Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ הרצפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמיר, דחילאק מה זה התמונות האילו הרגתה לי את העיניים, :lol:

בוא קח מצלמה איכותית :lol:

בידידות

עדי

עדי גולדנברג 13399

פורסם

צודק..

אבל אני לא סוגר את הפתחים - מי שאשם במצב הזה הוא רדיאטור החימום ובית המםוח שלו - שלאט לאט וברשעות טיפטף טיפה אחרי טיפה אל מתחת לריפוד - וגרם לחלודה ברצפה. הרדיאטור ןהמפוח פורקו ממקומם - הפתח נסגר ע"י מכסה שניתן לפירוק - ברגע שאני אשיג מפוח חדש. את כל שאר המערכת ממש קל וניתן לשחזר - הכול קיים באוטו.

מחר - לרפד....

תמונות והסבר - בסוף...

I'd rather walk than drive a Japanese car

פורסם

למרות שלא היתה התעניינות גדולה בשיפוץ הקטן הזה - החלטתי להחיות את השרשור לאחר שמישהו עם 127 התעניין בתיקון הרצפה.

אין לי עדיין תמונות של "היצירה" המושלמת - אחרי הריפוד החדש - אבל יצא יפה מאוד וטוב.

היתרון הגדול של עבודה בפיברגלס - הוא שבהכנת שכבה טובה על פני השטח החלוד - (כמובן שצריך לנקות היטב את החלודה ואף להשתמש בממיר) - משיגים קודם כל חוזק אדיר של שכבה - וגם אטימות מושלמת של המתכת - שלא מאפשרת המשך חימצון והחלדה.

הפיברגלס מתלכד בצורה מושלמת עם המתכת - ומקבל גם את הצורה המקורית של המקום המתוקן.

התוצאה הסופית היא חלק חזק, אטום, ושניתן לעיבוד במידת הצורך.

I'd rather walk than drive a Japanese car

• תוכן חדש...