Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השקת קטנוע למברטה SX משנת 1969

lambretta-sx200.jpg

LAMBRETTA SX 1969

ביום ו', 21.08.09, בשעה 17:00

תיערך השקת למברטה SX משנת 1969,

ששופצה ע"י חבר מועדון החמש יוני הכהן.

את הטקס ינחה יו"ר המועדון, נחום קדמיאל.

האירוע יתקיים בפאב טוביה, רח' שושן 4, במרכז ירושלים.

יש חנייה מספיקה לבאי האירוע!

חברים בעלי קטנועים מכל הדגמים מוזמנים להגיע ,

עד השעה 16:00, לסידור תצוגה יפה באירוע.

אחראי אירוע- מתניה הלוי, טל' 0524472256

בברכה,

סמדר- מועדון החמש

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השקה!! השקה!!

הלמברטה ואני נרגשים עד מאוד. באמת!

שנה של עבודה קשה, מעייפת, לעיתים מרגיזה, אבל הכי הכי חשוב - מהנה, מגיעה בימים אלו לקיצה, והכל הכל מתנקז להשקה בירושלים.

אני קורא מכאן לכל מי שתחביב האספנות יקר לליבו להגיע לאירוע, ללא כל קשר לשיוך מועדוני כזה או אחר.

אני מקווה שההשקה בירושלים תהיה בסימן קירוב לבבות בין כל מועדוני הרכב בארץ ובין כל מי שנושא האספנות יקר לליבו, גם אם הוא אינו משתייך למועדון כזה או אחר.

להתראות בהשקה!!

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

אני מקווה שההשקה בירושלים תהיה בסימן קירוב לבבות בין כל מועדוני הרכב בארץ ובין כל מי שנושא האספנות יקר לליבו, גם אם הוא אינו משתייך למועדון כזה או אחר.

מצטרף לתקווה בכל לב. ברכות ליוזמים!

אכן, נקווה שחברי כל הזרמים, הפלגים והמגמות יכבדו את הארוע בצוותא !

עודד

פורסם

חוג ירושלים לרכבי אספנות, גאה ומתרגש, בהצלחתו של יוני, חבר מועדון החמש, בשיפוץ הלמברטה

המיוחדת.

אנחנו כאלה שחרטו על דיגלם, ומחזקים בדיעה, כי כל מי שאוהב רכבים בכלל ורכבי אספנות בפרט

מקומו איתנו. ולכן בחרנו מרצון להיות ללא שיכות מועדונית כזו או אחרת.

ולכן אנו רוצים לנצל הזדמנות נדירה זו, לחגיגת קיץ מטורית של כל המועדוני הרכב בישראל, ללא הבדל

מוצע מין או שיכות מוטורית.

ביום שישי 21.8.09 נניח את כל המחלוקות בצד ונבוא כולם להינות ביחד עם חברינו יוני, ביום שמחתו.

הזמנות יצאו כבר לאנשי המפתח של המועדונים ואנחנו מבקשים בכל לשון של בקשה לכבד ולהגיע ולהשאיר

בבית כל מה שאינו קשור להנאה צרופה, רכבים ישנים, ברגים וחלודה...

וקצת פרטים טכניים, הרח' יסגר לתנועה בתחילתו באישור העירייה, מדובר ברח' ללא מוצא שבקצאו חנייה

גדולה, כל מי שיבחר להגיע כקבוצה הרכבים יחנו בצורה הומוגנית, לדוגמה, מועדון אלפא יחנה את כל

האקזוטיקה האיטלקית ביחד, כאשר חזית הרכב תפנה לכיוון פנים החניון (נציגים שלנו ידריכו במקום).

לצערינו החנייה תהייה שמורה לרכבים קלאסיים ומיוחדיים (הפתעה הפתעה) ולכן מי שמגיע בטעות עם

המיצברו לנטיס שלו, יחנה בקירבת מקום, ויגיע רגלית. (בירה צוננת תפצה אותו על אובדן הקלוריות).

האירוע מפורסם בעיתנות, וצפויה הגעה של אורחים נוספים צפוייה גם נוכחות תיקשורת,

ולכן יתכנו פרסום תמונות רכבים בעיתון.

פאב הטוביה וקובי בעליו (גם הוא חבר החוג הירושלמי ובעל חיפושית גאה) מארח אותנו בסגננו ולרגל האירוע

מצפות הפתעות קולנריות מיוחדות.

ושוב אני קורא מעל במה זו לכולם נצלו את הרוח המנשבת (רוח באוגוסט רק בי-ם) ובוא לתת יד למשהו קצת

אחר, אין אצלינו בארץ יותר מדי ארועים מוטורים שאפשר לוותר על האירוע המיוחד הזה.

ובקשה אחרונה, סעו בזהירות בהגעה ובסיום, סעו בשיירות והפיצו את רוח הבשורה בפני כולם.

