Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה אני צריך עזרה דחופה

בעודי משוטט בעיר מסויימת נתקלתי ברכב אספנות במצב מעולה זרוק באחד ממגרשי הגרירה של העירייה

התחלתי לעקוב אחרי הרכב וכבר שלושה חודשים שהרכב עומד חשוף למפגעי השמש מבלי שיגיע בעל הרכב ויפנה אותו ( למה?!?!?)

פניתי לעירייה והם לא מוכנים למכור את הרכב בתגובה הבאה

" אם בעל הרכב לא יבוא לפנות את הרכב בתקופה הקרובה ישלח הרכב לגריטה )

חשוב לציין כי על הרכב ישנם מספרים

האם מותר להם לעשות את זה?

איך אני מציל את האוטו לעזעזל

עזרו לי מהר

פורסם

הדרך היחידה שאני רואה שניתן אולי להציל את הרכב הזה, היא להפעיל מאמצים לאתר את בעל הרכב שעליו הוא רשום, ולבקש ממנו לפנות אותו מהמגרש ולרכוש אותו ממנו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

+1!

רק קח בחשבון, שיש סיכוי סביר, שאם זה באמת משהו נדיר ובמצב טוב- יש בעיה רצינית איתו!

מעיריה אין לך מה לצפות לעזרה, אלא אם יש לך קשרים שם... אז- חפש קשרים, במילים אחריות!:wink::twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אוקיי יש לי את פרטיו של בעל הרכב

אך לרוע המזל ב 144 לא ניתן לאתר אותו

יש לי שם , שם משפחה ומספר ת.ז ( אל תשאלו איך השגתי )

אני לא מצליח לאתר את הבן אדם , יש למישו קשרים במשרד הפנים ? או התחבורה?

פורסם

אני לא שואל איך השגת, אבל היית צריך להשיג משם גם את הכתובת, זה הולך ביחד בד"כ...:roll: ואז לגשת לשם, ולקוות, שהוא אכן שם, ושיש עם מי לדבר, ועל מה לדבר...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
חבר'ה אני צריך עזרה דחופה

בעודי משוטט בעיר מסויימת נתקלתי ברכב אספנות במצב מעולה זרוק באחד ממגרשי הגרירה של העירייה

התחלתי לעקוב אחרי הרכב וכבר שלושה חודשים שהרכב עומד חשוף למפגעי השמש מבלי שיגיע בעל הרכב ויפנה אותו ( למה?!?!?)

פניתי לעירייה והם לא מוכנים למכור את הרכב בתגובה הבאה

" אם בעל הרכב לא יבוא לפנות את הרכב בתקופה הקרובה ישלח הרכב לגריטה )

חשוב לציין כי על הרכב ישנם מספרים

האם מותר להם לעשות את זה?

איך אני מציל את האוטו לעזעזל

עזרו לי מהר

תקרא את השרשור הבא, אני מניח ששם אתה יכול למצוא את ישועתך. במידה ואתה צריך עזרה נוספת, צור איתי קשר בה"פ.

ארז רונן

פורסם

השגתי את הכתובת גם

תתפלאו מה אפשר להשיג היום עם קשרים טובים

חחח אני אפילו יודע מה המצב המשפחתי שלו

לרוע המזל הוא לא מתגורר שם יותר

מה עושים

פורסם

תפרסם את שם בעל הרכב, מדינה קטנה אולי מישהו מכיר אותו

ואז... הדרך סלולה

אם שם המשפחה לא נפוץ תנסה לפנות לאחרים עם אותו שם משפחה מתוך תקווה לאתר בן בת אח אחות או סתם דודה שיתנו לך את המספר של אותו "מושה"

בקיצור שווה להתאמץ

פורסם

מה עושים

מגיעים אל הכתובת הקודמת, שואלים את אחד השכנים הוותיקים לאן הוא עבר, ומתחילים לעשות עבודת בילוש אחריו.

לפי איך שתארת את המצב של הרכב, תצתרך להזדרז ולאתר אותו במהרה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
השגתי את הכתובת גם

תתפלאו מה אפשר להשיג היום עם קשרים טובים

חחח אני אפילו יודע מה המצב המשפחתי שלו

מה עושים

לא נראה לי שאתה באמת רוצה להשיג את הרכב הזה.

ארז רונן

פורסם

יש חדש עם הרכב?

מצאת את הבעלים?

:roll:

ל'

• תוכן חדש...