Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא פיאט 127 900L שנת ייצור 1979

הבעיה: מדיד השמן החל כל הזמן לצאת מהמקום מה שגורם לשמן לעוף לכל עבר ולגרום לטיפטוף מאסיבי של שמן לרצפה כך שאי אפשר אפילו לנסוע ברכב.

בעיה שניה שנתגלתה רק עכשיו: ריקבון והתפוררות של רצפת הרכב (לשמחתי רק באזור קטן מאד) בצד ימין של הרכב מתחתך לרצפת הנוסע (הנוסע שליד הנהג) . מישהו יודע האם לעשות שם טלאי סיפור גדול ? (ויקר) מישהו יכול להמליץ על פחח שמתקן רצפות בצורה מקצועית? (באזור פתח תקוה)

תודה רבה מראש לעוזרים

אשמח לסיוע לשתי הבעיות.

צביקה

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

למדיד השמן ישנה גומייה שאמורה להחזיק את המדיד במקומו.

ברגע שהגומייה ניקרעת המדיד חופשי, והלחצים במנוע גורמים למדיד לזוז ממקומו ולשמן לטפטף.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בנוסף לתגובתו של חן, יש לבדוק את נשם המנוע האם אין הוא סתום. במידה ונשם המנוע סתום, לחצי העוקה מאגן השמן מחפשים דרך לפרוץ החוצה והדרך הקלה ביותר עבורם הינה דרך המדיד. השלב הבא תהיה פריצת אטמים ומחזירי שמן.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
תודה חן

האם ידוע איפה יש גומיה כזאת? איפה רוכשים דבר כזה? (אם יש דבר כזה)

שלום רב !

בכל חנות חלקי חילוף לרכב, הגומייה זהה כמדומני למנועי האונו דור 2 ודור 3.

התייחס תחילה להערתו החשובה של עמית.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
בנוסף לתגובתו של חן, יש לבדוק את נשם המנוע האם אין הוא סתום. במידה ונשם המנוע סתום, לחצי העוקה מאגן השמן מחפשים דרך לפרוץ החוצה והדרך הקלה ביותר עבורם הינה דרך המדיד. השלב הבא תהיה פריצת אטמים ומחזירי שמן.

עמית צודק (כרגיל), אחד הנושאים הכי מוזנחים ברכב גם אצל המקצוענים הוא הנשם, עד שהוא לא נופח נישמתו

ומתפוצץ משמן/ זפת/ פיח/ וטינופת, ויוצר אחריו מליון בעיות שונות ומשונות, לא מתיחסים אליו, או גרוע מזה

מבטלים אותו, או מוצאים אילתור מטומטם אחר, עשו לכם מנהג קבוע ודאגו להחליף נשם כל 100K עלות זולה

ועושה רק טוב למנוע.

עכשיו יגידו המתחכמים "אני לא נוסע 100K," אז כמה באמת נסע הרכב שלכם ומתי הוחלף לאחרונה הנשם?

גילוי נאות-אין לי איש בחנויות החלפים ואני לא מקבל אחוזים על כל מכירת נשם!. - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

עשיתי עכשיו שיפוץ לרצפה לבד - לא מפח אלא מפיברגלס - לדעתי הרבה יותר נכון ומקצועי. אם תרצה אשמח לסייע בעצה - ואולי גם במעשה. היתרונות שיש לתיקון כזה הם רבים - ולדעתי - אפס חסרונות. אגב - זו לא המכונית הראשונה שאנ י עושה באופן זה - והתוצאות הוכיחו את עצמן גם ברכב הראשון שעשיתי (רנו 5 משנות ה80...)

יש פה שרשור עם תמונות - חפש - "שיפוץ הרצפה".

כאמור - אתה מוזמן לפנות אליי במסר לפרטים נוספים.

I'd rather walk than drive a Japanese car

פורסם

מדיד תחפש בפרוקיות של אונו

רצפה אני עשיתי מפיברגלס

תסתכל בשרשור רנו 4 ותמצא שם

בעיקרון קניתי מרחוב ריבל בת"א נקרא אל גד

מקבלים הסבר שם בדיוק אך לעשות ואת כול החומריםמוכרים שם

העלות שלי לרצפה שלמה כולל הכול 400 ש" ונשאר לי עוד חומר

פורסם
הגומי יושב על המדיד ...:?

אין לי שמץ של מושג

הלוואי והייתי יודע.