Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

7.5 ק"מ/ליטר לוולוו 244. הגיוני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הרכב: וולוו 244 GLE, גיר ידני (4 + הילוך 5 אלקטרוני), קרבורטור, מנוע 2300, מודל 83, 224K ק"מ בספידומטר אבל לא הייתי סומך על זה.

בנסיעה בתנאים הבאים הגעתי לחישוב של 7.3-7.5 ק"מ/ליטר:

1. מרחק: 265 ק"מ,
  2. 90% בין עירוני במהירות של 90-95 קמ"ש
  3. 10% עירוני,
  4. 60% מהמרחק עם מזגן

האם צריכת דלק לא גבוהה מידי? (שימו לב שהגיר ידני) כמה ניראה לכם שהרכב צריך לצרוך?

תודה

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

נשמע לי אפילו יותר מדי טוב...לא הייתי מתעסק יותר מדי במקומך כי הסיכויים שתגיע לצריכה טובה יותר נמוכים.

ואם כן, אז לזמן ממש מוגבל.

פורסם
שלום חברים,

הרכב: וולוו 244 GLE, גיר ידני (4 + הילוך 5 אלקטרוני), קרבורטור, מנוע 2300, מודל 83, 224K ק"מ בספידומטר אבל לא הייתי סומך על זה.

בנסיעה בתנאים הבאים הגעתי לחישוב של 7.3-7.5 ק"מ/ליטר:

1. מרחק: 265 ק"מ,
  2. 90% בין עירוני במהירות של 90-95 קמ"ש
  3. 10% עירוני,
  4. 60% מהמרחק עם מזגן

האם צריכת דלק לא גבוהה מידי? (שימו לב שהגיר ידני) כמה ניראה לכם שהרכב צריך לצרוך?

תודה

אם נראה לך גבוה מדי בדוק co . לא תקין-בדוק מערכת הצתה . בדוק /החלף חוטים, מצתים, פלטינות קבל.

דאג לכייון תקין של הקרבורטור. הכי חשוב -בדוק לחץ אויר בצמיגים.

אל תתפתה לנקות את הקרבורטור-ה הדבר האחרון שתעשה לאחר שתבדוק את מה שכתבתי.

בהצלחה,

פורסם

מנסיוני, צריכת הדלק סבירה לחלוטין - יתכן שבנהיגה יותר רגועה תשיג טיפה יותר - אבל לא הרבה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על התשובות.

ZVIT, האם הנסיון שלך הוא עם וולוו בעלת גיר ידני (4+OD)?

אגב, אני לא מכיר אף אחד שנוסע יותר רגוע ממני. מאיץ לאט, הילוכים בזמן, מקס' 90-95 קמ"ש.

סופ"ש נעים!:-D

פורסם

הנסיון שלי עם וולוו אוטומטית (המנוע בנפח לא ידוע, לפי הרשיון הוא 1778 סמ"ק, לפי הביצועים הוא 2300+ סמ"ק כשעשיתי ראש מנוע אמר לי המוסכניק שהוא אף פעם לא ראה בוכנות כאלה :shock:)

אל תשכח שמדובר ברכב לא צעיר שגם בנעוריו סביר להניח שגירד את ה-9 ק"מ לליטר מלמטה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הנסיון שלי עם וולוו אוטומטית (המנוע בנפח לא ידוע, לפי הרשיון הוא 1778 סמ"ק, לפי הביצועים הוא 2300+ סמ"ק כשעשיתי ראש מנוע אמר לי המוסכניק שהוא אף פעם לא ראה בוכנות כאלה :shock:)

אל תשכח שמדובר ברכב לא צעיר שגם בנעוריו סביר להניח שגירד את ה-9 ק"מ לליטר מלמטה...

Any pics of the engine? the 1800 and the 2300 are completely different engines, I cannot see how they can be confused... Just a qustion, T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

ה 244 האחרונה שלי(היו מספיק:-P) גיר אוטומטי נסיעה בין עירונית צרכה 1:9

תצרוכת דלקת "תלויה" ב: פעולה אופטימלית של מערכת הצתה+מערכת דלק ששני דברים אלו די מורכבים וכוללים מצב

חוטי הצתה,פלגים,מכסה מפלג,רוטור,קבל פלטינה(אם יש) ,כיוון הצתה מדויק,פיח בשסתומים,כיוון שסתומים,בדיקת

קרבורטור וניקוי לפי הצורך ו.................כמובן מצב מנוע ותיבת הילוכים בל נישכח ,אצלי כאמור כל המערכות חודשו

בזמנו בהצלחה מרובה,הרכב היה "טס" בעליות של סדום ב-80 בהילוך שני עם מזגן ועמוס לעייפה.

בהצלחה בבדיקה ואיתור ה"בעייה".

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סגירת מעגל: בדיקה אחרונה בנסיעה בין עירונית 1:10.:king:

פורסם

תוך כדי הפקת ביצועים מסמרי שיער, במיוחד בגרסת ה-1.8 האוטומטית.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...