Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול ניגשתי עם הסובארו (שנת 79) לטסט.

בגלל ההכנות במוסך לטסט נאלצתי להגיע למכון הטסטים בשעה 16:20 נכנסתי למשרד לקחתי את הניירת והייתי בטוח שתוך 5 דקות אני בחוץ (אני מכין את הרכב כבר כמה ימים לטסט שיהיה פיקס). בתחילת הטסט מסתכל עליי הבוחן ומסנן לעברי בכעס: "מה באת לי עכשיו 10 דקות לפני שסוגרים?". הטסט מתחיל ובעמדת הזיהוי אני מקבל פתאום ערימה של ליקויים שבחיים לא שמעתי עליהם למשל: סלי אשפה - חסרים

משולש אזהרה - חסר למרות שאמרתי לו שהוא בבגאז' הוא אמר לי "לא מעניין אותי אני רושם מה שאני רוצה"

ריפוד קרוע - מדובר בכיסוי שמולבש מעל הריפודים האורגינאליים ע"מ שלא יפגעו

חגורות בטיחות - במודל הזה אין קפיץ שמחזיר את החגורה וגם הסברתי זאת לבוחן מה גם שכבר 30 שנה הרכב עובר טסט עם חגורות ללא קפיץ מחזיר.

וכו'

סה"כ 10 ליקויים כולם בעמדת הזיהוי, בשאר העמדות (בור, זיהום אוויר, בלמים וכו' הכל תקין...).

ניגשתי לדבר עם הבוחן על הליקויים הלא ברורים האלו וקיבלתי ממנו את שני המשפטים הבאים (ציטוטים מדוייקים): "אתה חושב שתבוא עם העגלה שלך 5 דקות לפני שאני סוגר ואני אעביר אותך", "אתה תלקק את האוטו שלך ורק אז תחזור אליי לעבור טסט".

בקיצור הבנאדם החליט שהוא מכשיל אותי על כל מה שהוא יכול לגרד. אני אתקן את ה"ליקויים" ואחזור לעבור טסט כמו גדול אבל הייתי רוצה לדעת מול מי אני יכול להתלונן על הבוחן ה"אדיב" מחוץ למכון הטסטים (משרד התחבורה?).

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

א. תן בבקשה את שם המכון בכדי שלא נכנס לשם.

ב. יש לך את פרטי הבוחן (הוא חתם על הטופס) אתה יכול להתלונן עליו במשרד התחבורה.

ג. תוציא טפסים חדשים ממשרד הרישוי ולך לעשות טסט במקום נורמלי.

ד. יום נעים.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

תכתוב לנו איפה זה.

ניסית לדבר עם הרב בוחן ?

מנסיון כבר כמה פעמים באתי לרב בוחן עם הכשלות לא הגיוניות ( צבע לבן קרם ולא לבן שנהב , מצטער באמת שהוא דהה ב35 שנים).

ולפעמים זה עוזר.

בכל מקרה אבל ידרשו ממך כניסה חדשה אם יצאת מהעמדה האחרונה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

1. סל אשפה חובה רק מרכב שנרשם החל מה-1.5.80

2. חגורה אנרטית/נצמדת חובה ברכבים ממודל 84' ואילך.

3. במידה וריפודי המושב המקוריים אינם קרועים, אין עילה לפסילה.

תלונה ניתן להגיש לאגף הרכב/משרד התחבורה, רח' המלאכה 8 ת"א.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עזוב שטויות!!!!

תבוא למחרת עם כל מה שצריך ותגמור את הטסט

אני בעד לא לנסות לתקן את כל העולם

תהיה חכם ! אל תנסה להיות צודק....

גיל בדיחי - שמאי רכב

052-3300805

[email protected]

פורסם

מכוני הרישוי מרוויחים מכל רכב שמגיע לעשות טסט, הפתרון, פרסם את שם המכון

אנשים ימנועו מלהיכנס לשם, והפגיעה בהכנסות ישפרו מיד את פני השטח.

במשך שנים אני נכנס למכון אחד בלבד בי-ם, למדתי להכיר את הפרצופים והאנשים

שמאחורי התפקיד, למדתי את הדינמיקה והרגישיות, והם למדו אותי.

