Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אחרי הרבה שנים בהם אני רק מסתכל בפורום אפסנות, סוף סוף אני יכול להרשות לעצמי רכב אספנות איכותי.

במהלך החודש האחרון, בעקבות איזה הזדמנות שניתנה לי לרכוש רכב דרך חבר פורום, חיפשתי המון רכבים.

לצערי העסקה המקורית לא יצאה לפועל, אך לא וויתרתי.

בסופו של דבר מצאתי את הרכב אותו אני רוצה להביא, ושילמתי מקדמה לבעלים של הרכב.

הרכב נמצא ביוטה UT, וממה שהבנתי יש להביאו לNJ - ניו גרזי כדי לשלוח אותו לארץ

השאלה שלי, האם עדיף לשלם לגרירה, שתעלה קרוב ל 1000 דולר וזה גרירה פתוחה לא במכולה, או לנסוע לשם ולנהוג 2200 קמ לערך עד לגרזי עצמה.

בנוסף, האם אתם מכירים גרר שיעשה זאת עבורי וידאג לרכב, ובנוסף אני זקוק לאותו ישראלי שעליו שמעתי, שמתעסק בשליחת הרכבים ארצה - RORO במכולה עדיף, במחיר נורמלי (קיבלתי הצעות של 2000 דולר).

יבוא הרכב ארצה ככל הנראה יעשה בעזרת הצדיק - אילן, מכיוון שהוא נשמע לי הכי אמין ויש עליו המון המלצות.

לצורך העניין, הרכב המדובר הוא פורשה שנת 79 מקורית (מנוע, גיר, צבע) מהבעלים המקוריים של הרכב. (בן 65) שהתחייב שהרכב יכול לנסוע בקלות מ UT ל NJ.

אשמח אם תפנו אותי לאדם המתאים שם ותמליצו לי מה לעשות.

בנוסף, אני קונה מאותו בחור גם פורשה נוספת לחלקים, אני לא רוצה ליבא אותה, השאלה האם במידה והוא שם לי המון חלקים של הרכב בתוך הרכב הנוסע (ז"א על המושבים, בבגאז וכו') האם אשלם על זה מיסוי כשהרכב יגיע לארץ? מכיוון שיש חלקים נוספים ברכב?

תודה מראש.

פורסם

תבדוק אופציה ליצוא הרכב מהחוף המערבי, למה ניו ג'רסי?

הובלה לקליפורניה לא צריכה לעלות יותר מ- 700 דולר.

המרחק יוטה לניו ג'רסי - היא בערך 1600 מייל, לא חבל על הנסיעה?

עיסקה טובה בקונסוליצדיה, במכולה 40 פיט מלוס אנג'לס לישראל לא יותר מ- 1700 דולר.

ב- roro תבקש התחייבות under deck

בהצלחה

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

עדיף להוביל את הרכב במובילית מאשר לנהוג מרחק כזה. העברת הרכבים בארה"ב מאוד מפותחת, יביאו לך את הרכב עד פתח הנמל. דאג לכל הניירת הנדרשת.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הבנתי שיש אפשרות להעביר את הרכב מלוס אנגלס,

האם אתם מכירים חברות טובות שעובדות שם, איתם עבדתם בעבר?

האם תהיה בעיה אם אחליף את הגלגלים בארה"ב לגלגים גדולים יותר (18) ואביא את הרכב לכאן, מבחינת הרשיונות האם המידה תופיע ברשיון?

תודה.

פורסם

אסף דבר ראשון מבחינה מכאנית עדיף לך לעשות כמה שיותר דברים בחו"ל מאשר בארץ, יותר זול בהרבה.

דבר שני איזה רכב זה? אם הרכב במצב נסיעה תמיד יהיה יותר נחמד לנסוע איתו לאזור הנמל במקום לסמוך על גרר.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

קודם כל, מזל טוב!

כאחד שעשה את זה עם רכב זהה, אם תצטרך מידע איך, איפה, וכמה בכל מה שנוגע לטיפולים בארץ והזמנות חלקים מחול, אתה מוזמן לפנות בה.פ.

בענין ההובלה מול הנהיגה זה טעם אישי. שום דבר לא משתווה להגיע עד החלום שלך, לקבל אותו מהבעלים, להניע אותו פעם ראשונה, ולעשות טיול עד לנמל. מצד שני, איך שלא תבחן את זה, מבחינת עלות כשמשחבים טיסות ולינה, זה יעלה הרבה הרבה יותר, אין בכלל מה להשוות.

טיפ קטן: ב 911, בתי הגלגלים והרצפה צבועים במקור בצבע של האוטו. אם עוד לא בררת או ראית, תנסה לראות בצילומים אם גם ברכ שנמכר לך זה ככה. הסיבה היא ש 911 מחלידות נורא, גם בשנים שאחרי הגילוון, ולמיטב זכרוני יוטה היא מדינה קרה. אם הרכב מקורי כמו שנאמר לך, ככה זה צריך להראות.

