Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אשמח לשמוע ממי שכבר ייבא או יודע, מה העלויות של יבוא אופנוע אספנות. בחיפוש בפורום ראיתי הרבה על רכבי אספנות.

באופנוע, אני מניח שעלויות ההובלה יותר זולות, לכן המכס והמע"מ על העלות הכללית יותר נמוכה.

האם אחוזי המכס על רכב ואופנוע שונים?

האם גם באופנוע יש דרגות למצב האופנוע שמשפיעות על אחוז המכס?

האם גם ופנוע אספנות יעשה מעכשיו רק טסט אחד בשנה?

לדוגמא, אופנוע שעולה $3000 ב EBAY, כמה יעלה לשים אותו בחניית הבית בארץ?

בנוסף, מה קורה עם אופנןעים לא סטנדרטיים? לדוגמה צ'ופרים וארופנועים שנעשו בעבודה מיוחדת, האם ניתן לייבאם?

תודה לעוזרים

פורסם
שלום רב,

אשמח לשמוע ממי שכבר ייבא או יודע, מה העלויות של יבוא אופנוע אספנות. בחיפוש בפורום ראיתי הרבה על רכבי אספנות.

באופנוע, אני מניח שעלויות ההובלה יותר זולות, לכן המכס והמע"מ על העלות הכללית יותר נמוכה.

האם אחוזי המכס על רכב ואופנוע שונים? אחוזי המכס זהים והינם כ 120% על עלות האופנוע + המשלוח.

האם גם באופנוע יש דרגות למצב האופנוע שמשפיעות על אחוז המכס? כן, מחירון NADA ונוספים מהאינטרנט.

האם גם אופנוע אספנות יעשה מעכשיו רק טסט אחד בשנה? לא יודע, הגיוני שכן.

לדוגמא, אופנוע שעולה $3000 ב EBAY, כמה יעלה לשים אותו בחניית הבית בארץ? בדצמבר 2008 (לא מזמן) שילמתי על הובלת אופנוע מניו-ג'רזי כולל אריזת עץ וניירת $1,450, אם מחירי ההובלה לא השתנו ובמכס יקבלו את עלות האופנוע, יצא לך כ 39,000 ש"ח (עלות + הובלה + מכס) תוסיף כ $500 (ממוצע) להובלה בתוך ארה"ב ועוד כ 2,000 ש"ח תשלומים שונים בארץ, כך שיעלה לך בערך כ 43,000 ש"ח.

בנוסף, מה קורה עם אופנועים לא סטנדרטיים? לדוגמה צ'ופרים ואופנועים שנעשו בעבודה מיוחדת, האם ניתן לייבאם?

עד כמה שאני יודע, לא ניתן ליבא אופנוע או רכב שהינו רפליקה או שיצרנו אינו מוכר.

עם אופנועי הארלי משופרים לא צריכה להיות בעיה.

תודה לעוזרים

התשובות בכחול, במידה ואכן תלך על יבוא, תיצור קשר בפרטי ותקבל מס' טיפים שיחסכו $$.

מחירון NADA

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

koral'

לפי מה שאתה כותב יותר יקר להביא אופנוע מאשר רכב. $3000 של עלות רכישה הופך ל - $11,000 עד החניה בבית. אם אני לא טועה התחשיב לרכב הוא קצת פחות מפי-3. איך יתכן?

תודה

פורסם
koral'

לפי מה שאתה כותב יותר יקר להביא אופנוע מאשר רכב. $3000 של עלות רכישה הופך ל - $11,000 עד החניה בבית. אם אני לא טועה התחשיב לרכב הוא קצת פחות מפי-3. איך יתכן?

תודה

בכל התחשיבים תקח בחשבון שיכל להיות שהמכס לא יקבל את מחיר הקניה אם הוא לא יתאים להערכות שלהם, וכל התחשיבים הם היפותתים.

וכך בחשבון שהמכס השתנה מ 102% ל 120% עקב המיסוי הירוק, וזה משנה את המשואה.

רכב בעלות קניה של $3,000 יעלה בחניה יותר, היות וההובלה יקרה יותר בכ $600, לכן יעלה כ $12,000.

ישראל

פורסם

תודה,

מעניין שהמיסוי הירוק פוגע גם באופנועים. איך 500 או 600 סמ"ק וארבע פעימות מזהמים יותר מרכבים קטנים עם נפח פי 3 שהוזלו דווקא?

תודה

פורסם
תודה,

מעניין שהמיסוי הירוק פוגע גם באופנועים. איך 500 או 600 סמ"ק וארבע פעימות מזהמים יותר מרכבים קטנים עם נפח פי 3 שהוזלו דווקא?

תודה

ה "מיסוי הירוק" זה רק שם יפה, שבא לבלבל את העם לצורך הכנסת יד נוספת לכיס שלנו להוצאת כסף נוסף למיסים.

ישראל

• 8 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...