נכנס בחיוך, במידה ומתגלה ליקוי משמעותי, מודה להם ורץ לתקן, לא מחפף, כך הם

למדו להכיר אותי, (אפילו בשם) רכבי האספנות במכון הזה הם בונוס מרען משיגרה משעממת.

פעם אפילו קיבלתי צופר לסופי הווספה ומאחד הבוחנים במתנה!

להבא בחר לך מכון ידידותי, הפוך אותו למקום קבוע, ותימנע מעצמך צרות מיותרות!

בהצלחה - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אולי זה יישמע לא טוב אבל:

הבוחן שעובד בחום נוראי עם המון מקרים מעצבנים במשך היום מחכה כאויר לנשימה לרגע שיוכל ללכת הביתה. לבוא בדקה האחרונה כשהוא כבר רואה את עצמו בסלון שלו עם הרגלים על השולחן זה לא ממש רצוי.

תחשבו על זה, וכן, אני יודע, הוא אמור לתת שירות עד רגע סגירת המכון אבל בכל זאת תחשבו גם עליו...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

ראובן, חשבתי על זה, וזה באמת נשמע לא טוב, מאוד לא טוב.

כשאתה במקום עבודה אתה במקום עבודה. אין שום הצדקה כלשהי ליחס כזה ללקוח, עם או בלי רכב אספנות זה ממש לא רלוונטי.

אתה יודע מה, אפשר היה להגיד שזה בסדר אם הטסטר פשוט לא היה נחמד, אף אחד לא דורש ממנו להיות נחמד או שירותי. אבל הכשלה על דברים לא נכונים עפ"י התקנות היא פשוט רשלנות לשמה ! אז להצדיק את זה בגלל שהוא הגיע 10 דקות לפני סיום המשמרת ?! איפה אנחנו חיים ?

כמו-כן, למה אתה מסתכל על חצי הכוס הריקה ? עם קצת שינוי גישה הטסטר היה יכול לחשוב לעצמו: "כמה נחמד שעוד 5 דקות אני מסיים משמרת והרכב האחרון שלי הוא רכב אספנות". ואם הוא לא סובל רכבי אספנות אז פשוט "עוד אחד והביתה" היה פותר את הבעיה.

כשהייתי נציג שירות לקוחות באורנג' הרבה פעמים היו נכנסות אלינו שיחות בדקה האחרונה של המשמרת, האם הייתי מעלה על דעתי להתייחס בזלזול אל לקוח שהתקשר בשעה כזו ? חס וחלילה !

אין שום הצדקה כלשהי למקרה המגעיל הזה. הטסטר הזה צריך לשבת בסלון עם הרגליים על השולחן אחרי שהוא חזר מלשכת התעסוקה.

פרסם את שם המכון :twisted:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לא כל אחד מתאים לעבוד מול קהל, והבוחן הזה אינו מתאים לעבוד בפירוש, אם הוא מספיק חוצפן לומר כזה דבר ללקוח חייבים להביא את זה לידיעת המנהל, הייתי ניגש למנהל המכון ומתריע בפניו שישנו עובד שאינו מסוגל לעבוד מול קהל וזו בעיה רצינית.

אני כמנהל הייתי רוצה לדעת אם יש לי עובד שמתנהג בגסות ללקוחות ופוגע לי במוניטין ובמכירות.

פורסם

אם אתה באמת מצטט מילה במילה מדבריו, הייתי מציע לך לגשת שוב למכון עם אותם ליקויים (לגבי המשולש עדיף לשים אותו לידך ולהמנע מבעיה כזו בטסט) ולנסות לגרום לו להגיד דברים חריפים כאלה שוב. רק עם מכשיר הקלטה.

אחרי שתשמיע אותו למי שצריך להשמיע כדי שיפלו עליו מספיק חזק, אני לא בטוח שהוא יעשה לך צרות שוב.

שוב - נשמח לדעת איזה מכון זה.

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

פורסם

ביום ראשון אני נפגש עם הרב בוחן של מכון הטסטים במידה והיחס לא ישתנה אני גם אפרסם את שם המכון. בכל מקרה אם יש מישהו שמתכוון לבצע טסט באיזור פתח תקווה בזמן הקרוב, ורוצה להימנע ממכון טסטים זה. שישלח לי ה"פ ואשיב לו בה"פ את שם המכון.

• תוכן חדש...