אין רורו על הסיפון, רק בבטן האוניה. מי שראה אניית רורו יודע.

אם הרכב שלך במצב טוב על תלך על רורו, רק על מכולה. הרכבים נדפקים הרבה בהעלאה והורדה. הרכב שלי היה צריך צבע אז לא היה אכפת לי, והוא ירד מהאניה עם דפיקה לא קטנה בכנף.

אכן הובלה במכולה אתה יכול לעשות משני החופים, רורו יש רק בניו יורק.

מידת צמיגים, לא יודע מי נמצא שם היום אחרי שחגאי פרש, אבל מי שעושה את הזיהוי הראשוני מחליט. אם זה מומחה כמו חגאי, הוא יגש ישירות לפלטה שנמצאת במכסה המנוע (הידוע בשמו "מכסה האין בגאז'") ויראה מהי המידה המקורית. זה מה שאני יודע, אצלי הוא עיקם את האף על זה שבפלטה כתוב 185(!) ובפועל היה 195...ובסוף אישר.

בענין החלקים, לא תוכל להכניס אותם בלי מכס, וזה עלול לעכב ולסבך את תהליך השחרור של הרכב מהמכס. עדיף בהרבה שתכין ארגז עץ, ותשלח אותו על אוניה דרך הים. המחיר של זה הוא אפסי.

תתחדש, ואם יש שאלות כלשהן על פורשה בארץ ותהליך היבוא, בכיף.

פורסם

הרכב, כמו שצויין הינו פורש 79

אצל הבעלים הראשונים מהיום הראשון עם כל המסמכים, צבע מקורי (טורקיז עם פנים TAN!) קופה.

לגבי הנסיעה, חשבתי על לנסוע אבל מסתבר שאני לא אצא עם פחות מ 3000 דולר, וזה לא כולל שבועים שבהם אני לא עובד, והנה הגענו ל6000.

אני בודק אופציה שאילן ידאג לכל הנושא מרגע קבלת העתק הטיטל.

כנראה שזה מה שיעלה על הפרק.

לגבי המכאניקה, אין כמעט מה לעשות, ואני לא מחפש רכב מושלם, אני שונא שכשמשעמם ואני הולך לאוטו(יים) הנוכחיים שלי, אין מה לעשות שם.

לגבי הגלגלים, אני פשוט לא אוהב את המקוריים הקטנים ומעדיף אחרים. אני מבין שזו פרוצדורה שכנראה לא תשתלם.

פעם שמעתי צ'זבטים על כך שמה שתעשה בחול יאושר פה בארץ, היום אני מבין שזה רק הישראלי שאוהב לומר שהוא "דופק" את כולם ומצליח, ולא באמת ככה.

בקיצור, לא להקשיב לכל אחד שאומר שהוא מסדר הכל

אני אצרף עם הרכב רק חלקי פלסטיקה (החלק העליון של הדש קצת שרוף, וזה יש לו חדש, את זה אני אביא עם האוטו יחד עם עוד כמה חלקים קטנים)

אני עדיין מחפש חברה שתגרור וחברה שתעביר בקונטיינר מלוס אנגלס, כזאת שאפשר לסמוך עליה ובמחיר סביר.

תודה.

אגב - כמו שאמרתי, הצבע מקורי, ואזור SALT LAKE הוא אזור עם לחות נמוכה ואין בעיות של חלודה כמה שנאמר לי.

פורסם
קודם כל, מזל טוב!

כאחד שעשה את זה עם רכב זהה, אם תצטרך מידע איך, איפה, וכמה בכל מה שנוגע לטיפולים בארץ והזמנות חלקים מחול, אתה מוזמן לפנות בה.פ.

בענין ההובלה מול הנהיגה זה טעם אישי. שום דבר לא משתווה להגיע עד החלום שלך, לקבל אותו מהבעלים, להניע אותו פעם ראשונה, ולעשות טיול עד לנמל. מצד שני, איך שלא תבחן את זה, מבחינת עלות כשמשחבים טיסות ולינה, זה יעלה הרבה הרבה יותר, אין בכלל מה להשוות.

טיפ קטן: ב 911, בתי הגלגלים והרצפה צבועים במקור בצבע של האוטו. אם עוד לא בררת או ראית, תנסה לראות בצילומים אם גם ברכ שנמכר לך זה ככה. הסיבה היא ש 911 מחלידות נורא, גם בשנים שאחרי הגילוון, ולמיטב זכרוני יוטה היא מדינה קרה. אם הרכב מקורי כמו שנאמר לך, ככה זה צריך להראות.

אין רורו על הסיפון, רק בבטן האוניה. מי שראה אניית רורו יודע.