אנחנו מושטים יד לכולם ומחבקים בחום את כל מי שיבוא להשתתף בחגיגה המיוחדת הזו, ומקווים באמת שזו

תהייה תחילתה של מסורת מפוארת, ולתיפארת התרבות המוטורית בישראל!

ל-ה-י-ת-ר-א-ו-ת

רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברים יקרים,

אני פונה אישית לכל חברי המועדון לעשות מאמץ (למרות מזג האוויר והעליות...) ולהגיע להשקה שתתקיים בירושלים. זאת, מתוך רצון לכבד את חברנו יוני הכהן על העשייה הנפלאה והשיפוץ המקצועי של הלמברטה. זו גם הזדמנות למועדון החמש ולאספני הרכב הקלאסיים במדינת ישראל להצדיע לבירתנו, ירושלים.

זוהי גם הזדמנות לכל מועדוני הרכב באשר הם ובכלל לחובבי הרכב הקלאסי והאספנות, להניח לכל היריבויות האישיות ובאווירה של פיוס ואחווה לקחת חלק באירוע.

בברכה,

נחום קדמיאל

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

ירושלים.

אויר הרים צלול כיין. את האווירה של יום שישי אחה"צ שיש בירושלים, אין בשום מקום אחר בעולם. השלווה היורדת על העיר, ההכנות שלבת בעיצומן, השקט והשלווה, ומפגש החברים בטוביה.

אני רוצה להודות מכל הלב למועדון החמש על כך שבפעם הראשונה הוא עושה השקה שלא באחד ממקומות המפגש הרישמיים של המועדון, ומביא את החברים מהמרכז לעיר הקודש.

אני גם מאמץ בחום את הקריאה של יו"ר מועדון החמש לכל מועדוני הרכב באשר הם, להשאיר את כל היריבויות בצד, ובאווירה של פיוס (ואם יורשה לי להוסיף קירוב לבבות) ואחווה לקחת חלק באירוע.

כולנו כאן למען אותו התחביב והאהבה של כולנו.

גם צעד אחד קטן (או נסיעה ארוכה ומהנה לירושלים) בכיוון של קירוב לבבות, זה חשוב ומבורך.

יש לפניי שבוע שלם של הכנות אחרונות, סגירת פינות והרבה הרבה פוליש, וכולי תקווה כי גם כל אחד ואחת מששת קוראיי, ינצלו את מעט הזמן שנותר עד יום שישי, ויעשו לעצמם (ולרכבם) הכנה נפשית לעליה לעיר הקודש ע"מ להשתתף בשמחתי.

בירה מוזלת מובטחת לכל דורש, עוגות מעשי ידיי אשתי להתפאר יהיו אף הן. רחוב קסום ומקושט, כאילו נלקח ממקום אחר, פאב נפלא עם בעלים האוהבים רכבי אספנות (ובעלים גאה של חיפושית), והמון אוירה טובה של שלום ופיוס.

מה אפשר עוד לבקש? רק שתבואו, ושאזכה לעשות קירוב לבבות - ולו במעט.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

יוני, כל הכבוד על השיפוץ של הלמברטה. היא יצאה ממש כמו מהמפעל, לא יאומן.

היתה השקה מיוחדת במינה עם אוירה ירושלמית מהנה.

תודות לרן שושני ולכל מי שעזר להפקת הארוע, כמובן לקובי מילוא ולנחום קדמיאל ובטוח לעוד רבים אחרים.

היה מהנה ביותר ליסוע בספיידר המשופצת בשיירה מת"א.

ועד שלי תעלה את התמונות היפות שלה אעלה את שלי (ודורון תצטרך לבינתיים להסתפק בהן )

זו הלמברטה היפיפיה

resizedimgp8335.jpg

resizedimgp8330.jpg

וזה יוני ויצירת המופת שלו

resizedimgp8331.jpg

resizedimgp8332.jpg

resizedimgp8333.jpg

פורסם

שלי

תודה על התמונות.

יוני,

כה לחי, החיוך שלך אומר 1001 מילים.

עשית זאת [מכל הבחינות...].

איחולי הצלחה והנאה

אבי נוף.

resizedimgp8332.jpg

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

ראשית כל ברכות לחתן השמחה יוני!!!!

היה אירוע מעולה, נוכחות גדולה של חברים הגיעו כדי לכבד את ההשקה נהנתי מאוד, שמחתי להכיר.

סע עימה בדרכים טובות ובזהירות רבה, התמונות באלבום מתארות את העבודה הקשה הרבה עמל כדי להשיבה למצבה הנוכחי שנראה מליון $.

תודה לאומי 5 שאירגן את שיירת החיפושיות שיצאה מהמרכז ואספה אותי עימה לירושלים.

תודה לחן פרחי על הטרמפ חזרה, נעמת לי מאוד.

שלי הרכב נראה מעולה במציאות.

אחרי תקופה שלא ביקרתי במועדון, כיף לראות את הפנים המחויכות של שישי במפגש.

אנשים יקרים אני שמחה להיות חלק מהמועדון.

:mm_yeah::beerchug:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...