדר.

קניתי קרבורטור חדש ושאלו שאלות ורצו אישור מ. תחבורה.

אמרתי להם שזה למקצרת דשא!

זה "הולי 4 סעפות" למנוע 8V.

שילמתי מיסים כחוק וקדימה...הולי

שיעטפו לך את הטמבון בנייר כסף ויוסיפו עליו כל מיני תמונות מהעיתון ועוד שטויות , תגדיר את הפריט כ:פריט אומנות :wink: לא יעלה שקל החר.. :lol:

אנחנו לא לבד בפורום :shock:

עדי גולדנברג 13399

פורסם
אותי מעניין כמה עולה השילוח, באתר של USHOP זה יוצא יקר מאוד !

כמה כבר יכול לעלות שילוח של טמבון לפה?זה שוקל פחות מ 4 קילו,אשמח אם תוכל להציב לי אתר שיראה לי כמה יעלה שילוח מניו יורק קווינס לפה,תבין זאת הפעם הראשונה שלי ובכללי כל עזרה תתקבל בברכת תודה לך ולאחרים :) שיהיה שבוע טוב

• תוכן חדש...