אם הרכב שלך במצב טוב על תלך על רורו, רק על מכולה. הרכבים נדפקים הרבה בהעלאה והורדה. הרכב שלי היה צריך צבע אז לא היה אכפת לי, והוא ירד מהאניה עם דפיקה לא קטנה בכנף.

אכן הובלה במכולה אתה יכול לעשות משני החופים, רורו יש רק בניו יורק.

מידת צמיגים, לא יודע מי נמצא שם היום אחרי שחגאי פרש, אבל מי שעושה את הזיהוי הראשוני מחליט. אם זה מומחה כמו חגאי, הוא יגש ישירות לפלטה שנמצאת במכסה המנוע (הידוע בשמו "מכסה האין בגאז'") ויראה מהי המידה המקורית. זה מה שאני יודע, אצלי הוא עיקם את האף על זה שבפלטה כתוב 185(!) ובפועל היה 195...ובסוף אישר.

בענין החלקים, לא תוכל להכניס אותם בלי מכס, וזה עלול לעכב ולסבך את תהליך השחרור של הרכב מהמכס. עדיף בהרבה שתכין ארגז עץ, ותשלח אותו על אוניה דרך הים. המחיר של זה הוא אפסי.

תתחדש, ואם יש שאלות כלשהן על פורשה בארץ ותהליך היבוא, בכיף.

קבל תיקון, יבאתי לחבר מרצדס מלוס אנג'לס דרך צ''יינה שיפינג ומאוד הופתענו לגלות שהרכב היה על הסיפון למרות שהחברה הבטיחה.

למרות שהוא כוסה הייטב - היה אפשר למלא 100 מלחיות שולחן.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

בחודש שעבר הובלתי 2 רכבים משתי נקודות שונות בארהב לניו גרסי. אחת עלתה 850$ מסן פרננסיקו לNJ. והשניה מCT ל NJ עלה לי 200$.

אני הגעתי למסקנה שעדיף להוביל מניו גרסי. ההבדל אמנם היה קטן לטובת קליפורניה, אבל הובלתי את שתיהן באותה מכולה. לכן היה לי חשוב.

מצאתי חברת גרירה שאני ממליץ עליה בחום. מקצוענים. אמינים. פשוט תענוג לעבוד איתם. וגם הכי זולים שמצאתי. ותאמין לי חרשתי איזה 30-40 אתרים של גררים.

אני אמצא את השם בשעות הקרובות באימיילים שלי ואפרסם אותה פה עוד היום.

פורסם

מחירים עדכניים. מלוס אנג'לס לארץ מבקשים בסביבות $2,000

עדיין נראה לי שכדאי יותר להשיט לארץ רכב שמקורו ביוטה דרך לוס אנג'לס ולא מניו ג'רזי.

פורסם

אוקיי.. אז כמו שהבטחתי. הנה חברת הגרירה שהשתמשתי בה : http://www.autostartransport.com/

אתה יכול לשלוח מייל למולי [email protected] בחורה מאוד נחמדה.

אגב לי עלה 2150$ מניו גרסי לישראל, שזה כולל ה-כ-ל ! כל ההיטלים, פקודת מסירה, שילוח, קשירה, 100$ נוספים על רכב שלא מניע וכו...

עשיתי את המשלוח דרך MENTFIELD (חברה ישראלית מאוד רצינית.. הלך לפי הספר ובלי הפתעות)..

יתכן שהמחיר שנותנים לך 2000$ יצמח עם כל מיני פקודות מסירה למינהם ועלויות שלא טרחו להזכיר לך ל2500$ (זה המחיר שהציעו לי בחברה הישראלית בלוס אנגלס אחרי שטרחתי לברר את כל העלויות).

בהצלחה

פורסם

לא נראה לי ישים במיוחד לנהוג ברכב בעצמך עד ניו ג'רזי, שכן לבטח אותו בלי רשיון מקומי עשוי להיות סיפור לא פשוט.

לכל היותר תוכל לשכור ואן ולגרור את הרכב מאחוריו, תענוג מפוקפק למדי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אהלן

לאחרונה הובלתי רכב מ-סיאטל לניו גרסי, במשאית סגורה והעלות 1800 דולר.

מכולה לארץ (לבד) אמורה לעלות כ 2000 דולר. באם תבחר בשיתוף אני מניח שהמחיר ירד משמעותית.

אני לא חושב שופציית ה RORO הינה ריאלית כשנוגע לרכב אספנות, שלא לדבר על פורשה מקורית. השבועיים - שלושה האלה יעשו שמות ברכב. נישמע לי חיסכון שולי בהשוואה לעלות החלודה ופוטנציאל הנזקים.

אם יש לך את הזמן הנסיעה לרוחב ארה"ב אמורה להיות במימדים אפים, אני הייתי ממליץ, שכן מדובר בהזדמנות של פעם בחיים.

בהצלחה.

אלעד

• תוכן חדש...