Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית הצפה בתא דלק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי למסקנה שהברנדה שלי מקבלת יותר מדי דלק. האוטו נחנק בטורים נמוכים. בבוקר קשה לו להניע והטורים עולים לאט למרות הצ'וק (הצ'ק אמור לתת יותר טורים לא?). פתחתי את הקרבורטור. המצוף תקין.

ולשאלתי:

האם יתכן שהמחט שהמצוף דוחף לא אוטמת טוב?בדקתי בנשיפה כאשר המצוף מורם ויש אטימה די סבירה. האם ניתן לכוון את הנקודה שבה המצוף יפגוש את המחט? ראיתי שהמחט יושבת בתוך תבריג. האם לכך הוא נועד? האם בדקתי נכון? בנשיפה לא בשאיבה כן?

תאוריה נוספת: אולי האוטו מקבל יותר מדי אוויר? (ראיתי שהמכסה של הפילטר לא יושב הכי טוב).

תודה לעונים ולילה טוב.:wink:

פורסם

בדוק אם הנשם לא סתום. בדגם הזה הנשם עושה בד"כ את הבעיות.

בהצלחה8)

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

שלום רב !

הצוק מספק פחות אוויר ויותר דלק, והוא גורם להעלאת הסלד.

האוטו נחנק בטורים נמוכים מחוסר דלק.

ניתן לכוון את גובה פני הדלק בתא המצוף, אך מומלץ לא לשנות זאת אתה עלול לגרום להצפה.

פנה למכון קרבורטורים .

גלוי נאות: אני בעל מכון לקרבורטורים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

טוב, עדכונים:

המצוף תקין. שיחקתי עם התערובת, בדיזה של האוויר והטורים התייצבו עם המנוע שמסתובב עגול יותר עכשיו. (אחרי שכיוונתי את האוויר הטורים אפילו עלו מעט והייתי צריך להוריד מעט):-D

עכשיו אני צריך להניע באחד הבקרים ולראות איך ההתנעה כשהמנוע קר.

לגבי קומפרסיה-לא הגיוני שתהיה בעייה דווקא כשהמנוע חם? המנוע דווקא סוחב ונשמע טוב מאוד. לא שורף שמן וכו'. לגבי אטם הראש, המנוע מסתובב עגול כרגע. נראה שכל התאים עובדים.

• תוכן חדש...