Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התמונה תלויה בסניף בנק מזרחי סניף ראשי רחובות (רחוב הרצל).

ככל הנראה צולמה בעיר רחובות בתחילת שנות ה-70. מישהו מזהה את המבנה ? לי זה נראה כמו המפעל של תנובה.

בכל אופן מה שהצלחתי לזהות, זה 2 סיטרואן עמי6 או עמי8, 2 פיאט 600, סוסיתא סטיישן ועוד אחת (הימנית ביותר) שאני לא סגור מה זה....

תהנו...

old70s.jpg

פורסם

ככל הנראה צולמה בעיר רחובות בתחילת שנות ה-70. מישהו מזהה את המבנה ? לי זה נראה כמו המפעל של תנובה.

בכל אופן מה שהצלחתי לזהות, זה 2 סיטרואן עמי6 או עמי8, 2 פיאט 600, סוסיתא סטיישן ועוד אחת (הימנית ביותר) שאני לא סגור מה זה....

תהנו...

הימנית ביותר טריומף

פורסם

לפי החלבן - בטוח תנובה...:lol:

והימנית אמנם טריומף 1300

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

שני הסיטרואנים הם אמי 6, לא 8. לאמי 8 עיצוב פאסטבק מאחור וגריל שונה.

אמי 6 הביזארית היא אחת המכוניות האהובות עלי - ויום אחד תצטרף גם היא למשפחה :-)

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אמי 6 הביזארית היא אחת המכוניות האהובות עלי - ויום אחד תצטרף גם היא למשפחה :-)

האמת, גם עליי..

האמי 6 ללא ספק אחת המכוניות המכוערות ביותר שיוצרו מעולם, אבל יש בה כל כך הרבה חן וקסם.

בנוסף, האמי 6 ו 8 יוצרו גם עם מנוע 4 בוכנות 1015 סמ"ק, שנילקח מהדור הראשון של ה GS, מה שהקנה להן ביצועים סבירים למדי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
האמת, גם עליי..

האמי 6 ללא ספק אחת המכוניות המכוערות ביותר שיוצרו מעולם, אבל יש בה כל כך הרבה חן וקסם.

בנוסף, האמי 6 ו 8 יוצרו גם עם מנוע 4 בוכנות 1015 סמ"ק, שנילקח מהדור הראשון של ה GS, מה שהקנה להן ביצועים סבירים למדי.

breezway without breeze...:wink:

ומשהו על הגברת:

פורסם

בהתחשב בהפרשי הגדלים בין האמי 6 למרקורי שלך, לא נראה לי שצפוייה בעייה להכניס אחת כזו לתא המטען שלך.:-)

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
היתה לי אמי 6 - חוץ מהצורך לתקן אותה כל 15 ק"מ - היתה כף

איזה כיף, לזה יעדו הצרפתים את הבגט והקממבר בתא הכפפות, לא מתקלקל ותמיד מוכן לשימוש

למקרה שתתקע כל 15 ק''מ. :lol:

ומשהו על הגברת:

פורסם

מגרש החניה מראה עוד תופעה מוטורית ישראלית אופיינית - תופעת העדר. קונים מה שהחבר לעבודה קונה: שני פיאט 600, שתי סוסיתות, שני אמי 6 :lol:

דרך אגב, דרך השמשות של האמי השמאלית רואים גם חיפושית.

נמרוד

פורסם
מגרש החניה מראה עוד תופעה מוטורית ישראלית אופיינית - תופעת העדר. קונים מה שהחבר לעבודה קונה: שני פיאט 600, שתי סוסיתות, שני אמי 6 :lol:

דרך אגב, דרך השמשות של האמי השמאלית רואים גם חיפושית.

נמרוד

נמרוד, תופעת העדר השתמרה הייטב וגלשה לה בנחת גם לשנות השבעים - חיפושיות, שמונים - סובארו, תשעים - מיצובישי, וכו' וכו'...

העדר לא משתנה - רק הרועה, מידי פעם...

ומשהו על הגברת:

פורסם

תהנו...

רביב - מה מעשיך ברחובות ועוד בבנק מזרחי - אמנם יש שם כסף ואנו זקוקים ממנו מעת לעת, אבל במקום לצפות בדף החשבון אתה מסתכל על תמונות התלויות בבנק, ומה עוד ?

מצא משה

• תוכן חדש...