Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי שירשור ניפרד על מנת ולנסות ולהגיע לכמה שיותר אנשים, גם כאלה שאינם קוראים

את השירשור על השמנמנה.

כמה מילים מקדימות לטובת מי שלא יודע על מה אני מדבר.

לפני כשלוש שנים לערך רכשתי חיפושית שעמדה להפוך לברזל, מצבה היה רע, אבל לא יכולתי

לתת לה למות.

במהלך הזמן שיפצתי ככל שהותיר לי הכסף והיכולת את החיפושית, בשתי ידים ובעזרתם של חברים

טובים ואוהבי התחום.

לאט לאט נכנסיתי חזק לעולם מקוררי האויר ולמדתי לאהוב את המכונית המקסימה הזאת.

החיפושית שעמדה מושבתת למעלה מעשור החזירה אהבה והחלה מגלה את צפונותייה וקסמייה.

בתקופה האחרונה קיבלתי לידי סכום כסף קטן שעזר לי להשמיש את החיפושית ולהעבירה טסט,

במהלך הטיפולים שעברה החל להסתבר שהחיפושית הספציפית הזו, קרובה מאד למצבה המקורי

ולמעט כמה דברים בודדים, לא נעשו בה עוולות או מעשים אסורים.

וכן קיבל השיפוץ את הכיוון למקוריות גבוה, ברצוני להביא את השמנמנה למצב בו יצאה מהסוכנות

יתרה מזו ברצוני לנסות ולהשתמש בחלקים מקוריים בלבד גם אם הם לא ניראים חדשים אלה משופצים!

קשה מאד היום להשיג חלקים מקוריים, אבל עדיין אפשרי, הבקשה שלי, לכל מי שיש חיפושית או היתה לו בעבר

ויש ברשותו חלקים מקוריים אפשר גם לא משופצים, ואין לו צורך בהם לתרום לי אותם.

אני מבטיח שהם לא ישמשו לצורך מסחר אלה ישופצו באהבה וירכבו בחיפושית.

הכוונה בעיקר למושבי החיפושית, יש לי שתים במצב טוב ושתים זקוקים לריענון, אקבל כל כיסא מקורי

לצורך פירוק והשלמת חוסרים לכיסא אחד טוב, ממילא כולם מחליפים לכיסאות ספורט...

פנלים לדלתות למי שיש אפילו בודד במצב טוב אשמח לדעת, ובקיצור כל חלק לחיפושית העיקר שיהיה

מקורי ובר שיפוץ, החלקים שיצברו ישמשו את החברים שירצו להשמיש את הרכבים שלהם כמקור חלפים נוסף!

אז מי שרוצה להיפטר מג'אנק ששוכב אצלו בבית, מי שיש לו סתם לב טוב ורוצה להשתתף בשיגעון, מי שהחיפושיות

מענינות אותו או לא, ומי שיש לו פינה חמה בלב לרכבי אספנות בכלל וחיפושית בפרט, אנחנו מחכים לתשובותיכם.

מיליון חיפושיות ואני מודים לכם - רן

beetle1.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן, אין כמוך!

אם היו לי חלפים - אתה היית הכתובת אליה הייתי מעביר חלפים.

כמו שהשמשת את החיפושית שלך - אני בטוח שגם המשך השיפוץ שלה יעשה בסבלנות ועם המון אהבה - וכמובן שגם תעדכן אותנו בתיאורים מפליגים ומרתקים על נפלאותיך.

בהצלחה.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

אני לא מאמין שרק עכשיו ניזכרתי בזה אבל הנה:

בביקור מטעם העבודה במסגרייה בנתיב העשרה, הופתעתי לגלות כי האח של הבעלים "חולה" חיפושיות ומחזיק קרוב ל10 (אולי יותר) במחסן, מצבן נא בין גרוטאות ל"לא רע בכלל, יחסית" וכולן נמצאות במחסן מקורה (חממה פתוחה) יחד עם איזה 2-3 BUSים שנת 60-70.

נראה כאילו הוא נגע בהן מעולם, כמו כן יש עוד איזה 2 רכבים ישנים זרוקים שם שאני לא זוכר, נראה לי איזה פיאט ופורד.

אם זה מעניין מישהו אני יכול לנסות להשיג את הטלפון של הבחור.

בהצלחה ויישר כח.

כבר חתמתי...

פורסם

אם אני מקשר נכון את התיאור לבן אדם , הרכבים לא למכירה .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

רן תנסה לדבר עם בני נועם

אני חושב שהוא הבן אדם שיכול לעזור לך להשים את היד על החלקים שאתה צריך

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קובי

אין ספק שבני הוא אחד מיקירי החיפושיות ומקצוען אמיתי, אבל שם גם נימצא העיסוק שלו!

בסצנת החיפושיות ישנם עוד רבים וטובים ה"יושבים" על מאגרי חלקים למכירה!

הכוונה שלי קצת אחרת להגיע דווקא לכאלה יש להם בבית ציוד וחלקים

שאין כל סיכוי שהחלקים האלה ישמשו אי פעם מישהו, וסתם תופסים מקום ומתבלים, דווקא את

אלה אני רוצה להציל.

דוגמא יפה היא הכיסאות של החיפושית, שרבים החליפו למודרניים, במקום לזרוק את הישנים

או שירקיבו במחסן, אני אשמח לעשות מכמה כיסאות כאלה כיסא אחד מקורי וטוב....

לי זה שווה המון לאחרים זה פשוט זבל....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן במבחינה בטיחותית דווקא הכיסאות והחגורות הם שני האובייקטים שמומלץ להחליף.

(אצלי זה עדיין המקוריים אומנם אבל זה ישתנה בסוף)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...