Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

במשך תקופה אני מחפשת להשכיר ליום חתונתי רכב מיוחד ואינני מוצאת בשום מקום.

מדובר על רכב מסוג קורבט או מוסטאנג.

אם למישהו יש איזה מושג היכן ניתן להשכיר ליום רכב כזה אשמח לדעת....

תודה מראש,

פורסם

ממליץ לך למצוא חתן מיוחד:-)

יותר יחודי לבוא עם עגלה רתומה לסוס.

לא חבל על ההפקה ההוליוודית הזו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שני, מזל טוב.

אני חושב שאת לא יודעת במה זה כרוך, מה שאת מבקשת.

רכב אספנות, כמו קורבט/מוסטנג לא משכירים. אף אספן לא יתן לך את הרכב שלו ליום שלם. אם ימצא אספן שיסכים להעמיד לרותכם את הרכב שלו, התנאי יהיה שהוא הנהג. ונגיד שתמצאי מישהו שכזה. קורבט, זה רכב סגור, קטן יחסית וצפוף. לא כל כך מסתדר לי עם שמלת כלה.... כך גם מוסטנג, אמנם פחות צפופה, יש פתוחות אבל החום והלחות מתריכה מזגן.....שוב רכב סגור, בעל שתי דלתות, כך שהחלום שלך יתגשם, ברכב אחר....

לגבי רכבים כאלו, חדשים יותר, אני חושב שכאן זה לא המקום לחפש ואיני יודע היכן.

בהצלחה...

לו רק חלמת על ג'יפ...:wink::lol::lol:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

מה נהיה פה? כמות המתחתנים שרוצים רכב אספנות הולכת וגדלה!

מתי הן תתחלנה לבקש גם חתן אספנות? ....אני בא קומפלט עם הרכב, גם גג סגור וגם אחד עם גג פתוח

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

• תוכן חדש...