Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התגלגלה לידנו פורד פרפקט מודל 59 לאחר שעשינו לה אוברוול יסודי נשאלו כמה שאלות

1 איזה שמן ממלאים במנוע הזה דעה אחת הייתה שמן 40 בגלל שהוא עדיין מנוע קשיש וזה מה שהיו ממלאים באותם ימיים וגם בגלל שיש פילצים ולא מחזירי שמן שלא יזל מהם . דעה שניה אמרה 20-50 בגלל שהוא אחרי חריטות וסטמים חדשים הוא לא אמור לנזול. אז איזה שמן עדיף ?

2 איזה נוזל קירור כדאי לשים. הבלוק והראש עשוים ברזל ומה שבתוך מי ברז לא יכנסו לשם האם מים ירוקים רגלים מספיקים או שהם עלולים "לאכול" את הברזל

3 הפלטה של הקלאץ היא אם אצבעות הניתנות לכיוון כרגע הכיוון לא זהה לשלושתם כמה צריך להיות הכיוון של האצבעות

באוברוול השקעו מאמצים אדירים כולל להעיר מתרדמת בעלי מקצוע שפרשו לפני שנים בשביל להשיג חלקים בארץ. וגם שעות של עבודה רבות אז נורא חשוב לי שהכל יהיה כמו שצריך

פורסם

קודם כל- נוזל קירור ירוק. הוא מתאים לרכבים הישנים עם מנועי הברזל. אני אישית משתמש בפרסטון- הוא נותן לדעתי תמורה טובה למחיר. בדברים כמו "אמריקאן איגל" לא הייתי נוגע- בהם אני משתמש רק במנועים, שאני מראש יודע, שמערכת קירור נוזלת והולכים לשיפוץ...

בעניין השמן- לדעתי 20-50 יעשה את העבודה, אם אתה אומר שהמנוע משופץ לרמת בורג. אבל בגדול לדעתי לא ממש חשוב למנוע הזה, מה תשים, כי כל מה שתשים בעיקרון יהיה כמה דרגות מעל מה ששמו לו במקור, מבחינת האיכות.

לגבי הקלאץ'- אין לי מושג...:roll:

וחיים- פורד פרפקט?!?!:roll::shock::roll: -מה, מו, מי, ספר קצת, מצבו, ממתי, קצת תמונות לא יזיקו! ומה עם הפרוייקטים האחרים, יש התקדמות?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בענין נוזל הקירור, מה שלא יהיה לא נוזל שצריך לערבב אותו עם מים אלא משהו מוכן. הנסיון שלי במרצדס עם פרסטון אדום אומר שהוא היחיד שלא העלה לי טמפרטורה מעבר למים רגילים, והוא מעורבב בסוג של שמן ששמור על משאבת המים חלקים פנימיים אחרים. אני ממליץ מאוד, למרות שיש דעה שאומרת שעם הזמן הוא פוגע בצינורות הגומי.

חוץ מזה יש את הפרסטון הירוק, ואת הפראפלו, שאצלי תמיד העלה קצת טמפרטורה.

בענין השמן, אם אין בעיות של חופשים, אין סיבה לשים 20 50, מה עוד ששמן כזה מדרגת איכות גבוהה הוא נדיר מאוד בגלל שרכבים מודרניים לא משתמשים בו. שמן 40 רגיל במנוע תקין יעשה את העבודה מצוין כשכדאי להסתכל על דרגת האיכות ולא על הצמיגות. אפשר שלים גם שמן מתוסף כגון ליקווי מולי שמקטין חיכוך. רק אם תהיה לך בעיית לחץ שמן כדאי לנסות לשנות ל 20 50 כאמור מדרגת איכות גבוהה, מה עוד שמהנסיון שלי זה לא תמיד עוזר.

בהצלחה

פורסם

אגב, אם "פילצים" זה הפטנט הבריטי של סליל שצמוד לפולי התחתון במקום מחזיר שמן, אין לך מה לדאוג, מה שלא תעשה - הוא ינזל, גם אם תשים לו שמן מבטון. אם הוא יפסיק לנזול זה רק בגלל שייגמר השמן...

פורסם

לדעתי שמן 40 הוא היחיד שיתן תשובה נוחה. שמנים רב דרגתיים ושמנים סינטטים או חצי סנטיים לא יתגבר על החופשים הטבעיים במנוע וסביר שיזלו.

שלמה דן גדרון

פורסם
לדעתי שמן 40 הוא היחיד שיתן תשובה נוחה. שמנים רב דרגתיים ושמנים סינטטים או חצי סנטיים לא יתגבר על החופשים הטבעיים במנוע וסביר שיזלו.

איזה חופשים?ואיזה נזילות?

נו באמת!

• תוכן חדש...