Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי אמריקאית משובחת, ביואיק ריביירה שמה, שנת 93, די נדירה בארץ.

הגומיה שסובבת את הסאן רוף שלי יבשה ואני רוצה להחליף אותה כדי שלא יחדרו מים לאוטו בשטיפות או בכלל, יש לכם מושג איזה מקום טוב, מקצועי ואמין יכול לעזור לי לסדר את זה?

תודה מראש.

פורסם

להלן הפרטים:

טלפון: makegif.pl?cust_id=34960640&heading_code=28000 פקס: 03-9603534 כתובת: משק 22 גנותעוסק בעיקר בייצור והתקנת סאן-רופים לרכבים חדשים.

בהצלחה:-)

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

בשביל להחליף את הגומיה של הגג לא צריך מומחה לגגות. מספיק 2 ידידם טובות

בעקרון הגומי לא נותן איטום מלא נגד מיים, בשביל זה יש מרזבי מיים במסגרת של הגג.

הגומיה נותנת גם שקט מפני רעשי רוח.

הבעיה הכי גדולה שלך זה להשיג גומיה מתאימה.

מנסיוני עם רכבים אמריקאים EBAY הוא מקום מצויין למצוא הכל ובזול.

אני ממליץ לך להתעקש על גומיה מקורית ולא על איזו שהוא אילתור או תחליף.

אח"כ פרק את הגג (בדר"כ 4 ברגים)

תחליף את הגומיה וסע לשלום.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

וכך נראה הסבא שלו (בעיני הרבה יותר יפה, בעיקר עם מנוע נייל הד 430-4 וגיר ברצפה) - ריביירה 67:

1967 Buick - Riviera.jpg

1967 Buick  Riviera.jpg

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם
וכך נראה הסבא שלו

אני גם אוהב דגם הזה, מאוד מיוחד ומנוע אצלו כמובן בריא :twisted::

buick-riviera-1973a.jpg

29090820001_large.jpg

2006-11-1_71RivLFWeb-Large.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הרכב באמת נראה כמו בתמונה שהעלו, שנת 93, אגב הוא למכירה אם יש מישהו מכם שמחפש רכב כזה בהזדמנות, יד שנייה 137 אלף קילומטר, ללא תאונות!

לבחור שרשם לי להזמין מאי.ביי, חיפשתי אך לא מצאתי. יש לך מושג מה אני צריך לרשום בחיפוש כדי למצוא את הגומייה ספציפית?

פורסם
התמונה הזאת היא של דגם אחד אחרי ה1993.

רשום באינטרנט שיש מסך מגע ברכב. אני מת על רטרו אלקטרוניקה ! יש אצלך כזה דבר?

מסך מגע? לא שאני יודע עליו, אבל באמת הלוח שעונים כולו דיגיטלי, גם הטורים.

• תוכן חדש...