Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שואל עבור מכר שברשותו אוטו כמו שלי (ב.מ.וו E12 סידרה 5), אצלי ברוך השם, טפו טפו טפו, הכל בסדר בינתיים.

לאחר ניסיון פריצה, כנראה באמצעות מברג, אי אפשר לפתוח את המכסה.

חוץ מללכת למנעולן, כמובן, איך אפשר לפתוח את המכסה? האם כדאי לנסות לקדוח את הצילינדר ההרוס? אולי יש טריק אחר?

האם צילינדר של דלת ל E12 יתאים למכסה תא מטען?

ועוד שאלה למי שמבין במכוניות הללו: האם מנעול מקורי לתא מטען של E28, סידרה 5 הבאה, יתאים ל E12?

בהנחה שלא יימצא פיתרון, אשמח לקבל המלצות למנעולן טוב, באיזור המרכז/ירושלים/מודיעין.

בתודה מראש

אסף

פורסם

תבדוק אם המושבים האחוריים מתקפלים, אם כן אתה יכול להיכנס עם פנס ולהזיז ידנית את הפין שפותח.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מה זאת אומרת מתקפלים? אפשר לפרק את המסעד, אבל מאחוריו יש מחיצת פח קבועה בין המושב לתא המטען. כמו כן אין ידית נשלפת בין המושבים האחוריים שמאחוריה לפעמים יש גישה לתא המטען.

פורסם

אפשר לנסות להמשיך לפרוץ, עם מברג ופטיש, קדיחה גם תלך רק צריך לזכור שהחלק הפנימי צריך להסתובב ע"מ לאפשר לידית לסובב את מנגנון הנעילה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אין לי מושג איך זה ב BMW, בהרבה רכבים שאני מכיר יש מעבר לתא מטען ללא קשר לידית הנישלפת.

פורסם

על פי בדיקה מהירה בקטלוג החלקים של BMW, אם הE12 היא מתאריך ייצור לאחר 08/77 אז המנעול זהה לזה שב-E28.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מתוך ניסיון של מנעול בתא מטען של 2002 שנתקע - הפתרון היה :

א. פתיחת פתח בפח המשמש משענת למושב האחורי בגודל של 10X10 ס"מ.

ב. הכנסת מוט ארוך כשבקצהו מותקנים בחוזקה 2 פריטים - מברג ופנס.

ג. תוך הסתכלות באמצעות הפנס מזיזים את הלשונית שפותחת את דלת תא המטען

כמדומני שהפתרון נכון גם ל - 520 שיטת פתיחת המנעול - דומה.

בהצלחה

מצא משה

פורסם

ומדוע לא לפנות לאיש מקצוע?

לא יותר פשוט, מהיר, ונכון לשלם למנעולן - אשר זו עבודתו, לפני שמתחילים לקדוח/לחתוך בפח או לנסות לבד "להמשיך לפרוץ"

ובכך להסתכן בנזק גדול יותר (לדלת תא מטען)???

ואולי זה ההגיון שלי, שאינו סדיר לנוכח החום והלחות.... ;-)

פורסם

אני מסכים עם דבריך באופן עקרוני. בעל האוטו הוא אדם עם חוש טכני מפותח למדי ומעדיף לטפל באוטו בעצמו עד כמה שניתן.

המנעול הקיים הרוס ממילא כך שלקדוח אותו לא יגרום נזק נוסף. לחתוך את הפח לא בא בחשבון כמובן.

בכל אופן, בעל האוטו הצליח לפתוח את התא ועכשיו צריך להתאים מנעול חדש.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

המנעול נפתח לבסוף באמצעות קדיחה בנקודה אסטרטגית...

אני מבקש המלצה על מנעולן טוב שיכול להתאים מפתחות לצילינדר קיים (בדלתות) וגם למנעול חליפי שיותקן בתא המטען. המטרה היא שאותו מפתח יתאים גם לדלתות וגם לתא המטען.

פורסם
בעל האוטו הוא אדם עם חוש טכני מפותח למדי ומעדיף לטפל באוטו בעצמו עד כמה שניתן.

.

אם הבחור עם ידיים טובות הוא יכול לעשות את זה לבד בקלות,

מפרקים את הצילינדר, יש בתוכו "שיניים" עם קפיצים, מכניסים את המפתח הרצוי ומשחיזים את "השיניים" שבולטות יותר מידי,

מרכיבים ושלום על ישראל,

אני עשיתי את זה לבד כמה פעמים.

פורסם
אם הבחור עם ידיים טובות הוא יכול לעשות את זה לבד בקלות,

מפרקים את הצילינדר, יש בתוכו "שיניים" עם קפיצים, מכניסים את המפתח הרצוי ומשחיזים את "השיניים" שבולטות יותר מידי,

מרכיבים ושלום על ישראל,

אני עשיתי את זה לבד כמה פעמים.

במצב שתיארת יכול להווצר מצב שכמה מפתחות יתאימו ויפתחו את המנעול, על מנת ליצור מפתח אחד צריך פחיות בגודל המדוייק.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...