Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאני נוסע בדרך כלל נסיעות של חצי שעה+ על מהירות סבירה 100 בערך, או שאני ממש מאמץ את המנוע העיר נותן קיקים וכו' מפרפר טיפה עם האוטו, אז אחרי עצירה אוטו מוציא לי גל של אדים כזה מהמנוע ויש ריח כזה של ריח שרוף מהמנוע.

 

מישו יכול לעזור לי אולי מה הסיבה?...

 

 

שמן ומים אני בודק ויש מספיק..

 

 

סובארו לאונה 1.6 שנת 94

פורסם

ריח של קלאץ' אולי ? בגלל הנטייה לפרפר ולשחרר אותו מהר ?

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

כנראה שנשמי המנוע מנותקים מהפילטר אויר ומה שאתה מריח זה אדי שמן שעולים מהמנוע.אגב לא יצרו לאונות בשנת 94.

פורסם

כנראה שהתכוונת לגרנד לאונה?

 

מצטרף לבעיה של asd , גם לי יש כעבור נסיעה למשל של חצי שעה או יותר [לא מחייב מאמץ של המנוע], ישנו ריח שרוף.

יש שהריחו את את הריח כריח של שמן שרוף או פלסטיק :|.

שכחתי לציין - הרכב הוא גרנד לאונה 95 ידני.

 

מצטער לבקשת העזרה

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

אני גם חושב שזה שמן שיוצא מהמנוע ומגיע למקום חם במנוע ושם נשרף, זה קרה לי שמלאתי שמן במנוע ונשפך לי קצת על המנוע ויצא קצת ריח שרוף אבל לא היה נזילה וכשזה התאדה נגמר הריח.

יכול להיות שאצלך יש נזילה של שמן תבדוק בבוקר אם ירדה כמות השמן במנוע ותבדוק גם מסביב למנוע ואולי ככה תדע, מקווה שעזרתי.

פורסם

שכחתי להוסיף שכאשר זה קרה לי בפעם הראשונה [לפני חודש כמעט], זאת הייתה בעיה במחזירי השמן, הבעיה נפתרה כאשר עשינו טיימינג לאוטו והחלפנו את המחזירים.

עצתי אלייך היא לקחת את האוטו למוסך ושיבדקו שם.

במידה והכל תקין, שוב, תבדוק את כמות השמן ותבדוק אם ישנה נזילה.

 

נ.ב

גם לי אמרו שהריח מגיע מממצב שנשפך לי שמן על המנוע כאשר מילאתי,עכשיו זה נראה יותר הגיוני ואני פשוט יחכה איזה

שלושה ארבעה ימים שהריח יעבור , במידה וזה לא יקרה , אצטרך לטפל בבעיה =\

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

×
×
  • תוכן חדש...