Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב..אוקיי. זה דגם 4X4 ומנוע 1800 ולא 1600 הרגיל..

אבל בכל זאת, נראה שונה למה שמסתובב בארץ.

או שזה בגלל זה אמריקה זה נראה לי יותר יפה (הדשא אצל השכן ירוק יותר)

בקיצור, בשביל 1200$, הייתי קונה אותה אם הייתי גר שם..

מה דעתם ? תעיפו מבט..

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140334688986&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT&salenotsupported

פורסם

חוץ מהגבהה, צמיגים וג'אנטים, ומגן חזירים מקדימה, הרכב לא שונה ממה שהיה בארץ

פורסם

בארץ יהיה צורך להכשיר את המגן. כנראה יכונה "מגן שפנים" :-D

עודד

• אחראי פורום
פורסם

ולוח השעונים וחזית הרכב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כך זה כשחיים במדינת עולם שלישי גם האוטו הכי גרוטאה נראה בחול ניראה פי 10 יותר טוב מאשר מקבילו בארץ.

פורסם

העליתי את התמונות למען העצלנים ולמען הדורות הבאים (עוד 90 יום המכירה נמחקת ואי אפשר יהיה לראות את התמונות)

אז שיישארו פה בפורום.. ליתר ביטחון..

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

פורסם
טוב..אוקיי. זה דגם 4X4 ומנוע 1800 ולא 1600 הרגיל..

אבל בכל זאת, נראה שונה למה שמסתובב בארץ.

או שזה בגלל זה אמריקה זה נראה לי יותר יפה (הדשא אצל השכן ירוק יותר)

בקיצור, בשביל 1200$, הייתי קונה אותה אם הייתי גר שם..

מה דעתם ? תעיפו מבט..

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140334688986&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT&salenotsupported

נראה לי שאם היתה גר "שם",היתה קונה משהוא אחר ב-1200$

בכל אופן אני!:wink:

פורסם

אם אתה כ"כ חרמן על האוטו, תקנה אותו, אני אסע לשם ואביא אותו לניו יורק, אשמור לך עליו 4 שנים ואז אקח אותו לנמל בג'רזי ואשלח לך אותו לארץ. מתאים?

haters will hate

פורסם
אם אתה כ"כ חרמן על האוטו, תקנה אותו, אני אסע לשם ואביא אותו לניו יורק, אשמור לך עליו 4 שנים ואז אקח אותו לנמל בג'רזי ואשלח לך אותו לארץ. מתאים?

תודה אבל אפילו לזה אין לי תקציב כרגע... יש לי 2 בדרך מארהב (כרמן גיאה וספיידר) וחייב למכור את המהארי כדי לממן אותם. אגב אפשרות אחרת היא לעשות אחת כזו בישראל מסטיישן רגילה....

פורסם

יש כמה סטיישנים כאלה בארץ, שאפשר יחסית בקלות לעשות אותם ככה. ואני ראיתי כבר כמה יותר חדשים, שכבר פחות או יותר כאלה.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

Razmel כתב: גם בארץ זה נקרא מגן חזירים. הוא מגן על הנהג.

באוסטרליה זה נקרא מגן קנגרו. הכל עניין של גאוגרפיה.

מסקנה: באוסטרליה הקנגורו נוהגים ב"סוברו" :-D

עודד

• תוכן חדש...