Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי כמה פעמים לראות את הרכב- מצב חיצוני מדהים

מקווה שלא נזק רציני

( מי שמעוניין- יש לאדה דומה בצבע לבן, שנת 86 עומדת מוזנחת בחיפה כבר יותר משנה, וזזה פעם במספר חודשים, פרטים בה"פ :arrow: )

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

חבל מאד!:-( מהתמונה אני לא מצליח להבין את הנזק, אני מקווה, שלא הוא אשם בתאונה, ואם אכן כך- שיתבע את כל הנזק, כי מבחינת ה"מחירון יבש" האוטו הזה לא שווה כלום, וישר ישביתו אותו, ובאמת כבר לא נשארו כאלה משנתון הזה, אפילו ברוסיה עצמה! אני בכלל לא מצליח להבין את התאונה, אלא אם האוטו הוזז!:roll:

בכל מיקרה- בהצלחה לבעלים בתיקון, מקווה שזה לא "סוף הדרך"!

אגב, יש לחבר שלי (למעשה- אבא שלו, מוסכניק) דגם מאד דומה, אבל שנת 84, שפעיל ונוסע יומיום!8)

קצת לא קשור- אבל בתמונה גם "מדגמנת" משאית של שלומי, שאני חושב, שיחידה בארץ מהדגם הזה- סקאניה עם ה"אף"!8) (אני מקווה, שהוא לא קשור לתאונה, אלא סתם עובר שם).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
קצת לא קשור- אבל בתמונה גם "מדגמנת" משאית של שלומי, שאני חושב, שיחידה בארץ מהדגם הזה- סקאניה עם ה"אף"!8) (אני מקווה, שהוא לא קשור לתאונה, אלא סתם עובר שם).

לא מכיר את שלומי...אבל נראה לי שבתאונה מעורבת הרנו 19...המשאית רק מתמרנת ליד הלאדה.

מקווה שהכל בסדר עם הנהגים.

עריכה:באמת אין כאלו משאיות בארץ...(סקניה אף!)

@

פורסם

OK, משיחה עם חבר, שחבר של בעל הרכב- אוטו אחר (לא המשאית), לא עצר ב"עצור", ונכנס בלאדה. עכשיו צריך שמאי טוב, שיידע להאריך את האוטו לפי הערך האמיתי (נדירותו, בין היתר!), ולא כ"סתם פחית", כי חבל מאד, אם הוא יושבת סתם ככה!:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני לא יודע מה איתך אבל אני רואה בתמונה רק רמזוים, עצור, וואלה אין :wink:

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...