Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסוי בד לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המקום שהיה בדרך יפו בת"א סגור מישהו מכיר מקום אחר שתופר כיסויים באיזור?

מחפש מינימוק בכל מצב בלי קשר לדת צבע ונפח מנוע

פורסם

יש רפד בפ"ת שתופר כיסויים לפי מידת הרכב שלך. אתה בא אליו, הוא מודד ואחרי יום יומיים יש לך כיסוי שמתאים בול.

לא יקר ואיכות גבוהה.

ה"בעיה" היחידה שהוא לא תופר מבד חסין לגשם...לפחות כשאני עשיתי אצלו כיסוי לפני כמה שנים הוא לא תפר מבד חסין לגשם...אבל שווה לבדוק.

אם תירצה, פנה אלי בה"פ.

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם

מצטרף לחיפוש, כיסוי הבד הנהדר שמכסה לי את אחת הפיאסטות נקרע אתמול :-(

הוא משמש אותנו עוד מאז שהייתה לאבא שלי פיג'ו 104 כשהייתי ילד (!!!) ועדיין נושא את מספר הרישוי שלה.

מחפש כיסוי בד איכותי, פחות חשוב לי גשם, יותר חשוב שיהיה עבה ויוכל לחסום את החום הנוראי של אוגוסט כדי שהרכב לא יהיה כל יום תנור לוהט.

מבוטו, מדוע העברת מידע מוגבלת להודעות פרטיות, האם מדובר בסודות? גלה לנו בבקשה כדי שלא תאלץ לענות לכל אחד באופן אישי...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

בצומת דרך שלמה והרצל, ישנן כמה חנויות המתעסקות בתפירת כסויים וריפודים לכל מימי צרכים. נסה שם.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...