Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת חלקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אחרי שחיפשתי בפורום ולא מצאתי רציתי לדעת מה הדרך הזולה והיעיליה לייבא חלקים לרכב מחו"ל

בעיקרון יש לי מיני והיא צריכה לעבור שיפוץ לא קטן בכל החלק המכאני.

הזמנתי כמה חלקים מאתר אנגלי והכל נעצר לי במכס והיה סרט לשחרר את החלקים.

יש עיצות?

פורסם

יש לי חבר שמתעסק במציאת החלקים וביבוא שלהם לארץ,חיסכון של כסף ובירוקרטיה בדוק.

לפרטים פנה בהודעה פרטית אם אתה מעוניין.

פורסם

אם אתה צריך עוד הרבה חלקים אז הכי כדאי וזול שתיסע לאנגליה לטיול ותביא איתך במזוודה חלקים.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

חבר שגר באנגליה סיפר לי ש איזי ג'ט עומדת לטוס לארץ בעוד חודש בערך, כרטיסים יעלו 150 פאונד...חוסך את המכס, ויותר זול מהמשלוח!!!

פורסם

רז שלום,

באנגליה בדרך כלל המחירים מאוד יקרים, לכן אני מזמין חלקים רק מארה"ב ולמרות המרחק (יחסית לאנגליה) גם המשלוח יותר זול.

אני קונה מקטלוג של חנות מאוד גדולה (אם אפשר לכנות אותה חנות) בשם moosmotors שמחזיקה חלקים מקוריים ותחליפים לרכבים בריטים ישנים. את הקניה לא תמיד אני עושה מאותה חברה אלא מדילרים שלהם שנותנים בדרך כלל הנחה של עד 20%.

הפרדוקס הוא שיש להם סניף גם באנגליה, רק שהמחירים כמו שצינתי יותר יקרים.

לשלוח חלקים לארץ בכל משלוח אוירי רגיל, רק לא אקספרס או EMS, מגיע בדרך כלל תוך 10-20 יום.

משלוח ימי יותר זול רק נמשך הרבה יותר זמן וקרו מקרים שמשלוחים אבדו.

עד היום נעצרו לי במכס הרבה משלוחים, כל חבילה שלא מוצהר/כתוב עליה מהיא התחולה או מה מחיר התחולה או שרשום מחיר שלא נראה הגיוני לנציג המכס, היא תעוקב ותוזמן להציג מסמכים על עלות הקניה.

חבילה שכתוב עליה במפורש מה התחולה ומצורפת חשבוית קניה מהספק, לא אמורה להעצר במכס ואם יש מזל היא תגיע לסניף הקרוב אליך ותמסר לך לאחר תשלום המכס ובמזומן.

לחלקי רכב יש תקנה חדשה שיש צורך באישור ממשרד התחבורה על מנת לשחרר את החבילה אבל לא תמיד ולא בכל סניף מכס מקפידים על כך.

זה הקישור לאתר של החנות:

http://www.mossmotors.com/Browse/ComponentMenuProducts.aspx?WebCatalogID=37&PlateTypeID=1

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

• תוכן חדש...