Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי זוג פנסי ערפל ישנים מאוד שיש להם חלודות. הסרתי את הזכוכית, כך נראה הרפלקטור בפנים. איך משפצים דבר כזה ?

האם לעשות ציפוי ניקל ? זה יחזיק ? יפזר אור כמו שזה היה חדש ? או שזה יבלע את האור ?

ומה לגבי השפשוף ? זה נראה לי כמו עבודת נמלים. האם כדאי להשתמש במכונה מסויימת ? או סתם נייר זכוכית ?

האם לטבול אותם במשהו ? סודה לשתיה, מלח לימון, קוקה קולה ? עארק ? :lol::lol::lol:

עצות יתקבלו בברכה !

גב, מדובר בפנסי ערפל מאוד מאוד יקרים ומאוד נדירים.. אז תחסכו מעצמכם משפטים כמו "תקנה חדשים" וכו כי זה עולה מעל 500-600$ לזוג כזה מושלם במצב טוב..כן גם בEBAY.

מצ"ב תמונות

DSCF2431.JPG

DSCF2432.JPG

פורסם

יש לי זוג פנסי ערפל ישנים מאוד שיש להם חלודות. הסרתי את הזכוכית, כך נראה הרפלקטור בפנים. איך משפצים דבר כזה ?

האם לעשות ציפוי ניקל ? זה יחזיק ? יפזר אור כמו שזה היה חדש ? או שזה יבלע את האור ?

ומה לגבי השפשוף ? זה נראה לי כמו עבודת נמלים. האם כדאי להשתמש במכונה מסויימת ? או סתם נייר זכוכית ?

האם לטבול אותם במשהו ? סודה לשתיה, מלח לימון, קוקה קולה ? עארק ? :lol::lol::lol:

עצות יתקבלו בברכה !

גב, מדובר בפנסי ערפל מאוד מאוד יקרים ומאוד נדירים.. אז תחסכו מעצמכם משפטים כמו "תקנה חדשים" וכו כי זה עולה מעל 500-600$ לזוג כזה מושלם במצב טוב..כן גם בEBAY.

מצ"ב תמונות

חבל על הזמן שלך. יש לי כ-6 פנסים לרכב אספנות שהרפלקטור דהוי. עשיתי הרבה בדיקות פיזית וגם בפורום זה ובחיפושיות ואין פיתרון בינתיים כי אלה שעשו זאת פעם כבר הפסיקוו. דור הולך ונעלם. אם תמצא בכל אופן תודיע לי ואני אבוא מנשר עד באר שבע אם יש מישהו שעושה ציפוי.

פורסם

אני דווקא לא הייתי מתיאש, אם המחיר יקר כלכך, ליטוש מעולה, הכנה טובה וציפוי ניקל, אמור לעשות את העבודה,

כיוון שמדובר בפנסי ערפל ולא בפנס הראשי, הרי הם משמשים בעיקר לנוי והשימוש בהם מועט, לכן חשוב שיראו טוב,

ובפעמים בהם הם מתפקדים הניקל יעשה את העבודה. שווה לנסות! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מדובר בפנסי ערפל מאוד מאוד יקרים ומאוד נדירים.. אז תחסכו מעצמכם משפטים כמו "תקנה חדשים" וכו כי זה עולה מעל 500-600$ לזוג כזה מושלם במצב טוב..כן גם בEBAY.

מצ"ב תמונות

אני מניח שמדובר בפנסי ערפל מקוריים של רכב מסויים מאוד אם מבקשים עבורם כזה מחיר, אפשר לדעת על איזה רכב מדובר?

ארז רונן

פורסם

כן מדובר בפנסים מרשל צרפתיים שהיו רק בדגם של פורד מוסטנג שלבי בשנת 1966-1968

מאוד נדיר MARCHAL 656

אני מניח שמדובר בפנסי ערפל מקוריים של רכב מסויים מאוד אם מבקשים עבורם כזה מחיר, אפשר לדעת על איזה רכב מדובר?
פורסם

ללא אחריות על התוצאות משום שאני לא רואה ומרגיש מה החומר ומה טיבו

שלב א:

טבילה בנוזל לניקוי אסלות תסיר את רוב החלודה (תקווה שחלודה זה לא כל מה שיש לך)

צביעה בצבע יסוד מיד לאחר הניקוי

שלב ב (ניתן להתחיל כבר עכשיו):

חפש צבע כסף מבריק עם מקשה שיהיה עמיד בחום (מכיוון שאלו פנסי ערפל האלמנט הקישוטי חשוב יותר מהפונקציונאליות שאותה תבדוק לאט לאט תוך כדי שימוש זהיר). תערוך ניסויים על משטח צבוע בצבע יסוד, כשהתוצאה תמצא חן בעינייך צבע את הפנסים.

ויהי אור

Sharon :viking:

VW Bus 73

(שירשור הפרויקט BUS 73 בפורום:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1999394#post1999394

פורסם
ללא אחריות על התוצאות משום שאני לא רואה ומרגיש מה החומר ומה טיבו

שלב א:

טבילה בנוזל לניקוי אסלות תסיר את רוב החלודה (תקווה שחלודה זה לא כל מה שיש לך)

צביעה בצבע יסוד מיד לאחר הניקוי

שלב ב (ניתן להתחיל כבר עכשיו):

חפש צבע כסף מבריק עם מקשה שיהיה עמיד בחום (מכיוון שאלו פנסי ערפל האלמנט הקישוטי חשוב יותר מהפונקציונאליות שאותה תבדוק לאט לאט תוך כדי שימוש זהיר). תערוך ניסויים על משטח צבוע בצבע יסוד, כשהתוצאה תמצא חן בעינייך צבע את הפנסים.

ויהי אור

בדיוק מה שרציתי להמליץ.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

יש לי הרגשה מאוד חזקה שיש לנו אותם פנסים, אפשר לקבל תמונה שלהם ?

שני נראים ככה.

fog.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

נו איפה כל הגאונים שתמיד יודעים איך לשפץ חלקים ? פתאום כולכם נעלמתם ?

תנו עצות, אם איזה כלים לשפשץ את זה (מלטשת ? ניר זכוכית וכו) ?

במה לטבול את זה ? האם ניקל יעשה את העבודה ? או שפוגם בהחזרת אור.

אני רוצה שזה יהיה באיכות טובה כלומר חלק כמו תחת של תינוק ולא לצבוע בספריי ניקל וכו..

כל רעיון יתקבל בברכה

פורסם

נסה מומחים מתחום ליטוש והברקת מתכות, וכאלה שמצפים את החלקים בניקל או כרום...

החשיבות הרבה ביותר מבחינתך הוא המראה החיצוני הניקל יתן לך מספיק השתקפות

כאשר הפנס יעבוד, במקור הוא הגיע עם ציפוי ניקל ...

הליטש חייב להיות עדין מאוד על מנת שלא לשרוט את המתכת והציפוי חייב להיות מקצועי

על מנת שלא יתקלף ויתן שטח פנים חלק ומבריק!

בחו"ל יש משפצי אופנועים שזו ההתמחות שלהם, אם יש לך מישהו שנוסע לארה"ב

שווה לשלוח אותם איתו לחידוש שם.

לתוצאות עבודת בית יש מחיר מסויים, ואם הפנס יקר כלכך שווה לתת למומחה.

בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...