Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע באיזה חומר משתמשים כ"זפת" למריחה מתחת לרכב?

אני צריך את זה לתיקונים, אז מחפש משהו למריחה במברשת, ולא להתזה.

היכן אפשר להשיג באזור חיפה?

תודה לעוזרים!

פורסם

ספריי "זפת" הוא זבל מובחר שלא שווה את הבלון שמכיל אותו.

גש לחנות מקצועית של צבעי רכב וקנה שפורפרת של זפת אמיתית שהפחחים משתמשים בה. מיועד להתזה באמצעות אקדח ייעודי. אם אתה רוצה להשקיע ויש לך גישה לקומפרסור, קנה את האקדח (120 ש"ח) ותעשה עבודה נורמלית

או שתקנה רק את החומר (40ש"ח), דלל אותו עם מדלל חזק, כמו מדלל אפוקסי 4-100 (להוסיף 10-20%) ותמרח במברשת

שים לב שאתה לא מורח את החומר על מתכת חשופה! אלא על שכבות של צבע בלבד. זפת אמנם אוטם, אבל משאיר חללים מתחתיו, ובהם מתפתחת יופי של קורוזיה.

פורסם
ספריי "זפת" הוא זבל מובחר שלא שווה את הבלון שמכיל אותו.

.

פרט, נמק, והסבר למה ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
פעם מכרו באוטו דיפו ספריי זפת.

אפילו אם אתה צריך רק תיקונים- מה הבעיה להתיז?

מכיוון שאני לא מפרק את המכלולים, נראה לי שהתזה תלכלך אותם- מתלים, חוטים, כבלים, מפלט וכו'.

פורסם
מישהו יודע באיזה חומר משתמשים כ"זפת" למריחה מתחת לרכב?

אני צריך את זה לתיקונים, אז מחפש משהו למריחה במברשת, ולא להתזה.

היכן אפשר להשיג באזור חיפה?

תודה לעוזרים!

שמע

עשיתי כבר מכוניות כאלו

גש לצינצינטוס,יש לו מיכלים מיוחדים המתחברים לאקדח התזה מיוחד בלחץ אויר,חומר באיכות בינלאומית.

חפש בגוגל צינצינטוס צבעים-טמבור

http://www.d.co.il/4486130/41220/

• תוכן חדש...